Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 84 865
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
може и да има, ама не съм го разчела още. Simple Smile Simple SmileSimple Smile
купихме панирани рибка и пилешко. ше си хапнем, мисля си, без да готвя аз.
да, да, ама не! набухали го с някаква подправка - ям и рева. нагъвам риба, а тя мирише на коледни сладки и зоб.

# 1 486
Реве ми се....Много се сдухах психически в последните 10дни,без основание,според МУ.Много съм напрегната и имам толкова работа,а лежа и вегетирам и рева ....Депресия.Дано се самоизмъкна бързо Sad

# 1 487
Уми, не знам причините, но ако шофирането само добавя към тях, бих го поотложила . Нищо не бива да е на всяка цена, особено ако е за сметка на психичното ни здраве.

# 1 488
  • sf
Тия дни се оплаквах на един приятел, че беше много тъпа година. Пък той ми каза:" Не бъди нахална! Какво ти е? Здрава си, децата са ти добре, имаш дом, работа, че даже те и повишиха. Няма от какво да се жалваш. "

# 1 489
Скрит текст:

# 1 490
Мързелота! Поне малко срам и милост нямаш ли?!

# 1 491
Имам. Не ви снимах баклавите и локумите, нали?

# 1 492
Защото вече са изядени, нали? Simple Smile

# 1 493
Много ме умили този текст и това обяснение, защо бебетата си пъхат пръстите в устата ни Simple Smile
Тя го споделям ей така съвсем произволно с вас Simple Smile
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2222005201270830& … m_source=timeline

# 1 494
  • София
От мен са бисквитите към следобедното кафе. Някой по желание да сервира кафето, че на мен крака не ми останаха да слугувам на бисквитките. ПанТата казва да не се оплаквам, защото тя ги е изрязвала. Право е детето. Тя ги ряза, тя ми сипваше продукти докато забърквах тестото. После яде от суровото тесто както му е реда. Предколедна идилия! ❤️

# 1 495
  • Euskal Herria
Браво на ПанТичка!
Хубав следобед, общество!
Докато дойда в кондиция, денят а-ха, а-ха минал. Wink

# 1 496
Браво на малката ПанТичка! Чудесно изглеждат бисквитите.
Следобедното кафе от мен:

Сто неща успях да свърша днес, даже и да се поразходя за час навън. Приятно освежаващо ми подейства.

# 1 497
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пу за мен заека в средата. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

аз месих мекици. втасват.

заложих един бял ориз, а по-късно ще задуша един плик с морски дарове. ако можех да се сетя къде съм виждала рецепта за паеля...

# 1 498
Ули, 🤗! Беболина все още го прави,а е на почти две 🥰!
Панди,браво на вас! Правенето на сладкиши е страхотен начин да си изкарате добре заедно с малката!
Ние напазарувахме,но ни наваля дъжда  и измръзнахме! Брррр!

# 1 499
  • France
Мдааа... и при мен е така.

Общи условия

Активация на акаунт