Звездни компромати - Декември'21

• 301 430
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Пловдив
Е, стига де, госпожа американката тъкмо научи кое я Антония. Не може да искаш да знае и родословното и дърво.
Благовест Батинков се казва младежа. С ударение на А- то на фамилията.
Тя знае, че се шегувам.

# 2 266
Да си призная, не ви повярвах, че Тоцету се е намазала с перманентни сенки. Струва ми се абсурдно! Не навсякъде и по всеки повод е уместно да е с такъв грим, пък и така се задължава да е с все един и същи цвят .
И реших да ви оборя. Влезнах да и ровя в инстаграма, ама се уморих... за 5 дни е качила 145 снимки и клипчета, преброих ги😮 Отказвам се😂
Аз имам към 30 за 7-8 години😆

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 17:25 от Чисто луда

# 2 267
Ееееех, то ако титлата "граф" вървеше заедно със замъка,първо"дамата" щеше да е графиня фон Отварачка-Соколова, а не простото "дама". Със замък даже и "лейди" не мое да стане. 😂 😂 😂 😂

# 2 268
И после ми кажете, че Тоцка не е инфлуенсър - накара ви да ровите за перманентен грим, за цените на  Гучки-мучки и Диор "дисагите" /по Джаклина/, кой остров населява и с какво е известен, вкарва интриги с кореми и липсващи такива.
Евалатааа, Тоцеее - само здраве по тебе да ходи, веселбата с теб е ясна.Grinning

# 2 269
Граф Енчев що така?
Може би трябва брат му малко да го ремонтира.

# 2 270
Царица на кича е Тоца. Като рисувана с водни боички е. От евтините. Тая перманентна какафония на лицето и чехлите от магазина за левче, никоя чанта Диор не може да ги направи лесни за преглъщане.

# 2 271
Извинете незнанието ми, но искате да кажете, че това е перманентен грим!? Това по очите като размазани сенки в сиво-син нюанс, и розовото червило!?
Е, ако е така, тук лягам и припаДвам!
Винаги съм се чудила на вкуса за грим на Антония, но сега просто съм безмълвна, да си причиниш това за постоянно!

И аз сега разбирам, че този размазан грим, който ѝ придава нечистоплътност бил перманентен и постоянен! Демек - няма махане! Ужас! Flushed

Аз щях да се гръмна на нейно място или щеше да ме е срам да си покажа носа извън вкъщи. Neutral Face

# 2 272
  • Варна
Цитат
Не му говори на "бе". Пита:"Какво правиш Бест?"
Леле, и аз се калайдисвам, ама в 7 сабахлЯн гримирана на плаж не съм ходила😆
Ясно.
Ама детето,  наистина ли се казва "Бест" Joy
КАК може! Нима до Щатите не е достигнала новината за раждането на Първородния????? Благовест се казва, вика му Тоца Бест.
Не се ли казваше Бестислав ?!?!

# 2 273
  • Down south
Е, стига де, госпожа тъкмо научи кое я Антония. Не може да искаш да знае и родословното и дърво.
Благовест Батинков се казва младежа. С ударение на А- то на фамилията.
Мерси!
Схващам бавно Cold Sweat но благодарение на любезните ви отговор, определено напредвам.

# 2 274
  • Пловдив
Да иляди Тоца! Ако не е тя кой ще ни весели така!?

И Божинката, и Джизъса са се укротили много напоследък, няма забава.

Аз съм фен на Божинката, какво прави той напоследък?

# 2 275
Емануела на последната снимка ми заприлича на Азис.

# 2 276
Живот си живее Божи.

# 2 277
  • Пловдив
Живот си живее Божи.
Ама не може така. С подробности моля. В момента за коя е женен? Да не е нароил още някое дете? Няма ли нови лайфове? Актуални снимки?

# 2 278
Не е женен, няма нови деца, не съм засичала и лайфове, но го виждам някога по заведения, добре изглежда.

# 2 279
Стинг ни честити светлите празници. Не е шарен като ТоЦа или секси като Емануела. Не пие нищо за разлика от Стрина и не пише книги кат’ Калина. Обаче аз си го харесвам.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт