Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 95 889
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 960
Milen, пробва ли го него, че доста противоречиви мнения за него..?

Не съм, очаквм да го тествам след нова година, но мисля, че е мой, много мой. Simple Smile Ако пък се ръководя от пирамидата, има всичко което обичам в него, че и ципрол на всичкото отгоре.

# 961
Проверих си банкирането, мейлите. Объркали са се и два пъти са ми изпратили едно и също. Реших все пак да ги информирам, то ясно, че бълха ги ухапала с този спрей за 55 евро. Интересното е че за втори път в краткия ми живот ми се случва да получа два пъти една и съща поръчка от чужбина Joy

# 962
Де да можеше и в MFK да са така разсеяни 😂
И аз искам по 2 еднакви поръчки да получавам. Пу-пу 😄

# 963
Де да можеше и в MFK да са така разсеяни 😂
И аз искам по 2 еднакви поръчки да получавам. Пу-пу 😄
Където е пипнала арменска ръка няма подобни грешки Joy

# 964
Преди година бях чела тук за грешка от MFK, дамата получи по-скъп парфюм от поръчания и платен. Беше се свързала със сайта, за да ги информира.

# 965
Аз също писах на Мемо. Ще ви държа в течение как върви кореспонденцията Flowers Tulip

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 18:24 от mechetaishan

# 966
По Коледа стават чудеса, живи и здрави да са! 😀

# 967
Поръчах си няколко мостри от MFK, пристигнаха днес, направо ми се вие свят от аромати, божествени са! Дъщеря ми веднага прецапа една Бакара Simple Smile. Благодаря Ви, от темата научих, че може да се поръчват само мостри и се възползвах. Светли празници!

# 968
Да похваля Емаг-поръчах този парфюм https://www.emag.bg/parfjumna-voda-za-zheni-lattafa-fakhar-femme … earch-Action=view

(Признавам на сляпо Simple Smile.Прочетох и едно ревю ,отново на Densi 😍😊).Рискувах,но се надявам да е ок 😃.Че се колебаех между него и Ana Abydeih 😋.Бяха супер бързи този път 😄.На 2-ят ден ми дойде пратката.А по-принцип съм чакала доста Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 22:38 от bulgari_bs

# 969
Преди година бях чела тук за грешка от MFK, дамата получи по-скъп парфюм от поръчания и платен. Беше се свързала със сайта, за да ги информира.
Убедена съм ,че Курк(както го нарича Милен)Grinning вече лично проверява какво изпраща.
Поръчах Бакара парфюм 200 мл и травел сет,той ми изпрати Екстракт 200 мл и сет Екстракт.
Извиними се,изпрати ми това което бях поръчала и не пожела да му връщам нищо:smile:

# 970
Хайде малко радост, седнахте да ядете и да пиете и забравихте за какво сме тук. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

В ausliebezumduft: от днес до 26 декември 2021 г. при покупна стойност над €100  отстъпка от 10%, над €300  - 15% и  20% над €1000.

10% отстъпка за покупки над €100 - код 10xmas21
15% отстъпка за покупки над €300 - код 15xmas21
20% отстъпка за покупки над €1000 - код 20xmas21

В промоцията не се включват:Escentric Molecules, Saskia Diez, The Beautiful Mind Series, Dr. Barbara Sturm, Creed, Byredo, diptyque и byNacht.

Ще очаквам снимки за да видя колко сте слушали Дядо Коледа. Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 09:14 от Milen™

# 971
Здравейте, случайно да знаете дали Прити шоп ще имат намаление ?

# 972
Здравейте, случайно да знаете дали Прити шоп ще имат намаление ?
Еми те до сега ги пускаха намаленията.
Нови едва ли?

# 973
  • Пловдив
Код SCENTMAS21 за 10% в Essenza-nobile.de
Минимална сума 100€. Валиден днес до 23:59ч.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 14:47 от lili_78

# 974
На мен ми хвана на парфюм за 95Е и ми добави ваучер на стойност 20Е за мостри. Simple Smile

Да похваля пак Jovoy Paris,  бърза доставка и чудесни мостри. За съжаление за България доставката е безплатна при поръчки над 200 Евро, но за Германия е над 100, ако някой реши да поръча с превозвач.

Скрит текст:

Щастливи празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт