Звездни компромати - Декември'21

• 299 547
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 90
Не е ли време полицията да се намесва в случаи като на бургаското Барби? Какви са тези лекари/козметици, които се гаврят с психично болни? Абсолютният минимум е отнемане на правата им да практикуват!

Ще му дадем шанс на новия сезон на Сексът и градът, няма как... макар, че като цяло не съм очарована.

# 91
Благодаря за поедната страхотно поднесена тема.
Много ще ми е трудно с гласуването, мно- го!

Антимъже са ми Иван и Андрей, някак много детско, несекси излъчване имат.

Аз направо съм в недоумение акк се е появило третоутробното дете в семайство Тенчеви. Просто не мога да си ги представя двамата някак.. леля и ИванотИванИАндрей.

# 92
Ох, ще го гледам и продължението на СИГ. Нищо, че бях скептично настроена. Прекалено хубави спомени имам от сериала. Колкото и продължения да направят явно ще гледам всичко. Simple Smile

# 93
Цццц, как са остаряли от СиГ! Мен тва ме поТиска, щот ако те са така и аз не съм веке млАда мома😅😅
Така го харсесвах Тузарят мн ми беше секси. А ся…
Той ще участва ли?
Кое бургасктото Барби? Една с огромно устище ли?

# 94
Поредна прекрасна нова тема, Heart
Гласувах в анкетата с разрешен брой отговори,  но всички бяха прекрасни и интересни! Адмирации!👏
Декември е моят месец! Съвсем скоро имам РД, обичам Коледните празници, надеждата при посрещането на всяка следваща Нова година... и след декември може да идва юни направо 🤣
За стринината книжка да кажа - не съм я купувала и не я ща.  Готвя си което си мога, което не мога го потърся в гугъла и в бг-мамата и се оправям идеално 😁

# 95
Като излезе едно време *Сексът и градът*,  малко са били по-запалените фенове от мен. Попивах всяка дума, ситуация, хумор, самоирония, разкрепостени феминистки възгледи - върхът в отношенията според тогавашната ми незряла глава. За ролята на Ким Катрал даже имах нагледен пример на приятелка, която си приписваше имидж на много вървежна по същия начин, но подозирам, че  копираше от филма.

Книгата си купих с огромен патос, а тя тегава, протяжна и скучна, филмът стократно по-интересен.
 После бяха *Отчаяните съпруги*....Леле,  и там пак същата история, земята спираше да се върти за мен щом почнеше поредната серия.

Най-женствените, най- забавните и разтоварващи женски образи в двата сериала..

Не бих си причинила сега това продължение. Ами то е оксиморон - баби и секс. Седят на вътрешните балкони, спомнят си на чаша вино бойните подвизи и слушат как котараците сексят в тъмното по покривите.

Ако става въпрос за друг вид близост - ок, но дърти хора да ми строят отношения на база секс, колкото и интелектуални претенции да са вмъкнати в сценария - не са ми в таргета.
Сексът като поанта във филм с вехтички герои ми навява смущаващи гротескни асоциации - хапчета за кръвно и сърце, хормонални гелове и чат-пат Тузарят търчи и си търси синьото хапче из чекмеджетата, щото  паметта и тя дава заето.
Не искам да си развалям блажения спомен. И баш ми създава асоции на дърт бухал с тия букли.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 96
Благодаря за новата прекрасна тема и старанието винаги!
Всичките месечни теми ми харесват и чета с интерес.❤

Сега ще си призная купих си книгата на Ирина. Хубави неща има и готвя. Беше писала, че втория тираж е вече без грешките от първия.
Страхотна първа страничка  Heart
Иначе и аз намерих в книгата неща, които бих приготвила !!
Вече направих сефтето с Бабината яхния Simple Smile

# 97
Жаки ,участва има го и в трейлъра.
Проксима,за всичко си права. Но все си мисля, че темата ще е друга, ще изместят малко секса. Те са вече семейни жени на възраст, някои с деца едва ли биха си говорили по цял ден за това. Сигурна съм, че сценаристите са го взели в предвид, че концепцията няма как да е същата с герои с 20,30г по-възрастни.

# 98
[quote author=**Sisi** link=topic=1390677.msg43896791#msg43896791

Чудя се на Иван и Андрей, изглеждат ми забавни, не са грозни, пари имат, защо такива жени заспали си избраха, можеха някои по - готини да си хванат.

Да, големи са убавци. Високи, напети 😀 единственото хубаво във двойката им бяха сините очи на Иван, но вече и това не е от значение, понеже откакто е с Ирина гледа като кастрат
[/quote]
Значи щом са високи са убавци ??!!
Ниски ли са - не Sad
И двамата са млади, успели … манекени ли трябва да са ?

# 99
Не зная, Амбър.
Вероятно всичко е взето предвид, но са оставили заглавието същото като примамка за носталгици. Като акцент. А сексът всъщност много продава.
Но ние, тогавашните очаровани, вече сме преситени откъм него на екран. И сме взискателни, като пример омаята ми с Мадона. Всяко нещо с времето си според мен.
А аз не искам да зациклям в миналото и да ахкам и примирам по едни и същи герои. Земята си се върти.
Всички продължения, сезони /извън сезона/, филм 1,2,3 и тн са комерческо преследване на нещо,което не може да бъде надминато. Защото е било в точния момент.

# 100
  • Glasgow
Ох и аз бях такава фенка на Отчаяните съпруги и толкова се фрустрирах като затриха Иди, и като смениха сценаристите дето не помнеха 1вите сезони...липсват ми старите сериали. На СиГ не съм била фен

# 101
Пак съм съгласна с теб Проксима. Но аз просто съм любопитна, гложди ме да видя какво са сътворили. Grinning

# 102
Ох и аз бях такава фенка на Отчаяните съпруги и толкова се фрустрирах като затриха Бри, и като смениха сценаристите дето не помнеха 1вите сезони...
Някакъв гаф ли са сътворили? Да не се е появил някой мъртъв. Grinning
И аз им бях фенка. И още съм - като дават някой епизод по Фокс лайф и си го гледам. Grinning Първите сезони беше голям смях, последните - депресия от всякъде.

Последното сериалче, което изгледах с кеф, е "Защо жените убиват" сезон 2. Smiling Imp

# 103
  • Glasgow
Цитира ме преди да се редактирам, Иди затриха, когато актрисата нещо се размрънка за хонорара. Не се е появил мъртъв, но имаше доста неточности, като децата на някои дето до един момент бяха на една възраст, после едните си останаха деца, другите порастнаха и от този род Simple Smile И явно новите сценаристи не бяха се запознали съвсем с историята и темперамента на героините и последните сезони имам чувство, че самите актриси вече не знаеха какво да играят:))) Нещо като например Саманта от СиГ за един сезон да направят лелка с плетка в ръка

# 104
Пак съм съгласна с теб Проксима. Но аз просто съм любопитна, гложди да видя какво са сътворили. Grinning

Аз вече си пазя сърцето, защото любопитството убило котката. Blush
Тогава този филм аз не го гледах, направо го изживявах с всичките трепети на героините там. До обожание.
Искам да съхраня спомена за онова очарование от безгрижна, напориста, женствена всеотдайност в отношенията при всеки пеперуден трепет в стомаха. И онази още  по-трудна дисциплина в живота, по-трудна от завоюването на мъж дори - приятелствата, с които можеш да споделиш всичко това.

Общи условия

Активация на акаунт