Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 683
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 380
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро!
Снощи някви шантави сънища сънуват, та не спах добре...

Я дайте препоръка за читав хотел в Банско или нейде другаде по планините.
Разгледай в с. Баня, пак е в района. Римска баня, Спрингс Медикъл, Севън Сийзън.
Мои познати са били в тези, и са доволни като цяло. Но не са много евтини...

# 1 381
  • Оптимист по принуда
Добрутро. Честит фрайдей!
Скрит текст:

Мисте, с тоз въпрос ме прободе в сърцето. Искам и аз хотели да търсяяя, снежец, планинка. Ски не карам, но най-любимото ми е да се пързалям с найлон по снежните пързалки. Последно бяхме, когато малката беше на 4 /преди 5 г/ , на хижа Здравец, ех, колко хубаво беше Heart

И аз сънувах, че трябва от някъде да се прибирам, пък минито не ще да върви на баир, трета, четвърта, втора, едвам крета, пътя обърках..Оказах се на грешния път и се напъвам ли, напъвам за стигна и не мога..Много често сънувам сънища с подобен сценарий,  че бързам, но все нещо ме спира и драпам и не мога. Будя се с едно гадно чувство.

Забравих на Шугърчето да кажа, че това ангелче, дето му треперихме всички и го обичаме като нашО си, е станало  прекрасно, пораснало момче Heart Да му се нащипят бузките от леля му Деммитричка Heart

# 1 382
  • France
Хелоу. Тежка нощ. Искам на хотел. Сама. Може и с ММ, но само ако е послушен.

# 1 383
Ако нося ботуш за смяна на цип,само единия ботуш трябва да нося или и двата,а? 🙄

# 1 384
Аз бих занесла и двата!
Елиф,преди няколко месеца аз бях попитала същото тук и ти ми даде прекрасен съвет, помниш ли?! В твоя случай дори няма какво да те спира,както в моя! Дерзай!

# 1 385
Сис Hug
Благодаря на всички, взели отношение Kissing Heart както и на тези, които ще пишат. Чета ви.
Скрит текст:
За съжаление, не мога да ви дам пълната картина, тук четат доста хора. Ще мисля и претеглям, защото тези промени в повечето случаи са си цели сътресения.

# 1 386
  • Германия
Ако нося ботуш за смяна на цип,само единия ботуш трябва да нося или и двата,а? 🙄
Този въпрос ще се окаже като онзи за яйцето и кокошката Joy
Щом е само за цип, защо трябва да носиш и двата - почесване по главата Joy

# 1 387
Като изключително дребнав перфекционист отговарям: може да няма същия цип обущаря и да се наложи да е различен ,а понякога само различно зашито изглежда различно! Ако ботушите са скъпи и удобни аз бих сменила и двата. В противен случай,ще си купя нови!

# 1 388
  • Германия
Сис - умно. Ма какво повече да кажа - умното си е умно Kissing Heart
На мен изненадващо ми дадоха почивни часове до към 17-18 и мисля да ги проспя.

# 1 389
Абе,15лв.е един цип.Много са ми удобни,но з
30лв.за 2ципа ми идва ту мъч Wink

# 1 390
  • София
Здравейте!

Елифче, аз съм много нерешителна личност и в ситуация като твоята също щях да го мисля и премислям. Така че съвет не се наемам да давам. Но ако за момент си представя, че не съм толкова нерешителна бих си задала въпроса кое ми е по-важно в момента - спокойствието от познатото, макар и с по-малко пари, или повече пари за сметка на неизвестността.
Лично аз в последните години разбрах, че ми е по-важно спокойствието и добрите взаимоотношения с колегите. Защото на предишната работа нямах спокойствие, нямах разбирателство и нервите, които хабях не може да ми ги плати по-висока заплата. Нямах време да си видя детето дори, защото стоях часове наред след работно време. А кои пари са в състояние да върнат загубени мигове със семейството?!
Но това са си моите разсъждения. За мен си. За теб може да важи съвсем друго, така че вслушай се в своето усещане. Още повече, че ти си знаеш ситуацията и подробностите, които тук не можеш да споделиш.

За ботушите и аз бих занесла двата за всеки случай.

Във връзка с ботушите не помня споделих ли с вас случката с новите ботуши на Малката панТичка преди месец. Красиви нови ботуши. Ще ги обува за сефте. Тръгваме навън с тях и в един момент детето се оказва по лице на земята. Рев, сополи ( без кръв слава Богу, макар че добър полет направи). Не може да стане сама. Уж нищо не я боли, но казва не мога да си мръдна краката. Изкара ми акъла с тези думи. В следващия момент забелязвам причината - двата ципа на ботушите са се заплели един в друг и я спъват - затова е паднала, но после не са се разплели и съответно не може да си мръдне краката, за да стане. Много красиви ципчета във форма на снежинки. Обаче баща ми ги смени с най-банални ципове от стари ботуши, които поне не се заплитат.

# 1 391
Панди, много точен коментар 💕
Малката ПанТичка е пълна с приключения ... или ти много живописно ги разказваш.
Аз като не съм перфекционист, въобще не ми дойдоха на акъла съображенията на Сиската. Размечтах се да пазарувам в магазина й и тя да ме консултира/облече.

# 1 392
  • Euskal Herria
Добър ден, общество!
Дано петък да бъде спокоен и лек, точно като за край на работната седмица!

# 1 393
  • София
Елифче, ПанТичка е пълна с истории, защото също като майка си има "таланта" да се вкарва в такива. А и аз доста се впечатлявам. Приятели и близки са ми казвали, че се впечатлявам от неща, които те не биха забелязали. Така че според мен всяко дете е пълно с истории, но зависи колко луда е майка му на клетото, че да ги забелязва .

# 1 394
Това с перфекционизма (всъщност си е чиста дребнавост) е по-скоро отрицателна черта на характера ми. Да не ви заблуждавам ама понякога на психично разстройство прилича! Лошото е,че изисквам и от хората около мен да забелязват нещата, които на мен ми пречат и когато не го правят се ядосвам! Не съм лесен човек нито за сработване,нито за живеене 😢

Общи условия

Активация на акаунт