Звездни компромати - Декември'21

• 298 349
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 490
Първото модно дефиле на Жени Калканджиева на 16 годишна възраст.
Скрит текст:

# 2 491
Как така един гей човек ще се "прежали"? Абсолютно противоестествено е.
Ти самата каза, че Рики Мартин и Джей Ло не се получава. Просто не става.
Давам ти пример- Катлийн Дженър. А за Рики Мартин казах, че няма химия и затова изглежда пресилено.

Лиса Мари като я обвиняваха, че бил ПР брака й, тя каза, че е абсолютно невъзможно да се преструваш 24/7, да спиш с някой, да ставаш, да се грижиш за къщата, да ходите по почивки, да  имате живот заедно и да се преструвате. Това е адски уморително. И е права. Не вярвам Роналдо и Джорджина да се преструват.

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 12:53 от daizy_g

# 2 492
David B & Co
Скрит текст:

# 2 493
Според мен Роналдо и половинка си имат сделка. Аз и в реалния живот познавам такива хора.
Също подозирам, че и Хамилтън е би. Не само заради силното му застъпничество за ЛГБТИ движението.

# 2 494
Роналдо с мароканското гадже са много яки. За първи път да ми хареса гей двойка.

# 2 495
Райън Филип да не е минал и той на другия бряг? Нали беше женен за Рийз?
Или то човек да не се снима с другия пол Grinning
Скрит текст:

Филип Плейн
Скрит текст:

# 2 496
  • До сърцето...
Да дам и аз своите 5 стотинки към темата за най-скъпите рокли:

Пауновата  сватбена рокляна Вера Уанг, струваща $1,9 млн. За направата и са използвани над две хиляди пера, което предизвиква спорове със защитниците на животните, както и фактът, че при някои народи се счита, че пауновото перо носи нещастие
Скрит текст:

"Президентската" рокля на Мерилин Монро - носена един-единствен път, когато тя пее Happy birthday Mr. President, посипана с 2,5 хиляди кристали, оценена на повече от $4.8 млн
Скрит текст:

Паяжината на Scott Henshall, струваща $9 млн.
Изготвена по поръчка на певицата Саманта Мамба, тя се появява на премиерата на филма "Спайдермен", общита с 3000 диаманта мрежа... повече не коментирам.
Скрит текст:

и последно - носителката на "Гинес":
Nightingale of Kuala Lumpur, създадена от малайзийския дизайнер Файзали Абдула (Faiyzali Abdullah), струваща над $30 мил.
... изработена от шифон, коприна и сатен, обшита с 751 диаманти, един 70-каратов с крушовидна форма. Засега е показвана само на ревюта, няма "стопанка".
Скрит текст:

твореца и рожбата му

Отивам да "правя" рождениците Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 14:00 от Радика

# 2 497
  • София
Моника Белучи и Версаче 1985 година
Скрит текст:

# 2 498
Дейзи казах повечето, не всички, няма как да знам на кой в леглото какво става, ти сигурна ли си, че той спи с приятелката си? Имат снимки от легло заедно, ама то са си снимки, дали се консумират никой не знае.
Ами не не съм сигурна дали Роналдо спи с жена си, но съм сигурна, че живее с нея, че ходи на почивки с нея и тн. Как си представяте това да е все изиграно и фалшиво? И той през цялото време да иска да е в любовника си. Той човек просто ще се разболее дори на психическа основа да живее във фалш постоянно. Точно това обясни Лиса, защо тези твърдения са малоумни. Освен това те двамата с М.ДЖ. продължиха да имат връзка с години и след брака им, която беше извън прижекторите и няма никаква логика да е било фалшиво, защото те дори не го демонстрираха в медиите.
За мен Роналдо може да е бисексуален. Може да си живее и да си спи с жена си и да се радва на децата си и да има от време навреме забежки с някой мъж. И жена му да знае за това нещо. И между другото такива снимки, каквито ми показа на Роналдо с мъже, М.ДЖ. няма. Има клипове и снимки на които флиртува, заглежда или опипва жени, но не и мъже.

# 2 499
Няма нужда да е фалшиво, обикновено такива двойки са си изяснили реалиите от началото и жените са приели сделката. Под сделка нямам предвид само комерсиалната страна, а цялата картина - тя има семейство, съпруг, деца, статут в оществото, и не ѝ пречи, че той води полов живот и извън дома, че има трайна връзка с някакъв боксьор ли беше и т.н.

# 2 500
  • Glasgow
Да, той/тя Дженър не си е правил операция за смяна на пола и спи с жени, ама на мен ми е объркващо, т.е. е лесбийка ли, какво?
За братята/сестри Уашовски като обявиха направо се бях задавила от смях с един коментар- "Това ако не е някой еврейски номер за укриване на данъци главата си режа'Simple Smile))

# 2 501
Бях чела, че партньорът на Лили Уашовски е транс мъж - помня, защото се зачудих кой какъв е бил назад във времето.

# 2 502
Бях чела, че партньорът на Лили Уашовски е транс мъж - помня, защото се зачудих кой какъв е бил назад във времето.
Демек, мъж, който е бил жена има връзка с жена, която е била мъж?

# 2 503
Това вече е модерна връзка Simple Smile

# 2 504
Да, жена има връзка с мъж. С врътката, че и двамата от връзката се обявяват за срещуположния пол. Spicy straight им викат в САЩ.

Иначе е интересна историята на Уашовски. И двамата по слухове имат връзка с доминатрикс, чийто коронен номер е феминизирането на мъжете и превръщането им в кастрати. Имаше статии преди време за тях.
https://archive.ph/PYeMs

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 18:56 от BronzeIce

Общи условия

Активация на акаунт