Звездни компромати - Декември'21

• 301 432
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 250
Сега видях въпросното клипче. Много страшно изглежда Тоцка.
Не, че някога е била дори симпатична, за красавица да не говорим, но вече е плашеща.
Не искам да си представям след 5-10г на какво ще прилича с всичкия този тунинг по лицето. 😬
Скрит текст:

# 2 251
Кому е нужно да се плясне така при положение, че има голям син. То ясно, че конкуренцията в жанра е жестока, ама все пак. Емануела с кого е сега, че нещо не съм чувала за драми около нея скоро?

# 2 252
  • Пловдив
Леле, и аз се калайдисвам, ама в 7 сабахлЯн гримирана на плаж не съм ходила😆
Това е така, защото е с перманентен грим. 😉
Не съм никоя да и давам наклон, но според мен щеше да е по-красиво с очна линия и леко тониране на устните за перманентен, вместо със сенки за вечерен грим и цикламено червило.
Освен това на този грим трябва да му прави и поддръжка, за да изглежда добре.
Извинете незнанието ми, но искате да кажете, че това е перманентен грим!? Това по очите като размазани сенки в сиво-син нюанс, и розовото червило!?
Е, ако е така, тук лягам и припаДвам!
Винаги съм се чудила на вкуса за грим на Антония, но сега просто съм безмълвна, да си причиниш това за постоянно!

# 2 253
Радина Караджилова, много е красива така. Дано не стига пак до крайно слаба.
Скрит текст:

# 2 254
@*Soulmate*, Да, перманентен грим е за съжаление. С времето и без поддръжка избледнява и става на петна.
Може би тя е искала златисто-черен опушен грим с розови устни, но ефекта е на жълто-сини петна с цикламено червило, което се разлива извън контура.
Друг вариант е пигментите, които са използвани да са некачествени или на нея да и понасят така.
Из интернет пише, че е възможно премахването с лазер или разтвор.

# 2 255
Е, за жанра, в който се изявява Емануела, изобщо не намирам снимката й за скандална. По бельо и мрежест чорапогащник, голяма работа. Големият й син много добре знае, коя е майка му и с абсолютна сигурност изобщо не се черви от подобни снимки.
Радина Кърджилова да се притеснява ли от сесията по бельо, или там е по- непошло, интелектуално е.

# 2 256
  • София
Тя си слага такъв грим от много години, показвали са и при Гала как й слагат, като го сменя през  през година, преди беше със синьо-жълти сенки, сега са тези. Слага само гланц отгоре върху устните и очите. Въобще не изглежда добре:
https://youtu.be/HomVWdZNZYo?t=503

А за Малдивите, аз съм от хората, които не обичат да лежат на плажа, но началото на тази година отидохме, тъй като щяха да ни изгорят парите за билетите до друга дестинация, а там беше едно от малкото отворени места. Тръгнах скептична, останах очарована. Въобще не сме скучали и не сме лежали с часове, ние бяхме в по-висок клас ризорт, де. Голяма красота е  и самият досег с природата е страхотен, ако не беше толкова скъпо, бих ходила по-често. С удоволствие бих останала и един месец.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 17:11 от Niya-

# 2 257
А Радина защо се е снимала така?! Нещо в краката не е както трябва

Теодора Духовникова, за която казват, че е умна и красива, но аз не мисля така. Сетих се на кого ми прилича - на тази психоложка, която има подобен тембър/ Маргарита Бакрачева/

# 2 258
Не харесвам Духовникова, нито визуално, нито я намирам за много интелигентна. Обожава си ролята на "лошо момиче" и не излиза от нея, а като заговори нарочно в по- нисък регистър и застърже този глас..., явно много трябва да е декадентско и секси. Позьорка.

# 2 259
  • Down south
Цитат
Не му говори на "бе". Пита:"Какво правиш Бест?"
Ясно.
Ама детето,  наистина ли се казва "Бест" Joy

# 2 260
  • Пловдив
Цитат
Не му говори на "бе". Пита:"Какво правиш Бест?"
Ясно.
Ама детето,  наистина ли се казва "Бест" Joy
КАК може! Нима до Щатите не е достигнала новината за раждането на Първородния????? Благовест се казва, вика му Тоца Бест.

# 2 261
Емануела пък така си пази големия син, не помня да съм виждала негови снимки някъде... това е странно до някъде
Духовникова като беше по-млада, по интервюта винаги беше една такава кахърна, все обесняваше колко е чувствителна и ранима, душа на артист... сега не съм я гледала наскоро

# 2 262
Този граф дали ще го познаете?!

Скрит текст:
Невен Енчев фон Гулденбург, купил си замък и станал граф Satisfied

# 2 263
Радина никак не ми харесва визуално , в “стъклен дом” беше симпатична , но вече няма никакъв живец в нея.

# 2 264
Е, стига де, госпожа американката тъкмо научи кое я Антония. Не може да искаш да знае и родословното и дърво.
Благовест Батинков се казва младежа. С ударение на А- то на фамилията.

Общи условия

Активация на акаунт