Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 165
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Германия
...........................
2. Кипваш вода с 3-4 супени лъжици сода бикарбонат и потапяш всяко геврече за няколко секунди. Вадиш с решетъчна лъжица, подреждаш в тава и печеш. Тези стават с коричка като солетка от содата.
Сега за наказание давай рецептата и за тестото за тези любими мои гевречета.

Аз в 18 ч заспах и спах до 20. Но това не ме притеснява, към 1-2 пак ще си легна и ще си спя цяла нощ, а утре както обикновено трудно ще стана

# 1 366
Яки, най-обикновено тесто за пица или за хляб. Нищо особено, но е идеално за претцели. Премляс. Визуализирах ги.

# 1 367
Уиш,невероятна си 🤗! Благодаря 💐!

# 1 368
Хайде, ставайте! Да, да, зная, че не е събота или неделя, когато се ококорвате още в 6.00!
Добро утро!

Скрит текст:
Оплаквам се, че почти не спах тази нощ Sad Както бях писала, получих предложение за работа и сега се люшкам какво да правя. Дали да остана на сегашната с малко отговорности и съответстващо заплащане или да приема новата, с повече отговорности и стрес, много добра заплата, разбира се, неизвестни свързани със среда и колеги. Не зная ... до тук в годините разбрах, че птичето каца на рамото един-два пъти, както и че не е лесно да разпознае кога е кацнало за късмет и кога да се иза*а.

# 1 369
  • София
Елиф, какво ти казва сърцето? Ако те ръчка да пробваш, давай. Ако ще е с нежелание, няма смисъл. Но ти май си по-ентусиазирана или? Късмет, каквото и да решиш.

Пу, забравих! Добро утро! Добър петък!

Бебето куче на съседите отгоре почти не се чува. Сега леко квичи, но не пречи.

Файзерът е по-гаден от Астрата, поне за мен. Болят ме чарколяците. Плюс ПМС и болезнени гърди, натъртен крак от вчера, другата ръка обелена...като изпаднал пехотинец съм.

# 1 370
  • Германия
Добро утро и от мен.

Елиф, направи си табличката с плюсовете и минусите, това ако решаваш с разума. А ако интуицията ти говори да пробваш - давай.

Мен ме боли само ръката. Първият път имах по-тежка реакция. Не съм пила нищо за болката и май и няма и да пия. Спах си горе долу добре, успях даже и да се наглася да спя на нея ръка, така че ако няма късна реакция мога да кажа - супер съм.

# 1 371
Добро утро,поспалани!
Елифче,в трудна ситуация си.Каквото и да решиш,винаги ще има "Ами ако ... ".
Представи си,че си приела новата работа и съответно си представи,че не приемаш и оставаш на старата.Как ще се почувстваш и в двата случая?Какви мисли преминават през главата ти?Може пък да ти помогне поне мъничко.Стискам палци! Simple Smile

Чудих се,чудих се от какво да се оплача,но няма.И без това мойте оплаквания са един път.И като ги прочета не ми става приятно.

На Уиш рецептата за гевречета си записах.
Уиш,като тези,които продават бабите по спирките ли се получават?

# 1 372
  • София
И да ви развеселя с едно клипче. Когато се опитвате да приберете децата от парка вкъщи...
https://m.facebook.com/groups/TheNature0/permalink/3119274258308722/

# 1 373
  • Пловдив
Добро!
Снощи някви шантави сънища сънуват, та не спах добре...

Я дайте препоръка за читав хотел в Банско или нейде другаде по планините.

# 1 374
Оо Мисте,аз пък легнах в 2:30 и до 3 се въртях. Не ме питай дали бях (и още съм) адекватна в 7. 😁
Хотел,ко беше туй нЯщо?! 👀😆 Не мога да помогна,но дано се включи някой. Няма ли тема ,да почетеш там отзиви?
Елифче,много са на кантар нещата. Но аз съм ЗА да пробваш. Щом си стигнала да пускаш св или да търсиш,значи нещо в сегашната не е ок. Опитай! 🤗

# 1 375
Добро утро.Събудих се със сърцетуп.
Отивам да вися на опашка пред Спиди.После и на бърз тест трябва да ходя и ботуши на ремонт да нося и до работа да стигна...Казах ли,че се събудих в 5,38?! Как ще избутаме днес,не знам.Искам да пия още едно кафе,но ме е страх да не ми изхвръкне ❤️.
Елифче,аз мразя промените.Като бях млада режех от раз,без да се замисля.Сега премислям по 100 пъти +- и пак ...Та обмисли плюсовете и минусите и ако все още се чудиш,си стой на сигурното.Мое мнение ,но аз не съм критерий.

# 1 376
Уиш,като тези,които продават бабите по спирките ли се получават?
Нещо такова, но коричката е като солетка.

# 1 377
Добро утро.
Аз пак се събудих с главоболие, а си легнах без.
И аз като Мисти сънувах някакви глупости. Заспах в 1, събудих се в 3:30, притеснена, че закъснявам. За къде - и аз не знам. После пак в 6:30 с алармата на МУ. Дремнах още малко и дотам.

Елиф, вслушай се във вътрешния си глас. Със сигурност усещаш едната възможност като по-примамлива от другата, довери се на това усещане.

МУ днес е последно на работа. Другата седмица три дни ХО и после чак на 10.01. Планът е да отидем няколко дни при техните, дано няма неприятни изненади. Негов близък приятел ще тръгва с кола от другия край на Европа сам-самичък, мисля го и него.

Изчезвам след малко на фризьор да се приведа в по-приличен вид. Чакат ме няколко задачи, после обратно пред компютъра.

# 1 378
  • sf
Добро утро! Почивка съм, ама се опулих в 5:30. Нещо ми е депресарско. Поредните празници сама. Да минават по-бързо , че ми е сдух. И дъщерята няма да се прибира, само с малкия ще сме.

# 1 379
  • Пловдив
Добро утро! Почивка съм, ама се опулих в 5:30. Нещо ми е депресарско. Поредните празници сама. Да минават по-бързо , че ми е сдух. И дъщерята няма да се прибира, само с малкия ще сме.
при вашите не ходите ли?

Общи условия

Активация на акаунт