Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 825
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 410
На колата ми има от лятото такава лепенка. Не знам дали това, че съм с 30 гòдин стаж зад волана оказва някакво влияние, но никакъв проблем нямам. Щерката също не се е оплаквала. Виж, откакто и тя я взима, се оплаквам, че все по-често се налага да зареждам. Портфейлът ми страда най-много.

# 1 411
Сали, разкошна торта! Да покажеш и новата, когато я направиш.
Бъръльо, отминават ваксинационните неразположения. Само търпение и без шашкане.
Уинд, браво за смелостта при прохождането в шофьорлъка. Така се прави! И аз съм треперяла, пък на, сега с удоволствие въртя волана. Малко са жените (а може би и мъжете), които бързо задобряват. Има си преходен период на съмнения и неувереност.
13, сестричке по памет, как добре те разбирам 🤣
Наздраве, момичета Wine Glass

# 1 412
Колко сме различни! Аз най-спокойна бях сама в началото. Щото иначе се притеснявам,дали карам добре,дали не правя нещо както не трябва... Не че някой ще ми се кара,просто не обичам да правя нещо,което не го мога и ме е шубе да не се изложа. Сама си бях супер! 😁 Та от тук стигам до извода,че за всеки си е индивидуално. Иначе и аз за това си обичам дизелчета. 🥰
Лепенки не съм лепила. Сега исках да си взема такава с Френчи в колата. 😁
13,голям си шемет! 😂❤
Сали,супер е тортата! 😍
Ставам да готвяяя...

# 1 413
Сали, невероятна торта, браво!

Еми ние седнахме, сипахме си и се скарахме.
Много криво ми стана, зарязах всичко и се изнесох в другата стая да се нарева на спокойствие.

# 1 414
Сали, майстор си, утре още по-красива торта ще сътвориш, сигурна съм, ще бъде сто пъти по-вкусна от купешките. Hug

Седмицата ми беше отврат, работната де, време е да се ориентирам към покоите, да заредя батерии за уикенда.

# 1 415
О, Бърд, я бърши сълзите. Знайш колко още ще се карате и сдобрявате. Недей троши нерви, че трябват. А той така ли преживява караницата или като истински мъж легна да спи?

# 1 416
Бърдчее,недей! Не заслужават. Гушкам те! 🤗

# 1 417
Бърд, гуш! Недей да плачеш, сълзите нищо не променят, само ще те заболи главата още повече. Hug
И аз имам чувството, че моите не говорят с мен, а лаят. Лошото е, че и в работата съм с тях и нямам секунда усамотение и спасение.
Елифче, толкова мразя дилеми, а като типична везна винаги се колебая, двоумя, триумя... И накрая съм взела възможно най-тъпото решение. Не бъди като мен!  Ти си умница-хубавица, здраво стъпила на земята и вярвам, че ще вземеш првилното решение Heart
Сис, като тебе съм сестро, и най-дребната  кривина ми боде оЧото. Права си, психопатско е. Тате знаеше как ме хващат дяволите и непрекъснато ме питаше - кое е по-кошмарно, страшното или грозното? Без колебание отговарях- грозното! Със страховете мога някак да се преборя, с грозотата не! Днес се намъкнах в един фустан не съм го носила от миналата година, влязах някак в него, но в ръкавите ми теснее. В ръцете съм станала като сумист. Много се разстроих, подтиснах се, но не чак толкова, че да не вечерям пица. Остарявам и имам воля на лигава медуза Cry
Мисти, Халапеньо е чест гост на Молерите, снощи пак отпраши там, само суперлативи чувам и за хотелската част и за ресторанта, а той е ултра, гига мега каприз. Аз само в ресторанта съм ходила и ми хареса кухнята. Мои близки приятели са собственици на Валевицата  и Чановете, хотелчетата са непретенциозни, но чисти и поддържани. Не зная ти какво търсиш. За кухнята на Валевицата обаче, не мога да се изкажа ласкаво, макар, че са ми близки...
Наконтена с прическа съм, огледалата вече не се напукват от страх като мина покрай тях Simple Smile Но ми завидяха за свободния ден и ме засилиха по разни институции, цял ден обикалям и свърших нещата наполовина.
ОХ... ще си сипя...един айрян.
Сали, страхотна торта, браво, момиче!

# 1 418
Елиф, Ени, прави сте, момичета. Но седмицата беше дълга и натоварваща, предишната и тя, и явно съм имала нужда малко да изпусна напрежението.
Карамелче, нали Joy Тъкмо мина пустата глава.
Айшамусаневиди!

# 1 419
Бърди, аз пък ще кажа,че понякога помага!Но не прекалявай,разбира се. Hug
Карамелчи,ама стига с тоз айрян Satisfied

Не ми върви напоследък в опитите ми да релаксирам.Реших да послушам музика в компанията на чаша вино,но не си намирам слушалките Unamused
Така че май ще лягам.

# 1 420
Лейличка, душата ми плаче за една ледена воТчица с портокалово сокче, но проклетата ми глава не й дава..
Понеже вкъщи всички са с ръце заврени на тъмно ( по Бъръльо) утре в 9!!! ще идва майстор да ми закачи един шкаф с вградена дъска за гладене на стената. Моите, два дюбела не умеят да пробият. На обяд съм на помен (смахнато ми е) и после имам право на избор, дали да си остана вкъщи или да отида в каторгата да си помогна за неделя, че ще има експедиция.
ОММММ,  не искам никакви чужди хора да се мотаят из къщи, ама...
А, да и поредната майсторска драма. Покриваме една огромна тераса, под нея е кухнята и трапезарията, а на кухненския бокс има  тавански прозорец ( не мога по-ясно да го обясня) Та, коват си дяволите горе, мама е на мивката и изведнъж се чува адски трясък и стъклото на  въпросния прозорец е на сол... Разпищя се маман, вика им - ще ме убиете и прозореца счупихте. Сега да го оправите. А онзи с чука я репликира - и аз щях да се пребия... Казах на шефа им, да си поемат щетите, на мен ми е преляло от диваци.

# 1 421
  • Пловдив
Карамелче, мерси...ще го мисля още.

Ооох, такъв пуФкаф сняг на парцали се сипе тук, че...Heart Eyes  голям кеф! Иде ми да изляза още сега Blush Grinning

# 1 422
Мен днес ме валя силен дъжд. Нарамих чадър да ида за детето,до като излезе го обърна на сняг,но много за кратко. 🥺 Искам си снежна Коледата! Пък!

# 1 423
Мистик, къде сте? Искам и аз сняг и да не шофирам, а да газя Simple Smile))

# 1 424
  • Euskal Herria
Не се оплаквайте. Все пак има шанс за снежна Коледа.
А тук...

Снимките са стари, тази година още не съм се разхождала да видя украсата.

Общи условия

Активация на акаунт