Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 167
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Добро! Айде и от мен кафе за събуждане...

# 91
  • Оптимист по принуда
Добрутро.
Добре, с гуреливи очи първо видях пръчка, накисната в чаша, после схванах конфигурацията Joy Тенкю Hug

Мисте и ти чудно си го сервирала Hug

Току-що поръчах на мм родарък за Коледа- ергономична възглавница за болки във врата и раменете, дано я хареса.

Хубав ден. Hug

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 08:48 от demmy.

# 92
  • Пловдив
Деми, от амазон ли я поръча? Че и на мен ми трябва таквоз чудо... Simple Smile

# 93
  • Оптимист по принуда
Деми, от амазон ли я поръча? Че и на мен ми трябва таквоз чудо... Simple Smile
Да, тази е

# 94
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
туй, мъжете, не са като хората!
заспа като бебе, веднага след вечерята, и стана посреднощ, насветка всичките лапБи и се почна - топуркане, пуфтене...
к'о прайш, бе таласъм - викам му, а той се хили като рапон и отговаря "ловувам".
ай шъ тъ наловуват никакъв!
бръмчал му кОмар покрай ушите, събудил го и айде на лов!
тебе детето не те събуждаше, а ревеше като змей, а сега един комар му бил нарушавал съня.
докато благо си думахме, и детето стана. и на него му бръмчал комар. и той искал да ходи да ги трепе с тенис ракетата.
то туй е единствения спорт, дето го практикуват, ама защо посреднощ.
плякаха комари  в едната и в другата стая, после минаха на обход из целия апартамент. накрая ми писна и ги насметох по леглата.
легна нашият и започна да философства. две ракети трябват, че с детето не се разбрали кой да търси жертвата и кой да я пляка.
маре, тояга не окастрена! лЕгай и умирай, че да не хвана аз тоя уред извънземно красив.

ей я ракетата, да не се чудите за какво иде реч.

сутринта тръгвам да правя сандвичи за училище и... изненада. около хладилника - локва. червена. лепкава. Wink залепнах и тогава я видях.
освен, че плякал комарите, нашичкият златен изплякал и половин кофичка ягоди.
ами се е опитвал в тъмното да изпие сока и олял всичко.
сега му замислям наказание. Wink

# 95
  • София
Добро утре къде пладне. Grinning Докладвам, че се успах и мониторирам, че то мноу убаво било, стига да не му пука на човек за подробности като работата. Сега си пия кафето и се чудя откъде да подхващам, че окъснех.
Добри, Ко трябва да завреш на един мАж в мрежата на ракетата, че да светне и да го тресне? КосъН? Иначе адмирирам желанието ти за физическа саморазправа. Възпитателно е.

# 96
моите мъже са яки. Wink нема а ги тресне, само ще им нащръкнат косите. временно, за съжаление. Simple Smile
утре сме в Истанбул. знам точно как да накажа големия. Wink

# 97
  • София
Здравейте!

Добри, имаш дарба не само да разказваш невероятно, но и да попадаш в ситуации-трепач. Laughing Благодаря за сутрешната доза хумор! Hug

Откакто пиша в тази тема си давам сметка, че явно не съм толкова емпатийна личност колкото си мислех след като така здраво се смея на чужд гръб. Ама мъдър човек  е казал, че хуморът ще спаси света ( или другояче беше фразата Thinking), така че не съм много виновна. Innocent

На мен ми идеше да хвана такива ракети като тези за комарите и да погна с тях двама многознайковци в магазина сутринта рано-рано. Влезнали без маски. Персоналът любезно отправи покана да си сложат маските ( които им висяха като лигавче под брадичките). Те отказаха, защото маските с нищо не били допринесли да се спре разпространението на пандемията. Сутринта по ТВ пак били обявили цифра на нови заразени . Ми хубаво, и аз не съм заклет фен на маските, но има заповед за носенето им. Всички трябва да я спазваме. Лично мнение всеки си има. Кой прав, кой не толкова, но сме заедно в кюпа и което важи за едни, важи и за други. Защо трябва от сутринта да се започва със скандалите и да си го отнася персонала на магазина, част от който вероятно също не е фен на маските.

# 98
LaughingДобро утро !  Кротева най-накрая се завърна ,че до вчера си мислех,че е отвлечена от извънземни и някой друг пише от нейния профил.
Аз пък в кафето на Добри видях дръжка на цвете Stuck Out Tongue Closed Eyes
За момент си помислих,че червената лепкава локва е следствие от убийствата на комари. Много кримита са ми дошли напоследък май? В Истанбул искам и аз! Оплаквам се, че няма да ходя скоро!

Забърках един коктейл от цветове за косата. Крайния резултат е неизвестен! Шефа заедно с колежката вчера тръгнаха да ми обясняват как трябвало да се подстрижа,че дългата коса не била модерна Laughing Е днес ще ги изненадам с модерни цветове Scream

# 99
пантичке, и аз попаднах в подобна ситуация веднъж. човекът твърдо заяви, че няма да сложи маска, че е здрав като кон, че е бивш военен и си позволи да заплаши продавачката - момиче на около 20-25, 40 кила с мокри дрехи.
учтиво го попитах как е с очите и дали вижда, че сме две.
излезе по-бързо отколкото беше влязъл, а момичето се разплака.
и аз не одобрявам някои от мерките, и аз не виждам особена полза от други, но ако искам да не ги спазвам начина не е този - протест и отмяна, ако се приеме. ако не - спазвам, не мишкувам.

сис, исках да покажа и кафето, и моята гордост - сините ипомеи. Simple Smile Simple Smile не съм разбърквала кафето с дръжкат ана цинията,но мога да опитам. Simple Smile

# 100
Добър да е деня ви, общество.
Аз съм толкова крива, че дори и историята на Добри не успя да изправи кривините, макар че се разсмя.
Снощи се бях пренесла в света на сънищата, но милите ми съседи изпуснаха нещо на пода с гръм и трясък. И край със съня, въртях се цяла нощ. Заспах след 3:30, в 6:30 се събудих от алармата на МУ.
Чакат ме няколко задачи навън + бърз пазар. Не знам какво ще мисля за вечеря, много ми е зор това с измислянето.

# 101
Ъпдейтвам се : резултатът от смесването на три взаимно изключващи се бои за коса е повече от скучен 😂,за моя радост и за жалост колежката и шефа още дълго ще ме гледат старомодна и без въображение!
Добри,те цветята са много красиви,но трябваше да ги назовеш,че да се върна и да ги видя. Толкова рано сутринта едва ли някой друг ги е забелязал при положение,че са ЗАД кафето!

# 102
кафява?

# 103
Никога! Толкова скучна не мога да бъда!

# 104
Добре, ве🤣 Много модерни орУжия ползУвате 😜 БраЛ! Пусти чехъл за комарите 🙃
Морген!
Килеша имат практика в момента 🤫Усилен труд кипи под юрганЯ 😴
И да не кажете, че не съм ви предупредила- набор 2005, Механото, Ст. Загора. Кола на ремонт при тях- НЕ! Да видите, кЪв добър чиляк съм, ан тей.
С колко пък такива революционери се занимавам ката ден в бакалията...няма ви хортувам. Па как не им писна 🙄 Малко ми плащат....Специална прогрАмс за психическо възстановяване смятам да поискам, като клауза в трудовия ми договор, мда.

Общи условия

Активация на акаунт