Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 788
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 395
Панди, твоята впечатлителност всъщност е добре запазен детски поглед към света. Малко възрастни могат да се похвалят с това.
Сиси, не личи да си труден човек за сработване, но ти си знаеш, де. Избягвай да се самокритикуваш, достатъчно хора има около нас, които без да сме ги молели, го правят Simple Smile

# 1 396
Ден!
За вас петък, за мен неделя 😄 утре на тръстика. Подготвили са ни график-" мечта"  за празниците, като всяка година... още отся  припадаме от..кеф 🤕🧐🤭
Елиф,  аз по принцип винаги съм с рогите напред. Първо действам, после мисля... това е много рисково, може би и затова ме влече 😁 И все пак, водещо за мен е как се чувстваш ти самата.
На сегашната си работа имаше много моменти, когато ми се е искало да изчезна на момента. Къде, заради отровни колеги, къде заради самата умора от тежката  работа...И ако имах мъж на място до мен, да ми е опора, а не аз да съм човека плащащ сметките и единствения със сигурен доход в семейството, сигурно щях вече да съм бивш кадър отдавна. Сега вече пък си извоювах мястото, авторитета..миУту помогна да мина на по- малко работни часове..та се ядва. Действай според твои нагласи и сметки. Каквото и да говорим, парите са си важни. Не на всяка цена, разбира се.
После ще ви кажа как тръгваш да свършиш сто неща и нищо не свършваш  🙄

# 1 397
Уми, стикери за млад шофьор има в Джъмбо. От там взехме за тийнката преди няколко месеца. Реших тук да ти отговоря.

# 1 398
Ужасен ден!Такава нерва не помня скоро да ме е тресла.И ми е едно заядливо,заядливо,че наум се заяждам с някои постове из мамата или фейса.Добре че нямам време и наистина да го правя 🤐.А терминатора и батко му,ах терминатора особено 😤.Не издържам,сипах си,все някъде по света е поне 18:00.

# 1 399
  • София
Рен, в моите усещания е поне 18, така че сипвай си щедро. Бих ти правила компания, но съм на работа до 21 ч. Впрочем, когато те прочетох, се замислих "че то не е ли  18 вече?". Уви! Часовникът изблъска истината в очите ми доста брутално.

# 1 400
Панди,аз съм до 21:30! Ето нещо стимулиращо
Скрит текст:

# 1 401
Ох, Ренко Hug Наздраве!

На мен ми просветна малко след един аналгин и един нурофен. Активизирах се, досега вършах в кухнята.

Чакам МУ да се прибере и да нареже мезета, че да си сипя и аз един пръст нещо. Утре ни чакат един куп задачи, освен моите служебни. Ама тази вечер съм решила да си дам почивка.

# 1 402
  • София
Кърши ме, болят ме мускулите и ми е замаяно. Температура май нямам. Пих току-що един нурофен, май и аз ще последвам с аналгин. Тъп бустер. Астричката си ми беше супер, тю. Трябва да се стягам, че имам излизане.

# 1 403
Привет и от мен. Долазих, по принцип си ви следя, но ни сила, ни време за писане.
Да не говорим, че петъка започна кошмарно с проблем с меката връзка на тоалетната, продължи ударно с проблем в принтера и чак към обед го подкарах гадината, напусках един вагон отпуски, въведох уж квото трябва във ведомостта, огледах я един път, но по-добре в понеделник още веднъж на свеж акъл да я прегледам, после да изравня данъка да нашляпам платежните и да се приключва със заплатите за тази година. Добрата новина е, че от 29 до 31 съм в отпуск, та има надежда за светлина в тунела.
Много ми се събра този месец, силичките ми са на свършек.
Уми, ти си ми сестра по съдба за шофирането, но аз съм крачка преди теб - та да споделя и моите 5 стотинки. Книжка взех преди 8 години, нямах кола, не бях карала след изпита. Тази година взех 20 часа опреснителни, сега имам една "бабичка" за каране, нооо първия път като седнах да я преместя - само да я позиционирам под терасата, че да я изчистя и ми се разтрепераха краката, сърцето ще хвъркне. Еле мръднах я, изчистих и я върнах на място. После в друг ден направих кръг на паркинга на блока, същото нещо, все едно на разстрел отивам. Ма пуста и кола, не е като служебната. Таз на бензин, онази на дизел - с дизелчето си тръгвам на съединител без никва газ, таз не ще да мръдне. Ужасен ужас. Подбрах бившия един ден, карах с него за кураж. Обеща пак да идва с мен, но после се отметна. Един приятел обаче се нави и няколко пъти карах с него. Все още на моменти ме зори тръгването, но вече не се шашкам така. Редовно припалвам колата, за да не падне акумулатора, ма той бензина свършва в един момент - та в неделя, в по-спокойно от движение време се мятам на бабчето и отивам до близката бензиностанция да заредя. Сама. Още ми е притеснено, но не се треса като лист брулен от вятъра.
Та карай с някой познат и спокоен човек за кураж. Първо действай на ненатоварени пътища, за да свикнеш с колата. После в града в по-ненатоварено време, а послеееее ще свикнеш и няма да ти пука какво е времето и колко коли се мотат на пътя. Аааа и за лепенките и аз ще си купувам. Ще лепна един млад шофьор на дупето на "бабчето", пък който иска да ме псува. Не мога да съм Шумахер. Ай наспорт и се скривам, че голям ферман стана. Flushed

# 1 404
Елиф, мен интуицията ме води в решенията. Колкото и да го мисля нещо, никога първата мисъл или чувство не ме е подвело. Успех!
Изядох цял пакет харибо, пред компютъра Head Band Persevere уж едно, две и...толкова ми е гадно, че бляк...
Утре ще правя торта на малчо за рождения ден, да престои една нощ в хладилника. Това ми е творението от преди три години, сладките са готови, купени да не помислите, че съм толкова добра. Тази година трябва да вложа повече творчеството, защото не си харесах нищо готово. Чакам и майка с брат ми да дойдат, ще стоят до след нова година. Имам една телешка кайма от два дни в хладилника, ще я направя на принцеси, нямам сила и желание да готвя, а от утре майка ще ме отмени Simple Smile
Скрит текст:

# 1 405
  • Германия
За София не препоръчвам на никого да слага лепенки "млад шофьор". Много голяма част от участниците в движението там, нарочно притискат и създават инфарктни ситуации, на новите и неопитни шофьори.
Най-важното правило, на което ме научи ММ е да не се стряскам и притеснявам от клаксоните. Винаги си мислете, че не свирят на вас

Имам няколко въпроса относно неизползвана годишна отпуска. Някоя от вас дали може да ме светне, май имаше счетоводители в темата.

# 1 406
Сали, браво Ве...ти си била майстор 👏

Тръгва неща днес да връща едни маратонки на килеша, че му малки. Към Фешънндейс.. Взех ли си телефона, знам ли номер на товарителницата. Не! Викам хубу,де. Поне ще взема парюма дет поръчах пак от същия сайт. Поляучих смс, че е пристигнал..Девойката рече никаква пратка нямате 🤔 Викам си 13, тръгвай си, стига  се излага. Прибери се, виж си телефона.  Видях. На смс пише имате пратка на адрес. Адреса е моя 🤭 обаче. Видях че имам смс и автоматично съм решила, че е от еконт. И съм забравила,че поръчах на адрес..
Та така другарки, староС...Отказвам обаче да пия гинко...вино най ми приляга. Наспорт!

# 1 407
За София не препоръчвам на никого да слага лепенки "млад шофьор". Много голяма част от участниците в движението там, нарочно притискат и създават инфарктни ситуации, на новите и неопитни шофьори.
И аз,за Пловдив.Та тук на учебни коли правят сечено,а ако си сложиш и това,не ми се мисли.
В България не сме особено толерантни към другите шофьори, скъпия и с лепенки "Бебе в колата" са го удряли,отзад.Веднъж и детето беше 🙄.На принципа съм,че по-добре да ме псуват,щот съм руса, вместо защото съм млад шофьор.

# 1 408
И при нас така с тези лепенки. Бургазлии са мега батки, а думата толеранс даже не са я чували. Но аз  бих сложила такава лепенка, въпреки това. Нека я има. Най- малкото за собствено успокоение.

# 1 409
  • София
Сали, много яка торта! Браво на теб! И изобщо не ми обяснявай, че не си майстор, `щото сладките са купени. Ми тя тортата и без сладките отгоре е перфектна на вид.

Общи условия

Активация на акаунт