Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 943
  • 1 092
  •   2
Отговори
# 480
eхааа, наистина добра цена, ще чакам Simple Smile

# 481
-15% на всички аромати на Tom Ford важи само на 11.12.2021 г. в онлайн магазин Delirium Exclusive.

Разбирайте - 25 % защото код WELCOME10 работи. Simple Smile

# 482
Какво става с Tuscan leather, от известно време никакъв го няма в асортимента им..?

# 483
Не работи

# 484
  • Плевен
Работи кода, но трябва да се поръча, като гост.

# 485
  • София
Какво става с Tuscan leather, от известно време никакъв го няма в асортимента им..?
Него не го ли спряха.

Аз взех втора бутилка от парфюма на ЧО, да има Grinning

# 486
Еее, затова ли го няма от няколко седмици 😢Не знаех...

# 487
Еее, затова ли го няма от няколко седмици 😢Не знаех...

TOM FORD TUSCAN LEATHER

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 18:21 от Milen™

# 488
В Скарлет Αdults EDP 50ml на Килиан е 67лв /с код промо15/.

# 489
  • Стара Загора
Има ли актуален код за Parfimo?

# 490
Моите поръчки от Sprayparfums  и Maison Violet пристигнаха. Перфектно опаковани и двете, французите определено действаха действаха по-бързо от италианците , независимо, че нещата им пристигат пощите - поръчах четири или пет  дни по - късно от тях, но поръчките дойдоха по едно и също време. Италианската си дойде долу горе навреме - един ден преди обявения. В поръчката от Spray имаше обещаните пет мостри, от тях една само съвпадаше с това което бях поискала, обаче не се оплаквам, защото другите не ги познавах и също исках да пробвам. В тази на Виолет имаше мостра само на парфюма, който поръчах, но аз така или иначе им познавам цялото творчество вече.

# 491
BoMarina, чета на сайта на Maison Violet, че има безплатно връщане, а от твоят коментар виждам, че пращат мостра на парфюма, който си купил в пълен размер - предполагам идеята е да тестваш мострата и в случай, че не се харесате с парфюма да го върнеш.
Сложила съм един Compliment в кошницата (след твоят съвет в другата тема да погледна и тази тубероза) и се колебая....

# 492
В Parfium.bg

Използвайте -10% отстъпка при поръчка над 99лв.
Само днес, 12.12, до полунощ!
ПРОМО КОД ЗА -10%*:
KOLEDA10

# 493
  • Варна
Joy поръчах от Нотино в петък следобед Scandal едп by JPG, в събота сутринта беше в офиса на спиди. Много изгодно за 65 лв. и страхотно качество, аромат любим за студените дни на зимата.

# 494
Венера Козметикс  пускат ли някакви промоционални кодове, защото ми се струва, че не съм засичала при тях?
Или просто аз се бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт