Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 857
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 840
Ако е от тези черните мострички понякога пръскалото дава ядове. С разтръскване не може да се прецени дали има нещо вътре. Аз имам епична история с едно подобно тестерче на Сантал Роял, което незнайно защо реших да пробвам срещу лицето си, и то точно тогава реши да пръсне Laughing

# 841
Да, от черните е. Как ли не не го натисках. Дано стане. Иначе от дупчицата се усеща ароматът и това ме притесни. Ако не е пръскано, не трябва ли да не се усеща нищо?

# 842
Наскоро поръчах от Мемо нещо дребно за да хвана предложението с безплатен сет мостри. Получих си пратката без проблем. Днес ми звъни куриера на DHL защото имам нова пратка от тях. Пренасочих я до близкия офис на Еконт защото не съм у дома. Чудно какво ми изпращат от Мемо?

# 843
Да, от черните е. Как ли не не го натисках. Дано стане. Иначе от дупчицата се усеща ароматът и това ме притесни. Ако не е пръскано, не трябва ли да не се усеща нищо?

Ако не се получи пробвайте да го пробиете с пергел и да изтеглите течността със спринцовка, като си я прелеете в друго шишенце от 2-3 мл, по възможност стъклено. А от самия аромат не очаквайте кой знае колко, за мен лично беше голяма греда.

# 844
Май е трябвало да измрънкам тук в темата и веднага известие от Спиди. Току що получих Mon Guerlain от Елинор, и Black opium YSL, от Мейкъп, много съм щастлива 🥰 Бяха подаръци за РД, който беше миналата седмица, но се забавиха. Mon ми излезна 136.65 с кода и доставката, а YSL 61 лв.
Скрит текст:

Браво, браво.Поръчах и аз Mon комплекта от Елинор ,да се запася.Отдавна ме сърбеше, но се оправдавах с почти пълна бутилка.Сега като го видях и го поръчах на секундата 🤣
Поредният подарък от мен- за мен.Без причина 😀

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 13:54 от KristinaZ

# 845
  • София
Чудесна цена Xerjoff 1861 Naxos 2018 - 237 лв. - https://makeup.bg/product/555803/.

# 846
  • Варна
Май е трябвало да измрънкам тук в темата и веднага известие от Спиди. Току що получих Mon Guerlain от Елинор, и Black opium YSL, от Мейкъп, много съм щастлива 🥰 Бяха подаръци за РД, който беше миналата седмица, но се забавиха. Mon ми излезна 136.65 с кода и доставката, а YSL 61 лв.
Скрит текст:
Колко млн. Е Герена? 50 ца ли е?

# 847
Скарлет:

# 848
Цената на Шанел в Парфюми шоп наистина е много добра инкода за 8 процента намаля още.  Кой според вас е по подходящ за поръчка на сляпо - Шанел Габриел или Шанс от 2002? Благодаря предварително

# 849
don domat, да, 50 мл.+ още 10 мл. и крем.

# 850
Последно пазарих от skins.nl май в началото на годината, когато бяха намалили много нещата на Frederic Malle и не мога да се сетя дали изpпращаха някакви кодове за намаление на следваща поръчка. Харесах си един парфюм на Ex Nihilo, но го има само на редовна цена и се чудя как да го докопам по-изгодно. Някой има ли скорошни впечатления от тях, tuali, май ти беше получила пратка:thinking:

Скрит текст:
Подозирам, че влязох в черната листа на Parfimo.bg, но въобще нямам угризения. Поръчах нещо за подарък на приятелка, снощи получих известие от Спиди, че утре ( т.е. днес) ще бъде в офиса им на бул. Братя Бъкстон, работно време от 9 до 19ч. Аз съм на работа, но намирам начин да се изстрелям до офиса тази сутрин в 9:10ч. Навън студ, вятърът жули и ме пронизва. Пред мен има 6-7 души. В този момент служителката си подава главата и казва, че има клиент, който изпращал "животоспасяващи лекарства" и това ще отнеме поне половин час. Оказва се, че работи само едното гише, защото "другата колежка вчера избяга".  Няма лошо човекът да си изпрати хранителните добавки, но за корпоротивните клиенти би трябвало да има отделен ред и да не се смесват потоците с обикновените клиенти. След около 50-55 мин. идва моят ред, като преди това една част от клиентите излизат с тръшкане на врата и яко псуване. Оказва се, че всички пратки, за които е било изпратено съобщение вчера, не са пристигнали в този клон и хората са чакали на студа напразно. Взех си пртаката от Нотино, но тази от Parfimo я няма. Писах веднага на Parfimo, че я отказвам. те ми пращат съобщение, че пратката е пристигнала в 11:04ч., но аз съм си решавала.  Ми няма да си го причиня пак, към този клон нищо и никога няма пак да изпратя. По възможност ще поръчвам от тези, които работят с Еконт. Какво от това,че нещо било по-изгодно, като накрая ще го плащаш със здраве и време.

# 851

Отнесох една бройка, Да видим дали е дамски както го дават по описание в различните сайтове или ще пасне и на мъж като мен.

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 14:28 от bubanka

# 852
# 853
don domat, да, 50 мл.+ още 10 мл. и крем.
В makeup го има на 133лв.
А за почти същите пари във flaconi има комплект Mon guerlain Intense - 50ml + 5 ml + 75 ml боди лосион. С код SPEKULATIUS излиза 73 евро.

# 854
  • София
Аз ще да разнообразя с тази лимитка, цената е чудесна с отстъпката - 115.92 лв.
https://www.parfumi-shop.net/product/38113-guerlain-mon-guerlain … edition-2019.html
В пирамидата има и парадизон. Paradisone е ароматна молекула, създадена в лабораторията от Firmenich през 1993 г.
(- ароматната молекула Hedione® HC (high cis) е по-висок клас суровина с по-голямо присъствие, флоралност и видимост.
- А Paradisone® е още по-цъфтяща молекула. Едно просто докосване изпълва стаята с изключителен аромат на цветя.)
Paradisone се счита за "HC hedonia", но много по-мощна и също така по-чиста хедония. Paradisone излъчва миризма, подобна на тази на жасмин. Paradisone е декстроротиращо съединение, тоест има положителна ротационна сила. (превод от френски с гугъл)

Общи условия

Активация на акаунт