Звездни компромати - Декември'21

• 301 503
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 205
Понеже Кардашиян живеят на куп, децата им посещават ли училища или са сметнали, че образованието не им е важно за управление на безсметните богатства, които ще наследят?
Те не живеят на куп, само за шоуто се снимат заедно. Иначе Ким си има нейна къща, представя я- мн странна, всичко в бежово. На мен много ми хареса, но не си представям там да живеят 3-4 деца
https://youtu.be/QaZ93sibpk0
@Кактусче, викаш Ким види ли нещо, че направило нашето НиЛо и веднага я копира, нали Wink аман…
Иначе кортни си живее с нейните деца, Кайли, Кендал имат собсвени къщи също. Само Клои не съм я виждала да представя собствен дом. Сигурно не може да събере пари за мезонет в Лозенец и живее при майка си.

# 2 206
Има къща и Клои, дори брата живееше при нея много дълго време, защото тя го защитаваше и пазеше от медиите, той нали имаше ментални и други проблеми. Един вид убежище му беше къщата на сестра му. Но те продават, ремонтират и се местят често, тогава отиват да живеят при майка си, докато си свършат работата.
Къщата на Ким е по дизайн на Кени, ултра минималистична и свръх модерна. Правеха я близо 4 години.

# 2 207
Антония се излага с тази Курумба. Това е най-бюджетния 5* на Малдивите. Във форума има семейства,които почиват в три пъти по-скъпи хотели.

# 2 208
Роклята на Кари-Ан Мос (Тринити) на премиерата на Матрицата, яко:

Скрит текст:

# 2 209
Видеото с представянето на дома на Ким и Кание е адски фейк. Тя се държи с мъжа си като с някой малоумен, той не че е много на център иначе. Съмнява ме изобщо този дом да е обитаван, по-скоро да са там за снимките.
Ако им погледнете сторитата, които сестрите качват ще забележите, че много често децата им са заедно. Явно си отскачат на гости или пък се събират при мамасита.

За да не е гол пост слагам една снимка от архивите им
Скрит текст:

# 2 210
Марта Стюарт изобщо не изглежда като на снимките.
Дават я често в кулинарни предавания и си е точно като 80год...или с 5-6год надолу 😉
Ами аз точно в разни предавания я гледам напоследък. Ето клипче от едно от предаванията ѝ от миналата година. Изобщо не ми прилича на 80 годишна.

# 2 211
Антония се излага с тази Курумба. Това е най-бюджетния 5* на Малдивите. Във форума има семейства,които почиват в три пъти по-скъпи хотели.
Може да са отседнали там, защото ще седят месец и са взели най-бюджетния вариант.

# 2 212
  • софия
Смятам да следя отблизо почивката. Добро утро в ден 5. Ден за миене на косата.

# 2 213
Детенцето е страхотен сладур😍

# 2 214
Смятам да следя отблизо почивката. Добро утро в ден 5. Ден за миене на косата.
Леле мале как изглежда, все едно е снощна и препила

# 2 215
Цял месец какво разнообразие откъм фотоси може да ни предложи мама Ния от този забутан остров? Едно и също наоколо, а и си личи, че този остров е твърде бюджетен. Плажа и океанската гледка ми изглеждат като наш Черноморец малко...

# 2 216
Марта Стюарт е станала poker face от интервенции. Почти не може да помръдне мускул по лицето си, не знам как говори изобщо 😀! Аз за себе си предпочитам да остарявам естествено. На телевизора може и да изглежда по-добре, но на живо всичко си личи.

# 2 217
Честно казано мои приятели, които ходиха на Малдивите казаха, че и 1 седмица е много, защото няма много какво да правиш. Повечето острови са малки и обикаляш целия остров за 20 минути пеша и през другото време единственото, което правиш е да лежиш на плажа и да се печеш. Та наистина не мога да си представя 1 месец какво толкова ще правят там. Според мен е готино да отиде и да се види , ама за много дълго седене не е много ок.

# 2 218
  • На морето!
Тоци според мен следи форума, защото в момента, в който някой видя корабите и сградите на Мале и изкоментира на колко low cost място е, тя започна да пише в ИГ си, че е на това Korumba, което е 5 звезди. Друг е въпросът, че има 5 и 5 на Малдивите и цените на едни 5 звездни са 10 и повече пъти по- високи от цените на други 5 звездни острови. Това нейното не е много мизерно, но не е и ексклузивен курорт (аз преди 12-13 г съм била на къде къде по- хубаво място там без да съм с претенциите на мега вип мисис миска на няколко държави и без няколко съпрузи милионери), но не аз съм звездата на вечерта.
Предизвиквайте я още и накрая ще  качи фактурата от хотела.
Аз се чудя в кой ден ще си измие косата и махне плитката, надявам се zvаnchе да ни информира.

# 2 219
Работиш, четеш книги, гмуркаш се, риболов, делфини, слънце..

Общи условия

Активация на акаунт