Звездни компромати - Декември'21

• 301 437
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 235
Като за претенциите на Тоци ми се вижда компромисен вариант този остров. В Инстаграм има къде-къде по-лъскави дестинации, та няма как Тоци да няма мерак за нещо повече от това. Ясно е, че обикновения човек и 1 седмица не може да си позволи този остров, но пак казвам, на мен островчето ми носи силно Черноморец vibes. Не че е лошо цял месец да плюскаш и да си "люляш" дупето по острови, ама за мен това е сбъднатата мечта на бездуховни материалисти.

# 2 236
Просто преди малко качи снимка с фитнес поза

Доказателство колко е фит, да не си помислите нещо. Освен това е натурална, естествени цветове и без обработка. Ама молА ви се Joy

# 2 237
Айде и аз се присъединявам към желаещите да скучаят на топло в евтиния 5 звезден ризорт на Тоци! Даже ще й позволя да ми е личен стилист и ще шляпам с илиенските й чехлаци, ще връткам фалшивите Диори, докат си люлям плоския задник, а влажния въздух доразмаже грима ми!
Па нека ми е зле! 😝

# 2 238
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз наскоро разбрах лоши неща за моите любимци от
mamas and papas

https://allthatsinteresting.com/mackenzie-phillips-john-phillips

И лошо ми стана

В горния линк Макензи Филипс твърди лоши неща за баща си, при представяне на книга за живота си пред Опра

# 2 239
  • софия
Тоцинка много обича да си гълта корема и да ѝ изскочат ребрата. Сигурно си мисли, че така изглежда много слабинка. Ама първия ден пусна по грешка тези снимки.
Скрит текст:

# 2 240
Леле Тоци как е глътнала корема 😂
Ще я помоля да пусне стори с техниката, че да махна и аз кърпата за плажните ми снимки от Китен Joy

# 2 241
  • Добрич
Прекалявате.
Гледайте и  завиждайте

# 2 242
  • Down south
Сложила е очила и размазания грим не се натрапва на драгите зрители. На сутрешното клипче по-горе, беше доста, ъъъ, зле.
Лошо впечатление прави, че говори на детето  с "бе"

И при мен е хладничко и снимките и са приятни за гледане, визирам пейзажите.
Може ли да пусне снимки бе хора, само пейзажи Grinning

# 2 243
  • Великобритания
аз се нареждам тука да чакам снимки като си измие косата , 100% ще бъде цяла серия
в 7 сутринта , кат си щастлива- мини през банята и я измий бе жено !

# 2 244
Toца изглежда отвратително на последните снимки. Хем болнава, хем състарена и то най-вече в лицето, в тялото ми е като скумрия, а косата не знам кога последно я е мила. Гнусна ми е малко. Добре, че е детето да има нещо хубаво поне. А за почивката, бих предпочела място като Колорадо или Швейцария. Nature Snowflake Nature Snowman Christmas Tree

Марта хубав подарък е направила, все пак е избрала гримове от личният гримьор на Ким К. Laughing

Кая Гербер се е гаджосала с Остин Бътлър.

С.Дж.П., Кристин Дейвис и Синтия Никсън са застанали в подкрепа на жените, оплакали се от сексуален тормоз от Крис Норт. Отделно него са го уволнили и от поредицата "Изравнител".

Нина Добрев, Джулиан Хъф
Скрит текст:
Скот Дисик
Скрит текст:

# 2 245

Лошо впечатление прави, че говори на детето  с "бе"
Не му говори на "бе". Пита:"Какво правиш Бест?"
Леле, и аз се калайдисвам, ама в 7 сабахлЯн гримирана на плаж не съм ходила😆

# 2 246
Леле, и аз се калайдисвам, ама в 7 сабахлЯн гримирана на плаж не съм ходила😆
Това е така, защото е с перманентен грим. 😉
Не съм никоя да и давам наклон, но според мен щеше да е по-красиво с очна линия и леко тониране на устните за перманентен, вместо със сенки за вечерен грим и цикламено червило.
Освен това на този грим трябва да му прави и поддръжка, за да изглежда добре.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 16:04 от « Benedetta »

# 2 247
  • София
Ще му призная на Татко Коледа, че сякаш успя да отлюспи родителите и от семейтият им живот. Преди с руснака имам чувството, че постоянно се влачеха заедно.

# 2 248
Перманентният грим мисля, че в един момент пада изцяло. Не е ли така и с веждите микроблейд? Това ако е за цяла вечност е просто трагедия.

# 2 249
Бая време ще си ходи като препила Тоци.
Не пада така лесно перманента.

Общи условия

Активация на акаунт