Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 85 837
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 440
На мен на ухапване от куче ми прилича. По гърбината ли е?

# 1 441
  • София
На мен на ухапване от куче ми прилича. По гърбината ли е?
Попи, от страни е и не е бил навън с кучета. Иначе си права, че и на това прилича, но цял ден сме в къщи. И вчера и онзи ден не се е срещал с кучета. Абе мистерия. Едвам го намазах с йод 😆.
Ще му мине, а аз ще се моря да мисля какви ги е вършил.

# 1 442
  • Германия
Ре, наистина е странно, а и не е малко ухапването, на такова прилича. Ама може и да се е набол на нещо. Мистерия. Като я разгадаеш сподели и с нас

Уми, браво, не се притеснявай, така се почва. Като угасиш колата или ти свиркат, пускаш аварийните. И не им се впечатлявай на свирканията. Убеждавай се, че не свиркат на теб и спокойно продължаваш.

# 1 443
  • София
Уми, примерът, който ще дам няма общо с шофирането, но ...
Когато започнах сегашната си работа много се спичах от клиенти, които ми дават зор да съм по-бърза. Само клаксон дето няма в офиса, че да го натиснат. И опитвайки се да им угодя, уж бързах, но такова напрегнато бързане, което водеше до грешки и още забавяне. В един момент спрях да им обръщам внимание. Те си "натискат клаксона", аз си работя с моето темпо без да се впечатлявам (дълбоко дишане много ми помагаше). И нещата взеха, че се случиха. Свикнах и сега съм добра в работата си. Към днешна дата същите тези клиенти ме търсят кога аз съм на смяна, че другите служителки бавно работели и правят грешки. Аз им припомням за себе си в началото, те се смеят, че вярно така било. Колелото се върти.
С други думи присъединявам се към съвета да не се впечатляваш от клаксоните. Тези, дето ти свиркат някога са били на твоето място, но бързо забравят. Свиркай си и ти. Wink

# 1 444
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Хубави да са почивните ви дни!
От снощи се нервя с форума - отваря страниците, няма проблеми, обаче горе все се върти, върти и не спира, все едно тепърва ще зарежда. Само тук го прави, с други страници няма такова нещо. Ползвам лаптоп, не влизам през телефона.

# 1 445
  • France
Ренко, да вземем да си организираме един спаринг, а? Да отпуснем малко напрежението.

Ре, много е голямо за змия. Може да е някое друго животно. Ваксинирано ли е против бяс?

# 1 446
Фил,сори,но с хора, които са ми приятни,не мога.Освен да пием заедно, друго не мога да предложа 😁
Не мога вече и да викам, защото гласа почва да ми изчезва.Сигурно, щото днес Скъпия си е вкъщи,и има с кой да си говоря.Цяла седмица се канеше да иде за бустер,но си притесняваше,че може да сме му хвърлили някой бацил.Здрав е още,та си би петите отзад,и отиде.

# 1 447
  • София
Фил, ваксиниран е за всичко и е бил в къщи в последните 72 часа. Пред очите ми с редки 10 минутни отклонения 😁. Наистина нямам идея от какво е. Но не е животно, освен ако някое не се крие в гардероба ми 🤣. Само си представям някоя лисица или пор да се сгушат в мен, докато спя.

# 1 448
  • Euskal Herria
Ре, може да се е закачил на нещо у вас, ако се е провирал някъде.

# 1 449
Ренко, къде отиде да се бустерира Скъпия ти?
Засилила съм се и аз след малко, към Метро.

Моя приятелка и тя без глас, голям разговор проведохме сутринта по телефона - тя шепти и гъгне, моя милост също шепти. По едно време се зачудих аз защо шептя Joy Не намерих логичен отговор.

# 1 450
Бърд,около Метро сега изобщо не е за ходене.Затворени улици/булеварди,почивни дни,луди с картечници(пари за харчене 🤣) и много магазини не е добра комбинация.В Пълмед,и за първите ходихме там.Наблизо е онзи мол,до който не можеш да отидеш,без да се загубиш 😁😂

# 1 451
  • София
Ре, може да се е закачил на нещо у вас, ако се е провирал някъде.
Янче, това е най-вероятно, но не се е врял никъде. Ще му мине като на куче. Просто се зачудих.

# 1 452
И моята препоръка е да не се ходи към градското Метро, ужас е, особено в събота. В Пълмед опашки няма, става много бързо. Тъй като съм си харесала някои неща от метро промоциите, съм се насочила към това на околовръстното.

Ре, ако имате елха, да се е наранил на нея кучо?

# 1 453
Ренко, Кло, благодаря!
Знам за ремонтите около Метро, не знам откъде се влиза на паркинга с всичките затворени улици. Ще помисля и за Пълмед.

# 1 454
Бърд, единият вариант е покрай поделенията, другият-срещу спс.На твое място не бих отишла там в почивен ден.

Общи условия

Активация на акаунт