Звездни компромати - Декември'21

• 298 014
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 75
Проксима, ужас...
Какви родители, то те са проблема за всичко това. Горкото момиче. Ако беше дала всички тези пари за психолог, вероятно щеше да е много по- добре за нея и околните.

Преди е изглеждала съвсем нормално.
https://www.flagman.bg/show-news-102427-amp.html

Наистина е изглеждала нормално. Но какво бъдеще може да има момиче с подобна визия освен в цирк за уроди?! Затова се питам толкова ли са безпомощни родителите/близки, познати/ за да нехаят, че детето им се превръща във Франкенщайн. Какви са приятелите и ако ги има изобщо, как може да се поощрява тая нелепост?!
Анорексия,булимия - това са болестни разстройства, които не се афишират, а се крият упорито. Тук е някакъв друг вид отклонение, но каквото и да е, всеки родител би се чувствал длъжен да спре овреме детето си от него.

# 76
  • Варна
Само мен ли ме дразни като видя черни обувки с бели чорапи?  🤨 Напоследък много от звездите се появяват така. Тук дъщерята на Деп, а в предната тема май мернах и Кейти Холмс също.
В момента това е топ фешън. бЕл чорап с мокасина.
Баба ви MissNoir я помни тая мода.
Всяко ново е добре забравено старо.
Много беше фешън, върха на топ тренда, задължително с бели чорапки, включително върху чорапогащник.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 16:54 от missNoir

# 77
Батинков щял да внася новото лекарство за ковид срещу 7 милиона лева.

Благодаря за темата!

# 78
Да ,беше мода, да не ги переш тези бели чорапки.Дечурлига да ги носят.
Помня една жена, как питаше  риторично ,какви са тези , у които ходи сина и , сбират се там, че изпиране няма.
Те търсеха вносител за тестовете, че няма, сега за ваксини търсят  и намерили.Все някой ще  е.
Няма да съм аз, че не си давам милионите за ваксини.Не за друго.

# 79
  • Враца
Flowers Rose Зоуи Кравиц (Zoë Kravitz), американска актриса, модел, певица, 33 год.
... дъщерята на Лени Кравиц и Лиза Боне, участва в електронното поп трио „Lolawolf“,  популярна като Кристина в „Дивергенти“, Бони Карлсън в сериала „Големите малки лъжи“, Роб Брукс в "Бивши гаджета/High Fidelity".
Скрит текст:

с различна визия

Напоследък името ѝ се спряга с това на Чанинг Тейтъм
*  *  *

Първите снимки не са ли на майката Лиза Бонет?

# 80
Кактусче, разкошнице, прекраснице, жива да си, споделена, одухотворена, колкот 10 Стринки!
Всичко да ти спори и да ти идат отръки все таквиа хуабви теми да ни правиш! ❤❤❤😂

Честит декември, аз не го обичам и идващите празници също! И понеже у нас тряя се усмихвам заради децата, тук ще съм с голямата балтия, да си изкарвам несподелеността! И не че няма кой да ми споделя чергата,  ми не споделям коледната еуфория, затуй!
Да бъдИ😅😅😂😂🤪🤪👻👻👻

# 81
Сега довърших предната тема и така се забавлявах :Д
Благодаря, ПРЕКРАСНИЦИ!

# 82
Да, първите кадри са на Лиса. Нищо, объркала се е Радика. Но пък много важно, и двете са еднакво неприятни и нечистоплътни с тези расти, татуси и замряли сластни погледи. Rolling Eyes

# 83
  • Пловдив
Щерката на Боби Михайлов и Мария Петрова...
Скрит текст:

Ивана, на участие...
Скрит текст:

# 84
Щерката на Боби Михайлов и Мария Петрова...
Скрит текст:

Ивана, на участие...
Скрит текст:

Стояна ще си изгуби гащите нейде по средата на песента..
Ивана сега слаба ли е, дебела ли е или вече не знам?!

# 85
  • На морето!
Ивана и Стояна са един от малкото професионални женски тандеми, който не се е разпаднал с времето. Поздравления и на двете!

Мария Петрова е прекрасна, не знам как издържа толкова години този свърх неприятен мъж. За щастие дъщеря им прилича на майка си.

# 86
  • До сърцето...
Първите снимки не са ли на майката Лиза Боне?
Пише нейното име. Махам ги, за да няма чуденки.

# 87
  • До морето
Кактусче, разкошна си като цяла разКошница с кактуси Simple Smile
Благодаря за темите и за времето, което отделяш.

# 88
Кактусче, много интересни факти си събрала за пореден път! Flowers Tulip

# 89
  • Пловдив
Благодаря за темата! Flowers Sunflower

Официален трейлър за продължението на сериала "Сексът и градът". Аз си мислех, че трети филм се снима, а то било сериал ...

Скрит текст:

И снимки.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт