Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 782
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 180
Аз ли нещо не правя правилно но кодът в парфюми шоп нет NISHANE,при мен не действа.

# 181
Кодът е welkome

# 182
Момичета, от парфюми шоп мога ли в адреса да въведа офис на спийди? Дали ще е проблем?
Парфюми шоп винаги се обаджат за да потвърдят поръчката по телефон, може да им кажете спокойно къде искате да ви я доставят.

Celebre, какъв е проблема, да не ви изиписва, че продукта може да не е на склад. Ако е така, регистрирайте се с нов имейл, няма да има проблем.

# 183
Благодаря, не бях поръчвала досега. Взех подарък на приятеля ми, на добра цена е любимият му парфюм.

# 184

Благодаря!От този пост на Милен
parfumi-shop.net - NISHANE -33% до края на 2021г.
си помислих че наистина има 33% отстъпка.

# 185
От този пост на Милен
Има наистина -33% отстъпка - тя е отразена в цената, а код WELKOME - намаля с - 10 % допълнително

# 186
От този пост на Милен
Има наистина -33% отстъпка - тя отразена в цената, а код WELKOME - намаля с - 10 % допълнително

Еее сега вече разбрах,отстъпката е включена в цената.
Благодаря!

# 187
https://www.notino.bg/the-offer-of-the-week/

-  20% на определени марки с код  xmas2 валиден от 03.12. до 05.01.2021 и не важи за продукти в намаление или разпродажба.

Filorga, Viktor & Rolf, Atelier Cologne, Moschino, Hugo Boss и още....

+ само днес

20% намаление на луксозни подаръчни комплекти с код 20set  https://www.notino.bg/limited-sets-offer/

# 188
Милен,чудесно напомняне,нооо не се оказва добро за портмонето ми...ха ха.

# 189
  • До сърцето...
Днес си взех минито на  BDK, хич не се учудвам на цените му, много пипнат и траен парфюм. Добре е, че с малки мл се престраших, някъде офлайн предлагат ли се? (освен на летищата)

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 11:58 от bubanka

# 190
Парфюми-шоп:
 Валидни кодове за допълнителна отстъпка :

DECEMBER за -8% валиден до 31,12,2021г.

Еднократен КОД за ВСЕКИ НОВ регистриран клиентски профил :

WELKOME за -10%

# 191
Днес си взех минито на  BDK, хич не се учудвам на цените му, много пипнат и траен парфюм. Добре е, че с малки мл се престраших, някъде офлайн предлагат ли се? (освен на летищата)
Във физическия магазин Елинор дали ги няма?

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 11:58 от bubanka

# 192
# 193
  • Pazardjik
Нотино са светкавично бързи! В четвъртък поръчах на сляпо
  https://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Wanted-Girl-By-Night-66829.html   вчера беше при мен.За съжаление не ми хареса и го пуснах в размените.Това със слепите поръчки май не е за мен Sad

# 194
  • Пловдив
Разочароваха ме малко Елинор, от черния петък имах поръчка на Ермес и до вчера ни вест ни кост звънят ми, че го нямат и в международния склад, но все пак ми оставят възможността да си ползвам намалението за друга поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт