Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 934
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 465
# 466
И при мен не хваща.Пробвах през профила, през друг браузър без профил и празна количка, през приложението - никак не става. Не разбирам.

# 467
Аз го добавих по обяд днес и си ми хвана кода и така си ми стои в количката. Хваща ми само 50 мл. обаче, но не и 30 мл. Сега пробвах да увелича бройката на 50 мл.  и пак отчита кода. За София мога да съдействам и да поръчам и за някой друг.

# 468
А, аз не че давам зор и да нямам от него, но за 80 лв щях да си скубна още една бутилка.
Просто ми беше интересно как така някъде лови, някъде не - и защо.

# 469
  • Пловдив
Аз отказах вчера един парфюм Ноар  на Том Форд в Scarlet и може затова да се е появил в наличност.
Имам въпрос вчера получих един крем за лице пак от Scarlet на Есте Лаудер и след проверка на бач кода излизе, че е произведен преди две години и един месец и не го взех. Колко е срокът на годност на кремовете

# 470
  • На черешатааа
Някой поръчвал ли е и получил ли е козметика на Пупа от скарлет. Немога да и проверя срока Disappointed ии има ли код някакъв, че още се изкушавам

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 22:26 от gold laydi

# 471
Аз отказах вчера един парфюм Ноар  на Том Форд в Scarlet и може затова да се е появил в наличност.
Имам въпрос вчера получих един крем за лице пак от Scarlet на Есте Лаудер и след проверка на бач кода излизе, че е произведен преди две години и един месец и не го взех. Колко е срокът на годност на кремовете
Универсален срок на годност няма!  Няма и универсален отговор. Срокът може да бъде 5, 3, 1 година според зависи, може и да се удължи,(ако на някой му се занимава сред множество  скъпи процедури в сравнение с бракуването).  По принцип  срокът се определя въз основа на няколко показателя след провеждане на съответни изпитвания при определени  условия. Такива въпроси са твърде абсолютни и нееднозначни, но да кажем средно 5 години от датата на производство при повечето преди ползване/отваряне на продукта.

# 472
  • София
Колко е срокът на годност на кремовете
36 месеца, а за някои и по-малко

# 473
И аз да похваля Елинор. Дълго се въздържах да поръчвам от тях, но  от първата си поръчка останах доволна. Обадиха ми се, че ще получа пратката след две седмици, тя пристигна в посочения ден и всичко си беше точно, празен ход и без съмнения в оригиналността на продуктите.

# 474
  • До сърцето...
tuali, дано се реши твоят проблем, много ти стискам палци. Аз не можах, борих се с отдел рекламации, писах и на DPD, не пък въобще не ме удостоиха с отговор (не беше парфюмна пратката). Накрая пих една студена вода.

# 475
Каква беше цената на Ноар на Том Форд в Scarlet - за 50 и 100 мл? Много ми допадна като описание, намерих го в друг сайт и просто искам да сравня.

# 476
Аз го взех за 94.56 - 100 мл продукт (веднъж и аз да имам късмет). Stuck Out Tongue Winking Eye

# 477
118.15 лв  - последното пускане

# 478
Аксиома, кремове, червила, сенки имат 36 месеца трайност, но е важно как са съхранявани.

tuali, стискам палци Simple Smile

Издирвам Rose Velours за коледен подарък

# 479
Аз издирвам Montale Starry night, ама на гига яката промоция, че се охарчих по тия ЧП. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт