Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 84 843
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 155
Сис, бързо да се оправя Беболинка.
Ренко, вие как сте?

Аз горе-долу се наспах, пу-пу. Заспах рано, още към 1 Simple Smile

Ох, права е Ули, ако с работа се забогатяваше, ехееее...Ама не.
Гърбиш се и пак се чудиш как да вържеш бюджета.
Фирмите, с които работя, не са си променяли цените няколко години. Сега от едната фирма подхвърлят, че се замислят да ги актуализират, но се притесняват от реакцията на клиентите.
И на този фон се опитвам да си взема забавен с месеци хонорар - чувствам се като просяк, буквално.

# 1 156
  • France
Ох, едва отварям очета тази сутрин. Славчо ме съсипа тази нощ. Какво му става? И в 7 ми писна и станах. Сега пия кафе и се проклинам, че така го научих.
Мацки, га ша ходим на Малдиви, да са наспим малко?

# 1 157
Фил, тръгвам.
Поспала съм има няма три часа. Въобще не знам, къде ми е главата. Взех душ, пия кафе и гледам в една точка.

# 1 158
Ама...ние ще спим ли на Малдивите?

# 1 159
21 минути дълбок сън 🥴.Цяла нощ се редуваха,на коя ноздра ѝ е ред да се запуши,малкия покашляше на сън,и него дебна, като се успокои почваше моята кашлица,чудно.Късно заспа,рано се събуди,обърна едната кошница на съдомиялната и ся има джонга на главата,спи му се,реве,от което главата ми кънти.Май ще го катурна да дремне малко.
Дръжте си снега,даже и дъжда при нас ви пращам.Мразя да шофирам по мокро и мрачно.

# 1 160
Не спира да вали.Аз съм вече шофьор.Зор беше да я взема тази книжка,а сега ме е страх   да карам.Мислех днес да дойда до работа с колата,но се будих и не можех да заспя от ужас,че ще трябва да карам и да паркирам и....Абе,бели кахъри!
Болните да се оправят бързо!

# 1 161
Umi, и аз бях така. Разбирам те прекрасно. Стискай зъби и не се поддавай. Минава по някое време.

# 1 162
  • Пловдив
Уми, престраши се доде е време...отлагаш ли нищо няма да стане.

# 1 163
Така е,но.... Книжката кола не кара са казали хората.Нещо се разочаровах от себе си.Ще ми мине.Здраве да е.

# 1 164
  • Пловдив
Така е,но.... Книжката кола не кара са казали хората.Нещо се разочаровах от себе си.Ще ми мине.Здраве да е.
еее...няма се даваш! Що се отказваш толкова лесно?
ТУ не може ли известно време да се вози с теб...? За кураж поне Thinking

# 1 165
Уми, увереността не идва автоматично с книжката, а със стажа. Всички са минали по тоя път. Спокойно можеш да започнеш с по-кратки излизания в неделя до магазин, автомивка, кафе и постепенно да навлезеш в по-натоварено движение. Само спокойно, не е края на света.

И аз не спя добре и се будя по хиляда пъти. Опитвам се да уча, но мозъка ми е на друго мнение.
Болните да оздравяват Hug

# 1 166
Мен Скъпия ме напрягаше в началото, вместо да ми е за кураж.И сега не обичам да го возя.
Ма верно в Пловдив валяло сняг/киша,а тук,дето сме на по-високо, дъжд.

# 1 167
Уми,не се колебай,качвай се смело. Поне до като не е паднал голям сняг и не е заледено,няма страшно. Полека,бавничко,до като свикнеш,ще се получат нещата. Никой не се е родил научен. И аз съм била така. Будех се със сърцебиене при мисълта,че трябва да излизам с колата. Не помня колко време бях така,може би месец-два. После не ми пукаше. Хайде утре се мятай и да се похвалиш. 🤗
Дребната също е с хрема. Оставих я да се лекуваме до другата седмица,но се оказа,че Дядо Коледа ще посещава ДГ този петък,та се надявам до тогава да е добре.
Одеве бутна чашата с какао и я изсипа на прословутотот ми килимче. 🙄😖🤐 Кучето тича да ближе ламината,аз бърша.. Чудо!
Вали някакъв много ситен сняг. Трябва да ходя на пазар,но май ще е утре.

# 1 168
Не мога,момичета.Нещо ми се счупи увереността.Просто и колата,която трябва да карам е различна от учебната и все едно за пръв път сядам на кола.Абе,ще си кретам автобуса...Не се занимавайте с моята личност.Знам,че дразня с моето минорно настроение.А на фона на другите проблеми,чак ме е срам,че мрънкам.Хубав да ви е денят. Heart

# 1 169
Не ни дразниш,просто сме минали през същото и ти даваме съвети. Та защо даде толкоз пари и сега ще мръзнеш по спирките? Не се излагай. И с колата се свиква. Ти ако ще я караш нея занапред,няма за кога да отлагаш. Престраши се един път поне! Ако всичко мине гладко,на следващия ден ще си по-спокойна. Няма какво да стане като караш бавничко. Най-много да отнесеш някоя благословия,но аз не се впечатлявам. 😁🤗

Общи условия

Активация на акаунт