Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 129
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 600
  • Somewhere in the World
Ейй, Карамелка, радвам се че си тук Hug
Фил, прегръщам те, ти си герой! Сили ти желая!
Сиросче, и аз не те прочетох, но те прегръщам ..
Момичета, няма да е все така - ще мине и замине всичко, само да сме здрави.

Аз от както  взех кучето на сина при нас, успявам да спя непробудно. Незнам дали си внушавам, но е факт.
Гледам снега през прозореца и се настройвам психически да изляза. Иначе в офиса е затишие пред буря, ама каквото, такова.

# 601
  • Euskal Herria
Добър ден, общество!
Прочетох го във фейса, споделям и с вас, не знам дали е на авторката на поста, или е взето от някъде.
Скрит текст:
Скъпи Дядо Коледа,
Не съм ти писала има-няма 40 години. Не за друго, ами аз съм не по-малко заета от теб. Най-после се наканих. Няма да искам много, не се тревожи. Само чети внимателно, да не стане някой сакатлък.
На първо място искам да ми върнеш нервите някъде откъм едногодишна възраст. Тогава не ми пукаше твърде, да ти кажа.
Искам си и зъбите, пак от това време. Да ти кажа честно, моята зъбарка сега яко ме цери. Венците ми плачат, като седна на стола, ама не от болка – от финансов колапс.
Трябва ми пералня, която готви, чисти, пере и простира, глади. Ако може и сама да се зарежда. Ако не може, аз ще я пълня, не се безпокой.
Върни ми акъла към 12 клас, когато смятах, че е ужасно да пушиш.
Не искам да ми увеличаваш пенсията. Тя, все казват, че е увеличена, ама аз нали съм си тъпичка, явно не разбирам.
Искам малка печалба от лотарията. Не е за мен, нали знаеш?
Запушалки за нос. Добре, че нямам водомер в него, няма да мога да платя.
Донеси ми чорапи и гащи с реотани, през лятото да стават на охладители.
Не на последно място, направи така, че каквото изям, да се натрупва между диафрагмата и шията ми. Щото аман от асансьорни копчета!
Ако ти се виждат много желанията ми и смяташ, че си ангажиран, дай да се сменим. Аз ще дойда да се пландичкам с шейната, пък ти работи, пък после си почивай, докато готвиш, чистиш, переш, гладиш и т.н.!
И ако се чудиш дали съм слушала, не се съмнявай! Слушала съм цяла година основно себе си! Каквото съм рекла, направила съм го!
Айде, че пералнята спря, а яденето още кудкудяка

# 602
Пфуу, крива работа. Развали ми се ципа на якето.
Влязох в книжарницата да избирам картички и като излязох забелязах, че ципът ми е разкопчан от долния край до средата на якето. Дърпам, не мърда. Вън вали. Аз с папка с документи, чадър, торба. Чудно. Трябваше да мина през още 1-2 места, но набързо се прибрах.

Боли ме корем, едва се сдържам да не се катурна в леглото под одеялото.

Фил, съчувствам, но и се радвам, че нещата постепенно се нареждат.

# 603
  • София
Фил, прегръдка от мен!

Дойде ми с една седмица по-рано. Изобщо не бях подготвена психически да цикля в момента. Да не говорим, че съм си накъдрила активна програма тези два дни.

Понякога се чудя това дете наистина ли си мисли, че когато отрича нещо очевидно, аз ще й повярвам? Или ме мисли за глупава, или тя не е толкова умна колкото си мисля аз.

# 604
Не се карайте днес с хората около вас! Всички са доста изнервени започват да се заяждат с когото сварят,а най-лесно е с тези, които работят с хора 😢

# 605
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не се карайте днес с хората около вас! Всички са доста изнервени започват да се заяждат с когото сварят,а най-лесно е с тези, които работят с хора 😢
Късно е, вече се скарах с един колега, още в 10 часа, но той трудно може да бъде причислен към човешкия род, така че, брои ли се?

# 606
  • София
Сис, някой клиент ли те напрегна?

Съни, не, не се брои! 😈

Аз още с никого не съм се карала днес. Дано и така продължа.

Чудя се какво да си изтегля за четене, че книгата, която почнах нещо не върви. Дори на инат не успявам да я дочета, а не ми се случва често да зарязвам непрочетена книга.. Тегава работа.

С Малката Пандичка направихме снежни човеци от ... чорапи. 😁

# 607
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
накиснах пилешките бутчета в кисело мляко и подправки, а сега не виждам рецептата.
помощ!

овалвам ги в галета, слагам ги във фурната на макс, върху хартия за печене си свиркам?

имам и микс сирена, да ги наръся ли там?

# 608
Ох,Панди,развикаха ми се първо две кипърски кокошки,че им се повръща от мен и сертификатите ми ( сякаш аз реших да въведат зелените сертификати) и след като ме пратиха по дяволите се фръцнаха и напуснаха демонстративно. После пък една византийска кокошка ми се разсърди,че не й продавам една блуза на цената, на която тя е преценила ,а пък накрая реши ,че искала една друга, която съм имала наглостта да продам! И още,и още....

# 609
  • Германия
Добри, има ги в първият пост - Мариноване на пилешко от Сирос и бъръльо-бъръльо
и май и следващият

# 610
ДобрЕ, на 15 стр. Аз галета и сирена не слагам.

# 611
  • Euskal Herria
Брее, Сисун, при вас пазарлък ли може? А подаръци правите ли? Мчи да идвам тогава. И сертификат имам даже, поне за това няма да си крещим Wink.
Имам чувството, че вятърът днес се опитва да събори кооперацията. Цял ден не съм си подала носа навън. Прегледах наличностите, няма нужда от пазаруване, ще изкараме и утре. Пет почивни дни, пет дни затворени. Аз и кучето, де, мъжът ми е дежурен. Сега е ред на следобедното кафе и продължавам с коледните украси.

# 612
  • София
Сис, съчувствам! И при мен има дни, в които кривите клиенти се нижат един след друг сякаш е заразно. Дано по-скоро приключи! 🤗

# 613
Пак ми се прескачат постове. Връщах се да видя, къде е писала Сиси.
Сисуне, махай ги, не се ядосвай за щуротии. Пълно е с кукумицини.

# 614
Панде, много сладки снежковци сте спретнали!
Мрачното и дъждовно време ми действа кулинарстващо.Днес са на ред маслените бисквити.Предупреждавам,че са пристрастяващи!
Скрит текст:

Шоколадът е по желание.В случая съм сложила по една "капка",от готовите.Вариации безброй-потопени в шоколад,после може оваляни в ядки, слепени...на кой както му харесва.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 18:26 от Ренко

Общи условия

Активация на акаунт