Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 803
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 095
Цоп и аз в отбора на недоспалите.
Главата ми се върти и ми е зле от неспане.
Обзело ме е някакво безпокойство и не ми дава мира.

Мокро и мрачно е навън, та съвсем допринася за скапаното настроение.
Успешна и спокойна седмица!

# 1 096
  • Оптимист по принуда
Добро!

Скан, тези приятелки биха ли застанали в съда да потвърдят как ги е заплашвал? С читав адвокат ще се отървеш според мен. И за всичко пази доказателства, за всяка простотия, която ти говори, за всяко неспазено обещание. Нали иска да им е баща, защо не ги иска за празниците? Това е в негов минус също. Дано намериш сили да го поставиш на място.

Вчера забравих, че трябва да съм на работа, добре, че нещо ме събуди в 8.05 и зякъснях само с 15 мин. Голям срам, такава тъпотия не ми се беше случвала скоро.

Пия кафе и ставам. Лек ден на всички Hug

# 1 097
  • Германия
Добро утро и от мен.
Грабя от всичкото кафе. Много хубаво спах тази нощ, но няма как сега пак ми се спи - нищо ново де.

На мен пак малко ми е свито под лъжичката, но и това ще мине. В четвъртък ми е втората игла, поне съм много по-спокойна от първият път. Да идва четвъртък, да минава и да го забравя за 6 месеца.

Успешна седмица момичета

# 1 098
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз пак с моите драми. Бившия не иска децата за празниците, ок, не иска да ходят в баба си и дядо си, пак ок. Аз имах някакви планове, говорих с приятелка да останят при нея за 4 дена. Да, ама не. Идиотът е звънял на всичките ми приятелки и им е казал, че ако вземат децата ще им прати полиция да ги вземе с идеята, че са изоставени от майка си на произвола на съдбата и ги е поуплашил. И се е опитвал да ги настройва срещу мен. Целта му била да ме съсипе, да вземе децата и да ме изгони. Пълен психопат е. Чудна коледа се очертава. Вярвах, че съм силна, че ще се справя в това, но усещам как постига целта си.
А не може ли хората на които звъни да подадат жалба за тормоз?

# 1 099
  • Пловдив
Аз пак с моите драми. Бившия не иска децата за празниците, ок, не иска да ходят в баба си и дядо си, пак ок. Аз имах някакви планове, говорих с приятелка да останят при нея за 4 дена. Да, ама не. Идиотът е звънял на всичките ми приятелки и им е казал, че ако вземат децата ще им прати полиция да ги вземе с идеята, че са изоставени от майка си на произвола на съдбата и ги е поуплашил. И се е опитвал да ги настройва срещу мен. Целта му била да ме съсипе, да вземе децата и да ме изгони. Пълен психопат е. Чудна коледа се очертава. Вярвах, че съм силна, че ще се справя в това, но усещам как постига целта си.
А не може ли хората на които звъни да подадат жалба за тормоз?
ами да...и тия приятели да застанат в твоя защита! Да дадат показания в твоя полза.

# 1 100
Наистина, ако приятелките ти подадат жалба за тормоз, няма ли да обърнат най сетне внимание и на твоите жалби…? (ако си подавала такива).

# 1 101
  • София
Добро утро.
На работа съм, бляк

# 1 102
  • Оптимист по принуда
Аз бих записвала всички разговори, нищо, че записите нямат тежест,  все пак показват характера му и че е агресивен манипулатор. Тези т.нар. приятелки могат много да помогнат, ако искат.

# 1 103
Благодаря за съветите, момичета. За мое съжаление, приятелките ми не искат да се замесват, малък град е, всички се познават, притесняват се. Най-близката направо ми каза в прав текст, че предпочита да я държа настрана от моите проблеми. Заболя ме, но не съм изненадана. Чакам адвокатката да се обади да го обсъдим. Нямам право да се местя заедно с децата и да, обмислям да му го оставя докато си стъпя на краката. Те сами ще пожелаят да дойдат при мен след това. Но още не съм готова, все още съм във финансов колапс след лятото. Не мога да се справя без помощ, а такава няма отникъде. Трябва ми малко време, мисля, мисля и пак мисля всякакви варианти.

ПП: Адвокатката вдигна рамене. Чудничко. Такъв ми бил късмета каза...

# 1 104
Скания, Blue Heart
Докъде стигна с курса? Има много сайтове с безплатни уроци да продължиш, ако не можеш да го завършиш.
Аз от мързел и липса на вяра в себе си не напредвам, но според мен за теб това е шанса да си намериш свястна работа. То, и за мен така, де.

# 1 105
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Scaniа, обърни се към медии, след като те притиснал до стената, изложи го максимално!

# 1 106
Адвокатката вдигна рамене. Чудничко. Такъв ми бил късмета каза...
Това е несериозно и непрофесионално. Само гръцки адвокат ли ти върши работа, Скан?

# 1 107
  • France
Скани, за съжаление не съм изненадана. Била съм свидетел на нещо подобно. Честно казано не знам какво да те посъветвам. Но с подобен интелигентен психопат нямаш много избор.

# 1 108
Скан, може би е добре на лични да поговориш с Бианка. Тя не пише в тази тема, но е споделяла, че бившият ѝ мъж е успял да накара тогава 14-годишният им син да живее при него, но сега детето и майката са в добри отношения. Мисля, че тя може да ти е полезна с идеи и опит.

# 1 109
  • Пловдив
Скан, спешно ти трябва независимост, финансова при това...знам, че е трудно, споделяла си, ама...никъв шанс и нямаш за каквато и да е работа?

Общи условия

Активация на акаунт