Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 255
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Мисте, баш в пубертета е малко вероятно да ви чуе като давате акъл. Frowning1
Аз бих наела фитнес инструктор, който да му обясни нещата. От него повече би възприел.

# 526
  • France
Зависи какво прави във фитнеса. Ако има подходяща програма не е проблем да ходи 2-3 пъти.

# 527
  • Mediterraneo
Моята пубертетка изпадна в истерия, баща й кресна, аз викнах, прекрасен почивен ден! Бееее! Бясна съм и на двамата, накрая ще плющи сопа, само да реша къде да се прицеля! Не й се учи, тръшка се, една хубава оценка няма този триместър. Оня щял да й потроши компа, да спре нета, такива хубавини. Аз гледах умно, па се разпях и аз. Аууу, не се събирам в кожата си!!!

# 528
  • France
Я, какво ми е хубаво с 2 малки деца. Хич не бързам Cold Sweat

# 529
Аз пък изсипах риба и половина на земята, та сега се чудя кучето колко може да изяде, щот котката риба не яде.
Сготвена де. Пфф, много ме е яд.
Уми има ли резултати?
Фил, нали Simple Smile

# 530
Ваичка, ако не е сготвена, само я измий. Нищо й няма.
И аз сложих, да се пече една скумрия плакия. МУ го няма, та ще пропуснем пълнени шаран.

# 531
Сирос, напълно сготвена .... за съжаление. И уникално вкусна.

# 532
Сирос, напълно сготвена .... за съжаление. И уникално вкусна.
оф, за яд си е, но за малко 🤗

# 533
  • Оптимист по принуда
Деми, страхотна е елхата. Как е закрепена на стената?

Държи се на едно пиронче горе само. Взимаш въженце и го прегъваш на 2 равни части, закачаш го на пирончето. Всяка пръчка увиваш в края с въженцето. Аз вместо с въженце, ползвах дълги лампички на батерии и с тях увивах. Не знам дали става ясно
Скрит текст:
Ето и клипче. https://www.tiktok.com/@genevavanderzeil/video/68937571027250905 … amp;is_copy_url=0

Мерси, момичета, радвам се, че ви харесва.
Ени, с шишарки стават чудни красоти, пък и детето ще се забавлява.

Мисте, моят племеник е същата работа.Баща му му купи фитнес машина вкъщи с всичките му салтанати, той се абонирал за фитнес.

# 534
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сладурчета, имам бойна задача да опаковам подарък за под the giving tree. подаръци за децата с по-малко късмет.
но съм объркана. не знам каквосе очаква от мен - дрехи ли, храна ли, играчки ли...
ако някой е участвал в такава постановка подскажете, моля.

# 535
  • Euskal Herria
Малко за разведряване

# 536
Добри,при нас казаха играчки. Дрехи, храна и бебешки съоръжения събираме постоянно и има в излишък, предполагам и при вас е така!

# 537
нищо не са казали, това ме побърква.
да е надписано за момче или момиче и възрастта.
значи играчка ще е, с някакво малко лакомство. Simple Smile

# 538
Лакомства при нас за строго забранени,тъй като доста деца са с алергия или диабетици! Не знам дали е добра идея. Ако искаш купи плодове или сложи лакомства отделно.

# 539
хм. имаш право. значи само някава играчка.
постничко ми се вижда, но каквото - такова.

Общи условия

Активация на акаунт