Звездни компромати - Декември'21

• 299 571
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 120
Абе радост за окото си е младо тЕлО да гледаш Wink

# 121
Тогава да се фокусираме върху Австралийските пожарникари Simple Smile

# 122
  • Glasgow
А, има си хубави поддържани мъже на средна възраст дето 25 годишни шкембовци не могат на малкия пръст да стъпят. Ама аз съм си леко геронтофил, де Grinning

# 123
На мен ще ми хареса да видя реално представени нещата и нямам против да говорят за виагра и т.н. Не вярвам така да ги покажат, че да се погнуся. Пък и те не са на 70. Но всеки си има мнение, разбира се, не споря.

# 124
Тогава да се фокусираме върху Австралийските пожарникари Simple Smile
Отдавна сме фокусирани там.

# 125
Това с разменените латино деца даже го бях забравила, леле каква глупост и май не го завършиха този сюжет, в смисъл тя си остана с пълничкото момиченце Simple Smile

Точно, че не го довършиха, метнаха го, ей така все едно ще променят цялата история, а после самите те сякаш забравиха, че са го споменали. Сега, като каза,че са се сменяли се сетих за тази тъпа история, беше много странна идея, а и други дивотии имаше.

# 126
  • Glasgow
Да, сменяха сценаристи, то имаше стачки на сценаристи, Иди тогава някъде и тя изгърмя, че нещо хонорарите били различни и набързо я утрепаха. Ама за тези деца го бях забравила Grinning

# 127
Аз бях много разочарована, че убиха Майк.

# 128
  • Down south
Някои хора не спират да правят секс след 50, защо пък да няма сериал и за това?
"Grace and Frankie" имаше успех.
Просто целевите категории са различни. Много хора, които са гледали шоуто преди години, са били на същата възраст, като героините, сега всички са променени.
Извора на младостта все още не е масово достъпен. За зрителите.

# 129
Летящ Кактус,
Имаш горещи прегръдки от чужбина 🤗🤗🤗
Чудесно оформление на темата си направила, много е вдъхновяващо 🌺 Не знам защо някои от СФ се съмняват в истинността на разказаните от звездите истории. Но пък мисля, че ако не бяха станали известни, богати и желани, нямаше да разкрият толкова от личните си съдби. Просто нямаше да се погледне добре на това. А за взаимоотношенията с майка и родители, не се учудвам много - това е доста често срещано и в обикновеният живот 🤪
СиГ така и не го харесах.  Единствено образа на тузаря запомних ( защото ми хареса, предполагам 🤭) и когато го видях в сериалите Добрата съпруга и Издирване, много ми стана приятно. 😍🥰
Съпругите - ами гледах го два пъти. Вторият път ми стана противен когато момичетата се обърнаха срещу Бри. Двойките Солис и Скало ми бяха любими. Иди не харесвах, защото играеше кучка. Зарадвах се, че я махат, но за Майк, ми беше гадно... Сюзън, толкова приятна, в един момент ми опротивя, даже не помня с какво. Но няма да забравя сцената, в която оплакваше смъртта на съпруга си - повтаряше кой сега ще направи това, онова и приятелките ѝ казваха, че техните съпрузи ще го направият. Стори ми сякаш всеки момент ще каже и "ами с кого ще се любя" 🤭
Не знаех историята че имало сменени режисьори, стачки и незнам си какво....
Иди, актрисата де, после я видях в Династията, тя май все кучки играе. Ама и там я смениха, уж че си е направила пластична операция на лицето. И то два пъти 🤪
А за размяната на децата, ми стана чудно, как някой ще знае че детето му е при друго семейство ( латино семейството) и няма да го иска, както Габриел искаше своето. И още, как няма да го остави при богатото, добронамерено семейство Солис, а ще го мъкне наляво надясно, гонени от задграничните 🤔 Голям егоизъм имаше тук според мен....
Ох, сравнението на Тузаря с бухал направо ме разсмя по късни доби.... 🤣 Ама, баш точно си е, ам никога нямаше да се сетя 🤗🌺🌺🌺

# 130
# 131
  • Бургас
Обажавам Съпругите!
От всички женски образи органически не мога да понасям Сюзан.Аз и в реала такива хленчещи инфантилни женички не търпя.Луд фен съм на Рене!

Като набор на Сексът и аз да се разпиша.След 50 пак си има секс,ама не е много за гледане!:stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ще гледам продължението,но дано не ми изпортят хубавите спомени.

# 132
  • Glasgow
Сюзън не беше толкова зле първите сезони, накрая беше като някаква голяма бяла птица дето само кокори очи и мига. То и в какво ли не я вкараха, че и тоя бъбрек накрая пък и мъжа ѝ затриха. Иди беше моята и онова бабе дето пое вината за убийството на Габи на бащата (и тоя сюжет с изнасилването малко отникъде дойде). Но то завърши доста отворено, мислех че ще направят продължение с новата наемателка/собственичка.
Вече не знам имам ли нерви да гледам толкова дълги сериали и да се дразня на неточности, обичам кратички, като Лъжите, или този с Никол Кидман, Undoing, но тя вече е с толкова пластики, че не може да изразява емоции с лицето си...

# 133
  • Бургас
За госпожа Карън Маклъски говориш.Страхотно бабе и съседка!
Ох,спирам вече,че мога с часове да говоря за сериала.

# 134
  • Glasgow
https://www.instagram.com/p/CWAt-c5Ig8s/?utm_source=ig_web_copy_link Гери Никол с някакво странно подобие на панталон/къси панталони. Коментираше се тези дни в една балканска група, от хора дето дори не разбират текстовете, колко е криндж и как имитира Карди Б и една македонка "its so trashy...i love it''Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт