Звездни компромати - Декември'21

• 299 556
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 105
Те тези със сексовете си бяха на около 40год., че и отгоре,  още в предната версия на сериала, какво им пречи и на 60 да се интересуват от същите неща, примерно.
На мен са ми безразлични, когато вървеше в края на 90-те и началото на този век бях на съвсем друга вълна и  ми бяха далечни техните проблеми. Гледала съм ги случайно на някакви повторения, заради дрехите и обувките.

И на мен домакините ми бяха по-интересни, не знаех, че са сменили сценаристите, сега ми се изясни пълната глупост, в която се превърнаха последните сезони. Това с разменените деца на латино семейството, по идея на новите ли беше?? Много тъпо се получи.

# 106
  • София
Страхотно начало на новата тема. ❤

Уви видях снимката на бургаската “барби”, защо ми трябваше преди сън? Казвайте от рано, куршум ли да лея не знам, не знам. 🙄

# 107
Те тези със сексовете си бяха на около 40год., че и отгоре,  още в предната версия на сериала, какво им пречи и на 60 да се интересуват от същите неща, примерно.

На 32 е Кари Брадшоу в началото, на 38 в края на сериала. От любопитство проверих. Някак много по-стари изглеждат обаче...

# 108
  • Варна
Страхотно оформена тема Heart
Благодаря.
Отчаяните съпруги ми беше любим сериал, особено героинята на Ева Лонгория.

# 109
Последно по темата Майкъл Джексън. искам да оставя това видео, в което се развенчават хилядите лъжи в " Да напуснеш Невърленд" включително от съда, документи и доказателства, видеа, в които двамата си противоречат и тн за всички, които наистина се интересуват от казуса и истината.

Само искам да вметна няколко неща, което ме поразиха и ги бях забравила- Уейд е искал да сключи брак с жена си в Невърленд през 2005, но му е било отказано. Умът не ми побира как ще искаш да се венчаеш в дома на насилника си? Rolling Eyes Другото, което умът ми не побира е как една майка , чийто син е сексуално насилван ще се смее и ще говори с такова удоволствие за насилника на детето си, разказвайки случки как са се запознали с М.ДЖ. и милите спомени, които са имали, както направи майката на Джеймс Сейфчък във филма.

Уейд е искал да бъде хореограф на шоуто на Cirque du Soleil посветено на Майкъл Джексън след смъртта му и даже се хвали в интервю, че той ще го води е и е много щастлив от този факт, но истината, че му е отказано. Мисля, че това е финалната капка, в която той просто се обръща на 180 градуса в яда си.  А финансовите им проблеми със Сейфчък, които и двамата имат и липсата на стабилна кариера са наклонили везните. А и последно в Мемориалната книга  за М.ДЖ. той е написал такива красиви думи за "насилника си" включително, че е най-страхотният човек някога съществувал на тази планета. Rolling Eyes

Майкъл наистина беше страхотен и безобразно талантлив изпълнител, който положи основите на днешната поп музика, която слушаме. Дори в университети в Америка в които студенти учат Музика има лекции за М.ДЖ. Приносът му в музиката е огромен. Но според мен той е много добър човек, дори бих казала прекалено добър до степен да позволява хората да се възползват от него.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 23:18 от daizy_g

# 110
  • Пловдив
В сайта, от където са снимките всъщност пише, че заглавието е друго:

Вчера HBO разкри официалния трейлър за продължението на Сексът и градът , наречен "Историята продължава".

https://www.spletnik.ru/culture/serialy/104222-ofitcialnyy-treyl … lshom-gorode.html

# 111
  • Glasgow
Това с разменените латино деца даже го бях забравила, леле каква глупост и май не го завършиха този сюжет, в смисъл тя си остана с пълничкото момиченце Simple Smile

# 112
И аз съм от върлите фенове на отчаяни съпруги. Повечето епизоди съм гледала по толкова пъти, че все още помня наизуст някои реплики. Нямам обяснение защо СиГ никога не ме спечели. Гледала съм с интерес само филма за Дубай

# 113
И аз погледнах кога са започнали първите епизоди на СиГ - било 1998ма....Нереално отдавна.
Беше наречен революционен сериал. Колко са се променили нещата оттогава досега...Направо невинен изглежда на фона на привидно семеен съвременен филм, където изпраскат или покажат нещо и залъкът ти приседне по време на фамилната вечеря.

Паралелно докато пиша тук гледах по канал фешън едно интервю с Ивет Григорова, много смислено ми се стори и особено тази част.

Водещата: *Преди моделът трябваше да бъде млад, красив, но в последно време виждаме и много възрастни модели, тоест възрастта спирачка ли е ?
-В последно време виждаме много различни неща, модата се промени, различното е новото красиво, така че можем да видим +сайз модели и всякакви възрасти  и мерки.
Светът се пренасити от красота, сексапил ,перфектни мерки, сега хората имат нужда от различното.*
Наистина е права, че светът се втурна да търси красотата предимно там.

И може наистина новото продължение да улови точно тази нова вълна. Въпреки че едва ли би могъл да достигне успеха на първата слава.

# 114
Някои хора не спират да правят секс след 50, защо пък да няма сериал и за това?

# 115
Те  и на 80 не спират някои хора, ама не са приятни за гледане.

# 116
Някои хора не спират да правят секс след 50, защо пък да няма сериал и за това?

Не до 50, до стоте  много хора съхраняват тези си функции и нужди.
Но точно филм за секса на възрастните по върви да е в научен жанр, защото дори да го има в живота, то гледката е отблъскваща.
Ако си чела или гледала *Птиците умират сами*  имаше една сцена, където лелята на Маги бе влюбена, макар и  стара, в Ралф де Брикасар и му обясняваше, докато той се къпеше гол на двора, че макар и на тези години, чувствата са същите. Преразказвам по памет.

Старостта  е жалка, не сексът.
Преди да почине  голямата българска актриса Златина Тодева направи една гола фотосесия с фотографа Юлиян Табаков. Тези снимки са абсолютно показателни какво навява такава възраст - уязвимост, безпомощност, нуулев сексапил. Но това е моето мнение само в случая.
https://www.jenatadnes.com/izlojbi/smela-i-gola-zlatina-todeva-v-mignoveniya/

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 19:30 от проксима

# 117
Това от Птиците умират сами... в това старо тяло, душата остава млада, нещо от сорта беше.Че забравям вече, но бях млада тогава и запомних сцената, учудена, че и старите имат млада душа.
Ама  не е за гледане , освен   като снимките на Тодева, арт изкуство ,без да "мърда", че страшно.
Душата нека си лети...на тъмно  и без зрители.

# 118

Душата нека си лети...на тъмно  и без зрители.

Боряна, толкова хубаво го синтезира! Разбра ме по точния начин.
Аз гледам филм и пиша разпиляно. А ти събра емоцията ми в център.

# 119
[quote author=**Sisi** link=topic=1390677.msg43896791#msg43896791

Чудя се на Иван и Андрей, изглеждат ми забавни, не са грозни, пари имат, защо такива жени заспали си избраха, можеха някои по - готини да си хванат.

Да, големи са убавци. Високи, напети 😀 единственото хубаво във двойката им бяха сините очи на Иван, но вече и това не е от значение, понеже откакто е с Ирина гледа като кастрат
Значи щом са високи са убавци ??!!
Ниски ли са - не Sad
И двамата са млади, успели … манекени ли трябва да са ?
[/quote]

Бяха, бяха млади 😀 А това с височината, е въпрос на вкус

Общи условия

Активация на акаунт