Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 136
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 300
Ооо, ама сте готвили днес, ама сте се оплаквали, утре ще трябва да седна на компа, че да прехвърля всичко в първия пост.

На Ваичка, бъди щастлива! 🥰🎂🍭🍬💐🎂🥂🍾
Останаха ми три страници, за да ви дочета, но утре. Душата ми спи вече.

# 301
Лека, Кло!

Ваичка, при мен не попиват киселото мляко. И по 4 часа съм ги оставяла и 20 минути само са стояли. Все стават.

# 302
Не знам за какво си говорите,летящата мишка видя,кисело мляко,ДО и ЧРД на Ваи.
Ваи,жива и здрава да си! Бързо да му минава на твоичкия,да ти купи подарък,да те заведе на почивка!
Млякото ще го пропусна.До нас в училището има деца,малко са,но споделиха,че тестове не са правили.Едни знаят,че са само тази седмица,другите,че всички се връщат от другата.Всичко е ден за ден и от днес за вчера.
Болните да стягат редиците,стига толкова!
Да се пазите!Ай!

# 303
Добро утро!
Кроте, както обикновено не разбирам и половината от написаното,но някак си интуитивно разбирам какво искаш да кажеш 😁🤗!
Събудих се от гаден сън .
Сега няма заспиване!

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 10:45 от Sissy

# 304
И аз отворих очоци в ранна ранина. Днес ще се отдам на разкрасителни процедури, никакъв ОИ и готвене. Поне се намери от къде е проблема с парното. Теч наистина, в мазето на съседния вход, спукана тръба. Точно до нея шахта и водата се е изливала директно там, със скорост два до три кубика за половин ден. Не ми се мисли каква сметка ще ни дойде за ноември и декември, но каквото и да е, не може първите етажи да имат, а за горните, кучета ни яли. Добре, че Дечко не се разболя от спане, при температура 15°С в спалнята.
Сега ви сервирам кафето и отивам да си направя и аз.

# 305
Добро утро, пак ме е хванал безсънният период. В съчетание с умората от лудата работна седмица и се чувствам като препикано мушкато. Пулса ми е ускорен, кръвното и то малко нагоре, изобщо ....
Пека баница и трябва да подхващам ОИ.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 08:19 от wind and fog

# 306
  • София
Добро утро!

Сис, прегръщам те!

Мен в 6.34 ч ме събуди трясък от улицата. Не знам какво беше. Легнах да си доспя и час и половина се въртях и кокорих. Чак когато реших да ставам ми се доспа зверски и сега ми е  омотано. 

Сиросче, радвам се, че сте открили теча. Дано бързо го отстранят и да се стоплите!
Нямате ли някаква духалка поне за такива ситуации, че спите на 15 градуса? Аз съм толкова зиморничава, че само като си го представя измръзвам. 🥶

Хубав ден на всички!

# 307
Забравих.

Уми, натрий изследвала ли си? Той как е ако да?
Високият калий може да е индикатор за нисък кортизол и от там евентуално умора на надбъбречните жлези. Но те с натрия се изследват и е хубаво да се гледат заедно.
Добро утро.Снощи легнах в 9 с главоболие и спах до 8ч.Станах пак с главоболие.Сърцетупът си го има още
Докторът нищо не е казал,ще се чуем в понеделник.
Натрият ми е в норма.
Ваи,аз съм на вечна диета ,заради предиабет,който контролирам с хранене и стриктно мерене на кз.
Тия от Синево не са ми пуснали магнезий.Платих го,а го няма в резултатите.Нещо не съм доволна от тях напоследък.
Ще видя какво ще каже докторът в понеделник.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 09:09 от umi zoomi

# 308
Уми, ако натрият ти не е нисък, е добре.
Хубавото на надбъбречната умора е, че с хранителни добавки и малко промяна в начина на живот, се повлиява добре и ще усетиш подобрение.
Виж и щитовидните, защото често вървят заедно.

Кло, добре, че са открили, къде е течът, дано го оправят и бързо и надеждно.

# 309
  • Пловдив
Добро! Пак глава ме цепи Head Band ама сега кафе, докато втасат катмите.

Уми, за такива изследвания само Бодимед! Тия в Синево не стават.

Тук времето е гадно. Имаме да чистими мисля да поканя за разтуха братовчед ми с малкия да поошета и той Simple Smile

# 310
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Имам да дочитам, но бързам да почерпя с мекици с бананов мед преди да е свършило кафето.

Сис, няма да се промени. И няма да спре да боли. Sad знам от опит.

# 311
Толкова гадно и тъмно е, че чак се успах.
Събуждам се по едно време, навън мрак, викам си сигурно още е много рано, не е съмнало. Поглеждам: 9 часа.
Доизпивам си кафето и имам работа - и служебна и ОИ. Да видим какво и как. Наизвадих снощи разни мръвколяци да се размразяват, сега ще впрегна МУ да реже зеле и една тиква да ми изчисти.

Кло, радвам се, че са намерили проблема с парното. Не си е работа на студено.
Ваичка, как е ТМ днес?

Дойде сметката за газта вчера. Сумата за ноември е почти колкото най-високата сметка, която платихме миналата година.

# 312
В къщи има три духалки. Все са качествени, уж, но все пак им нямам доверие да оставя включена, макар и на терморегулатор за през нощта. Белите бързо стават. Като работи до 22 часа и я изключа за през нощта, резултата вече го знаете какъв е сутрин, в 7. Дано ни е последно за тази зима. Благодаря за съпричастността.

Отивам на разкрасяване, дано не откарам до 2 часа след обяд.

# 313
Бърд, изглежда добре сега. Успокоиха се нещата още снощи, ама още ни е притеснено, а казват, че било нормално нещо. Надявам се вече всичко да е наред.

# 314
Ули, радвам се, че се е харесала рецептата. Аз пък не се бях сетила за хартията.
МУ е подкарал ОИ рано рано, та ми сгорчи кафето.

Общи условия

Активация на акаунт