Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 940
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 435
Поръчах се един Bonbon 10мл от нотино за 25лв.
Много обичам такива минита, супер удобни са за чанта

Рапунцел, тази цена с код ли се получи? Аз искам Flowerbomb мини и под него пише за някакви 20 процента с код, но не разбирам.

# 436
  • Франция
tuali, ако не ги гоним до пълно изчистване на случая, никога няма да се научат.
Дано да се разреши случаят по най-добрия за тебе начин Hearts

Един анекдот по действителни факти и събития да ви разкажа:

Въпрос: Уважаеми господа, в пакета с поръчка номер XYZ, сте ми изпратили един продукт в повече, който аз не съм поръчвала. Какво правим?
Отговор: Благодарим за въпроса. Ще разгледаме случая и ще ви отговорим. Поздрави: Артур.
Отговор: Здравейте, разгледахме случая, не е за нашия отдел, препращаме ви към колежката. Поздрави: Артур.

Писмо: Здравейте, във връзка с допълнителния продукт към поръчка XYZ, има два варианта - да ни го платите или да ни го върнете, как предпочитате? Ако ни го върнете (за наша сметка), трябва да дойде у вас куриер между 9 и 16 ч. Поздрави: Ариана.
Второ писмо: Здравейте, какво решихте за оня продукт? Ако ще го връщате, трябва да изпратим куриер между 9 и 16 ч. Поздрави: Ариана.
Отговор: Драга Ариана, (по очевидни причини не ми се връзва да чакам вашия куриер) реших да го задържа тоя продукт. Моля за указания как да си го платя. Поздрави: (ваш бивш клиент)

Писмо: Уважаеми (бивш клиент), ето на тази банкова сметка молим да преведете сумата 11 евро и стотинки за продукта, който сме ви изпратили по погрешка с поръчка номер XYZ. Поздрави: Ариана.
Въпрос: Мила Ариана, опитвам се да ви направя превод за 11 евро и стотинки, но моята банка, освен номер на сметка, иска име и адрес. Моля, изпратете ми нужната информация. Поздрави: (ваш все по-бивш клиент).
Отговор: Уважаеми (бивш клиент), след като обсъдихме въпроса с нашия мениджър, решихме, че може да го задържите оня продукт, без да ни го плащате. Поздрави: Ариана.

# 437
  • виртуално
Поръчах се един Bonbon 10мл от нотино за 25лв.
Много обичам такива минита, супер удобни са за чанта

Рапунцел, тази цена с код ли се получи? Аз искам Flowerbomb мини и под него пише за някакви 20 процента с код, но не разбирам.

За минито на Flowerbomb не важи кода, само за Dew
ето тата проверяваш и при поръчката въвеждаж код xmas3

и добавяш една паста Signal за безплатна доставка

# 438
Скандално ниски цени в нотино с код xmas3 и идеи за подаръци за мъже Simple Smile

# 439

А нещо изгодно за дамите дали ви попадна?

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 21:56 от bubanka

# 440
  • Стара Загора
Tuali, не отстъпвай и си търси правата! Преди 1-2 години имах подобен проблем, но с Еконт. Бях изпратила обемна пратка до друг град. Човекът, който си чака пратката ми се обади, за да ми каже, че няма пратка за него и аз започнах да звъня на офиса, от който изпратих пратката. От там ми заявиха без грам притеснение, че най-вероятно са я загубили и затвориха телефона. Обаждах се няколко пъти до кол центъра им и изведнъж намериха къде е пратката с доста повишаване на тон от моя страна, признавам си.
А Спиди много рядко да ми поискат лична карта, за ПИН нищо не се споменава. Също куриерите се подписват вместо мен, ако пратката е до адрес.

# 441
https://www.notino.bg/jean-paul-gaultier/scandal-so-scandal-parf … na-voda-za-zheni/

80мл на по-ниска цена от 50, но кой е кодът? Не мога да го фокусирам.

Редактирам се, има код за по-малките мл.

# 442
А нещо изгодно за дамите дали ви попадна?
Скандално ниски цени в нотино с код xmas3 и идеи за подаръци за дамите:)

# 443
Здравейте, някакви добри предложения за Van Cleef- Bois Diris, намерих тези два варианта като добра цена , не съм сигурна за качеството ( не съм много наясно със сайтовете и преценката) . Simple Smile

https://www.parfimo.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinair … um-za-jeni-75-ml/

https://parfium.bg/van-cleef-arpels-bois-d-iris-damski-parfium-bez-opakovka

# 444
Получих си и третия Tom Ford noir pour femme от Скарлет. Този път е със стикер на вносител, произведен януари 2020 и вътре в кутията през целофана виждам едно такова бяло пластмасово, което съм виждала на магазинските стоки, но не му знам името Joy
Тази пратка е с история. Трябваше да я получа вчера, но много рано сутринта и още спяща вместо да я пренасоча съм я отказала. От Спиди ме увериха, че няма как да я получа и ще я върнат на подател. Помолих Скарлет за съдействие, но след няколко часа ми върнаха обаждане, че нищо не може да се направи. Вечерта в сайта им се появи един бр TF и естествено го поръчах с подарък чанта. Тази сутрин получавам съобщение от Спиди, че пратката /същата въпросна/ ще ми бъде доставена днес. Не знам чия е заслугата, а за чантата не съжалявам, предпочитам и нося само естествена кожа или текстилни.
Доволна съм и от Спиди и от Скарлет!

# 445
Толкова рефрешвам на този ТФ и нито веднъж не го хванах наличен. Grinning Явно не трябва да го имам.

# 446
Толкова рефрешвам на този ТФ и нито веднъж не го хванах наличен. Grinning Явно не трябва да го имам.
Вчера имаше 1бр. в 18.40ч. Пак ще се появи или ще заредят. Поне се надявам.

# 447
И аз получих моя днес. Перфектен е.

# 448
  • София
По темата с козметиката от Скарлет, получих 2 червила Том Форд, за които се съмнявам, че не са много пресни, но вече ги пробвах .... И двете са в кутийки от черен релефен картон и много трудно разчитам бач кода на дъното на кутийките и не сигурна дали съм уцелила цифрите. На правилното място ли гледам?

# 449
Не мога да повярвам! (иронично) Поръчката ми от Делириум, направена преди две седмици, утре ще бъде при мен. Освен че бях забравила за нея, бях изтрила и мейла за потвърждение и реално нямах никакво доказателство, че съм поръчала (като гост).

Интересни случаи, виждам, имаме всички.
Преди поръчвах много парфюми от английски сайтове и точно в този период преди Коледа бях получила поръчка (от fragrancedirect) на една дама в друг град. Реших да пиша във форума, че в мен има неща на друг (очевидно бяха подаръци за цяло семейство). От моята така и нямаше следа. Дамата се свърза с мен (тя била получила моята поръчка) и си ги разменихме. Много се зарадвах, че успя да ги получи преди празника.

И аз поръчах Ноар на TF, но още  не съм го отваряла. Имам слаби спомени за него, че ми беше харесал.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 18:15 от Tsugumi_

Общи условия

Активация на акаунт