Звездни компромати - Декември'21

• 301 410
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 340
Извинете незнанието ми, но искате да кажете, че това е перманентен грим!? Това по очите като размазани сенки в сиво-син нюанс, и розовото червило!?
Е, ако е така, тук лягам и припаДвам!
Винаги съм се чудила на вкуса за грим на Антония, но сега просто съм безмълвна, да си причиниш това за постоянно!

И аз сега разбирам, че този размазан грим, който ѝ придава нечистоплътност бил перманентен и постоянен! Демек - няма махане! Ужас! Flushed

Аз щях да се гръмна на нейно място или щеше да ме е срам да си покажа носа извън вкъщи. Neutral Face
То и носа й след последният ремонт не е за показване, ама...

# 2 341
От онова време много харесвах Стефани Сеймор, по времето на връзката ѝ с Аксел Роуз е страхотна, големи светли очи, хубава коса, нищо кукленско, сериозна хубост. Няма как със скалпел да се извае това. Та сега се подсетих да погледна какво се е случило с нея, женена за милиардер, доста по-възрастен от нея. Единият им син умира от предозиране тази година.

# 2 342
  • Варна
Пропуснах Стефани Сеймур.Flowers Hibiscus

Добавям към онзи период и малко по- екзотичната Ясмин Гаури. Родена в Квебек, Канада в мюсюлманско семейство. Работи предимно с дизайнери като Hermes и Lanvin, появява се на корици на списания като Vogue и Elle Magazine.
Скрит текст:

Весело посрещане на празниците !, Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 17:29 от floren

# 2 343
Дара с интересна чанта
Скрит текст:
Само на мен ли ми прилича на презерватив

# 2 344
В очакване...
Скрит текст:

на  Витлеемската звезда. Здраве пожелавам само  - за пишещи; четящи; коментирани, всичко друго ще го нареждаме и с неговата помощ! Весели празници!

# 2 345
Дара с интересна чанта
Скрит текст:
Само на мен ли ми прилича на презерватив
Точно това е идеята на чантата да е като презерватив. Това е от колаборация на Moschino с H&M. За мен си е чист кич, но е съвсем в духа на Moschino.

# 2 346
Крис Хемсуърт
Скрит текст:

# 2 347
Тази пък Патаки голяма късметлийка. Yum

# 2 348
Синди ми е любимка❤

# 2 349
Тези помните ли ги ? Супермоделите на 90-те. Всяка седмица купувах списание " Блясък" и " Паралели". Simple Smile
Снимка от Питър Линдберг.
Скрит текст:

Снимка от фотосесия наречена " оргия на богини".
Скрит текст:

И друга снимка:
Скрит текст:

Наоми Кембъл- първата жена с различен цвят на кожата украсил кориците на Time magazine и French Vogue.

Линда Еванджелиста и нейния лаф " не ставам от леглото за по- малко от 10 000$ на ден ".
Скрит текст:

Синди Крауфорд, Клаудия Шифър, Кейт Мос.

Надя Ауерман. Бе обявена за " моделът с най- дълги крака на планетата". Марки като Тиери Мюглер и Джани Версаче се надпреварваха за правото тя да дефилира ексклузивно с колекциите им.
Скрит текст:

Кристи Търлингтън. Може би най- известното лице на Келвин Клайн от 20 години насам. Увлечението и по йога прераства в собствени спортни линии Nuala и Mahnuala.
Скрит текст:
Хелена Кристенсен. Световната слава я достига с видеоклип на певеца Крис Айзък (Wicked game).Непосредствено след него Хелена е избрана за лице на Виктория Сикретс и Covergirl.
Скрит текст:
Ева Херцигова. Сложи своя подпис в модната история с култувата кампания на сутиените Wonderbra (1994 г.), чийто слоган простичко звучеше: hello, boys.
Скрит текст:
За Херцогова -мисля ,че слогана беше -Гледай ме в очите!Казах очите!

# 2 350
  • на пистата
А защо Ел Макферсон я няма 😔за мен е богиня.
Елза Патаки няма ли мъж?

# 2 351

Елза Патаки няма ли мъж?
Има, и то какъв!

Скрит текст:

# 2 352
  • София
На мен Карен Мулдер ми беше любимка. Heart Eyes И до днес ми е идеал за красота.

# 2 353
  • Бургас
Аз бях фенка на Шифер и Бруни

# 2 354
  • До морето
Всички са богини - и Линда, и Надя, и Стефани, и Ева, и Ел..   но Наоми, Синди и Клаудия бяха най-най- най!!!

Общи условия

Активация на акаунт