Звездни компромати - Декември'21

• 298 383
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 475
То пък голямо щастие все да си мислиш дали мъжът ти не се... с някой мъж.
Мерси съм аз за такова "щастливо семейство", ама явно си има жени, които не ги бърка да играят в цирка.

# 2 476
А защо Роналдо трябва да се открива? Да си живеят със седемте деца живи и здрави, пък кой в чие легло е си е негова работа.

# 2 477
  • Glasgow
Ами не знам, защото е 21 век, защото не е срамно, защото може да помогне на други да намерят себе си и т.н. Така, ако е истина остава впечатление, че е нещо срамно.

# 2 478
То пък голямо щастие все да си мислиш дали мъжът ти не се... с някой мъж.
Мерси съм аз за такова "щастливо семейство", ама явно си има жени, които не ги бърка да играят в цирка.
А колко жени живеят, знаейки, че мъжът им си има любовница/и? Че взима наркотици, че играе хазарт, продава наркотици, бие ги и тн.?
От това, което съм чела/гледала бисексуалните/гей мъже имат поне по една жена в живота си към която изпитват силни чувства и се грижат за нея, предлагат й брак дори и искат деца. Справка - Фреди Меркюри и Елтън Джон.

# 2 479
А не е ли лицемерно спрямо жена ти и многото ти деца да се правиш на хетеро, а всъщност не си.
Не е срамно, разбира се. Но когато следваш една линия на поведение. Не да бълваш деца на конвейр.

# 2 480
Роналдо не беше ли практикуващ католик, там с греха, че си гей, нещата са по-сложни.

# 2 481
Ние не знаем дали той се прави пред жена си и децата си. Съмнявам се. В семейството обикновено истината се знае. Особено от жената.

# 2 482
Семейство Бекъм
Скрит текст:
Манди Мур
Скрит текст:

# 2 483
Ние не знаем дали той се прави пред жена си и децата си. Съмнявам се. В семейството обикновено истината се знае. Особено от жената.
И аз не мисля, че някой “се прави”. Гейовете масово искат да имат деца. Не забравяйте бащата на Кайли и Кендъл- Брус Дженър- 5-6 деца брак и на стари години решил, че иска да е жена. И за мен Роналдо си е гей ако ще 10 деца да има. Това нищо не доказва.

# 2 484
За мен също. Дори не смятам, че консумират брака си с Джорджина. Самият факт, че е бременна с двуполови близнаци ми говори че прибягват до помощта на репродуктивна клиника. Не, че е невъзможно да е естествено, но да кажем супер рядко.

# 2 485
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За мен също. Дори не смятам, че консумират брака си с Джорджина. Самият факт, че е бременна с двуполови близнаци ми говори че прибягват до помощта на репродуктивна клиника. Не, че е невъзможно да е естествено, но да кажем супер рядко.
На Роналдо не му ли се родиха близнаците, от сурогатна майка, докато бяха гаджета с Джорджина?

# 2 486
  • Glasgow
Те сега чакат близнаци. Първото май беше от сурогатна майка, други близначета имат ли, аз нещо не мога да им хвана края
Ами рускините по клюкарските сайтове пишат, че Ирина Шейк доста добре е материализирала договорната си връзка с Роналдо, те доста време бяха 'двойка'. Явно и още поддържат отношения, виждала съм нейни снимки с неговото момченце. За нея пишат, че била парт тайм приятелка Simple Smile)) И за връзката с  Брадли също

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 14:49 от Не се сърди, човече

# 2 487
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Те сега чакат близнаци. Първото май беше от сурогатна майка, други близначета имат ли, аз нещо не мога да им хвана края
Той има четири деца, момче от сурогатна майка, близнаци, момче и момиче, пак от сурогатна, момиче от Джорджина. Сега тя е бременна с близнаци.
 Но имам спомен, че последно им дете се роди, докато близнаците бяха бебета.

# 2 488
Близнаците Ева и Матео са с 5 месеца по-големи от най-малката Алана.
Джорджина пуска много забавни клипчета с децата.

# 2 489
Как така един гей човек ще се "прежали"? Абсолютно противоестествено е.
Ти самата каза, че Рики Мартин и Джей Ло не се получава. Просто не става.

Общи условия

Активация на акаунт