Звездни компромати - Декември'21

• 299 569
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 135
А изнасилването!!!! Точно в този момент намразих героинята Сюзън. Защото видиш ли, ще знам, че погребвам насилник на малолетно момиченце, ама ще роня сълзи, че и той имал близки видиш ли 🤷
От този момент нататък започнах да гледам на запис сериала чрез функцията за връщане назад и откровено пропусках сцените с нея. Глупости на търкала.
Но епизода който гледах накрая с удоволствие беше последният. Беше много вдъхновяващо да чуя, че всяка от съпругите е постигнала още нещо, нищо че наближаваха 50-те. Това беше един вид - Живота винаги може да се промени към по-добро. То ако си спомням правилно, само за Сюзън не казаха нищо 🤭

# 136
  • Sofia
Тази сутрин новата синоптичка на Нова успя за първи път да си каже прогнозата без грешка, браво! Всяка сутрин съм в напрежение на коя дума ще сбърка този път Simple Smile Е, изреченията за нищо ги няма и паузи се правят на всякакви места, но няма да държим на тези детайли Simple Smile

Зейнеб също я гледах, беше с много хубава рокля. Саня Борисова беше гост, каза че имала модна колекция, някой знае ли къде може да се разгледа?

# 137
Зейнеб също я гледах, беше с много хубава рокля. Саня Борисова беше гост, каза че имала модна колекция, някой знае ли къде може да се разгледа?
За пръв и последен път видях рубриката на Зейнеб. УжасТ! Невероатно тъпи въпроси, на които уникално тъпата Саня не можеше да сглоби изречение за отговор! Адски неприятен тембър има водещата, пренавита, но неподготвена....Тотал щета!

# 138
  • София
Някъде мернах, че Риана била бременна.
Бяха прикачили тези последните снимки със зърната и кафявата рокля.

# 139
Гледах един коледен филм с Лиз Хърли. Тази жена на 55-56 все още успява да се пребори за роли на неомъжена сингъл бръмчалка, евала. Аз мислех, че ще бъде в ролята на фешън баба и ще има нещо там сюжет с внучетата, а тя беше в ролята на леля на децата.
[spolier]

[/spoiler]

# 140
  • До сърцето...
Днес са родени:

Wine Glass Калин Донков, писател, 80 год
... от стиховете му са създадени песни ("Душа" на "Диана експрес"), по някои прозаични творби – филми и пиеси, носител е на национални литературни награди, последната - "Димчо Дебелянов" за цялостно творчество
Скрит текст:
с наградата "Орфеев венец"

Wine Glass Брендън Койл (Brendan Coyle), английско-ирландски актьор, 59 год.
... печели наградата "Лорънс Оливие" за най-добро представяне в поддържаща роля, но основно е познат като Джон Бейтс от "Имението Даунтън" и всички останали награди са за тази роля. Извън снимачната площадка личният му живот е бил тайна за журналистите -няма и намек за скандално поведение или неблагоприличие.
Скрит текст:

Flowers Rose Луси Лиу (Lucy Liu), американска актриса от китайски произход, 53 год
... не знам дали се помни от първата й роля на сервитьорка в "Бевърли Хилс 90210", но със сигурност - със донеслите й известност роли в "Али Макбийл" (адвокатката Линг Ву), "Ангелите на Чарли" (Алекс), "Убий Бил" (О-Рен Иший). Напоследък я гледаме в сериалите "Защо жените убиват" (Симон Гроув) и "Елементарно, Уотсън" (доктор Уотсън).
Скрит текст:

със сина си Рокуел, роден от сурогатна майка

Flowers Rose Нели Фуртадо (Nelly Kim Furtado), португалско-канадска певица и актриса, 42 год
... специфичният глас и магнетичното ѝ излъчване носят успех дебютния ѝ албум "Whoa, Nelly!" през 2000 г., носителка на "Грами", изпълнява официалния химн на европейското първенство по футбол в Португалия, пее заедно с Брайън Адамс на откриването на зимните олимпийски игри във Ванкувър.
Скрит текст:

с дъщеря си Невис

Flowers Rose Бритни Спиърс (Britney Jean Spears), американска поп певица, 40 год
... една от най-продаваните певици за всички времена с над 100 млн. продадени копия на албуми и 98 млн. продадени сингли, в музикалния бизнес e икона и легенда, повлияла на бъдещи звезди като Майли Сайръс и Лейди Гага.
Скрит текст:

с иранеца Сам Асгари, който е до нея в последно време

Flowers Rose Даниела Руа (Daniela Sofia Korn Ruah), американско-португалска актриса и режисьор, 38 год.
... най-известна с ролята на специален агент Кенси Блай в сериала "Военни престъпления: Лос Анджелис/NCIS", водеща на Евровизия, когато се провеждаше в Португалия (2018)
Скрит текст:

Даниела е омъжена в реалния живот за брата на колегата си Ерик - Дейвид Олсън,
"... да целува шурея си във филма, си е просто работа" казва актрисата
*  *  *
Винаги поздравявам с песен, но днес ще е с едно стихотворение на Калин Донков

Скрит текст:
ПОСЛЕДЕН

Тайно се плашим от всеки възторг неуверен.
По е понятна тъгата – ненужна, но ярка.
Всъщност светът ни, така справедливо измерен,
просто не може на всеки да бъде по мярка.

Нервно живеем – а нервите станаха здрави.
Празнично светим – а празникът пак ни прескача.
Грижата само човек на човека подава
като излъскано в хиляди длани петаче.

Колко наивно закривах от срам синините
и по лицето лекувах тревожните знаци.
мигар са малко онези юнаци, които
носят усмивката, както се носят мустаци!

Нека, когато привърша гнева си безвреден,
като затръшна горчивата своя тетрадка,
най-талантливият вече да не е най-беден,
най-храбрият – да не живее най-кратко.

Най-красивият да е поне веднъж обичан.
Най-нежният да е най-сетне погален.
Най-мъдрият размисъл съвсем да не е трагичен.
Най-мъжкият разговор да не е непременно прощален.

Имам да чакам в този живот неизгледен.
Дълго ще чакам. Последна е мойта задача:
да се засмея. Но тъй да се смея последен,
че да се чува как повече никой не плаче.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 22:47 от Радика

# 141
За пръв и последен път видях рубриката на Зейнеб. УжасТ! Невероатно тъпи въпроси, на които уникално тъпата Саня не можеше да сглоби изречение за отговор! Адски неприятен тембър има водещата, пренавита, но неподготвена....Тотал щета!

Рубриката й не беше ли в петък ??
Това да не е издигане в йерархията/програмата на бТВ Simple Smile

# 142
Радика,благодаря за Брендън Койл.HugТака да го харесвам този човек,такива топли очи ,такова благо излъчване.Направи страхотна роля на мъж с достойнство и присъствие.По твоето инфо явно и в реалният живот е такъв.

# 143
Нямах идея, че Луси се е снимала и в Бевърли хилс.

# 144

И аз това се чудех, даже се зарадвах сутринта като я видях, мислех, че аз съм в грешка с дните

# 145
Най-вероятно утре ще излъчват встъпването в длъжност на депутатите в новия парламент. Затова са издърпали рубриката за днес.

# 146
  • софия
Да не се загуби безценната информация Laughing

# 147
Да не се загуби безценната информация Laughing

Аз предлагам Радика да замести Зейнеб, защото наистина нейната информация е в пъти по-интересна и смислено поднесена.
Какъв е смисълът да се напъва като първо тембърът ѝ наистина реже ухото, после онова което  иска да ни разкаже е поднесено по толкова семпъл и анти начин, че човек с облекчение щраква копчето да спре мъката и въздъхва.
Днес бях до минутата, в която почна да разказва за Лондон...миличката, обичала да бъде там. Похвали се, себеутвърди се в присъствието на екран.
........................

Радика,
благодаря за чудесното стихотворениена Калин Донков!  Heartpulse
Брендън Койл също! Flowers Hibiscus
Здраве за всички стрелци родени днес!

# 148

И аз това се чудех, даже се зарадвах сутринта като я видях, мислех, че аз съм в грешка с дните

Даааа …. ама не е петък …. все още Simple Smile

# 149
Значи щом са високи са убавци ??!!
Ниски ли са - не Sad
И двамата са млади, успели … манекени ли трябва да са ?

Бяха, бяха млади 😀 А това с височината, е въпрос на вкус
Е, да кажеш на 40 годишен мъж в разцвета на силите си, че е дърт.... ай стига!
Като гледам днешните "млади" - или някакви "батки", дето направили бицепси, краката им като клечки за зъби, ама върви като щангист, с пилешки мозък при това, или някакви шкембелии, които ги мързи да станат от стола и набиват цял ден дюнери.

Общи условия

Активация на акаунт