Звездни компромати - Декември'21

• 301 501
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 220
Абе да:) Това може би важи за двойка луди-млади или компания младежи.
Ама за хора с малко дете.
Аз дали ще си гледам детето тука на студа или там по плажа, бързичко избирам, ама нямааа
Та да завиждам и за това. Ей сега отивам с децата за месец на топло и плаж, пък нека ми е скучно.
Те нали са си заедно с мъжа и детето, никога не ми омръзва с мъжа ми

Иначе тя е ужасно смешна, ще ми се да има всъщност тънко чувство за хумор и пише и снима нарочно неща, за майтап и провокация. Но едва ли.
Даже ми допада, че някой се показва както си е, хора сме, така изглеждаме. Аз в голяма част от снимките не успявам да видя нещо да е оправяла, там където вие виждате, хем с това се занимавам, но допускам да ми липсва опит
Но начина, по който пише, хвали се, снима е потресаващо просташки.

# 2 221
Ами има хора, които просто не ги свърта на едно място да седят и лежат с часове. Обичат да има разходки, смяна на атмосферата, динамика. Като отида някой ден ще ви кажа как е! Blush Предпочитам да седя един месец в Дубай на топло, ако трябва да избирам, там поне има къде да ходиш и какво да правиш. Или на Мавриций. Просто някъде където е по-широко като пространство и има повече неща за правене.

# 2 222
  • София
Аз нямам нищо против да изкарам цял месец на Малдивите и съм убедена, че изобщо няма да скучая. Хора като мен, които умират за лято, море, плаж и пясък ще ме разберат отлично. И определено предпочитам месец на по-бюджетно място, отколкото някакви кирливи 7 дни в лукс.

Тоца ни чете, прави сте. На снимката без фотошоп защо се е скрила зад палмата, а? Ние щото ядем доматЕто с колците. Grin
Скрит текст:

# 2 223
Аууу , егати селския изказ..от клипа, бръкна ми в слуха ..."люлЯш ли се? ..Аз не се люлЯм..а,а,а,..чакаш тати да те люлЯ"

Тоце, може да си избягала от Перник или там от където си, но езиково си още там ... правилно е "люлееш ли се? Аз не се люлея...а,а, а, чакаш тати да те люлее.. Wink

така и така четеш форума, вземи си оправи правоговора за клипчетата Wink

# 2 224
  • Бургас
Ей,изядохте я тази жена!:smiley:
Защо не си заключи профилите?

# 2 225
Сакън! Толкова материал дава...

# 2 226
  • софия
Ако може след Мальдиви, че следя почивката, а няма да се запиша да следя профила.
Тоци, браво! Купила си сетове еднакви бански за всички. Отстъпка правят ли?

# 2 227
Никога няма да го заключи профила си Антония, тя живее да си показва живота. Затова качва по 5000 хиляди еднакви снимки, което е мега дразнещо. Да, човек си прави много еднакви снимки, но накрая избира най-хубавата и я качва. При Антония няма такова нещо, тя си поства всички версии на снимката. Joy Малко да почете как се борави със социални мрежи и как се създава съдържание няма да е зле.

# 2 228
Предвиждам, че в един момент Тоца ще се преориентира към инфлуенсърския бизнес, дайте ѝ време просто.

# 2 229
  • Rock & Roll feeling ...
Тоцито чете и се забавлява.
Темата стана малко като неин личен блог.
Чакам момента, в който да стоукваме някоя по-яка мадама.

# 2 230
Обичам активните почивки с разглеждане на забележителности или физическа активност, но ако мога да сменя  тазсутрешните минусови температури с един скучен месец на Малдивите, няма да се колебая. Много я ядете Тоца! Мен не ме забавлява, направо ми е скучна. Но фоторепортажите от Малдивите ще ги следя заради пейзажите Simple Smile.

За да не е само спам от мен, ето няколко инста скрийншота -  бляскава Кая Гербер, от Виктория сикрет - усмихната Хейли Бийбър и сестрите Хилтън в скута на дядо Коледа. А има ли начин да сваля снимки вместо скрийншот?

Скрит текст:

# 2 231
Ама тя не е казала, че 1 месец само там ще седят. Скоро може да ни изненадат с някой по-луксозен курорт, който да получи одобрението ви. 🤪

# 2 232
Работиш, четеш книги, гмуркаш се, риболов, делфини, слънце..
Heart Eyes и аз искам, пък нека е в най-бюджетния 5* хотел на Малдивите

Тоци изглеждат щастливи и обичащи се - само мога искрено да им завиждам Heart Eyes
Страхотни са.

# 2 233
Тази Хейли ми е голяма слабост, много заразителна усмивка има.

# 2 234
Ех, ама няма да е по-, по-, най-първата - Венетка ѝ отне първенството с турските хотели.
Предизвиквайте я още и накрая ще  качи фактурата от хотела.

Общи условия

Активация на акаунт