Звездни компромати - Декември'21

• 298 567
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 415
Ми в Търговският регистър пише, че е съдружник в "Анубис" и "Булвест". Но може би е било преди, защото вече май е заличено. Освен това има участие в още доста фирми. Мастит бизнесмен е човека, не го мислите.

# 2 416
Весела Коледа на всички ви 🥳😘
Да бъдем щастливи и красиви всички Simple Smile
Мегс много завъртяно си пожела любов.... Ама много завъртяно... Дори не го дочетох... А принципно не бягам от четене 🤷🤭

# 2 417
Ми в Търговският регистър пише, че е съдружник в "Анубис" и "Булвест". Но може би е било преди, защото вече май е заличено. Освен това има участие в още доста фирми. Мастит бизнесмен е човека, не го мислите.
Колко мастит да е 😀😀

# 2 418
  • Glasgow
Мегз и тя пожелава да бъдат всички споделени, което за работещите в Дубай си е много на място Simple Smile

# 2 419
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Коледно, празнично, звездно

10-те рокли на знаменитости, влезли завинаги в историята, благодарение на цената си. По ред на стойността им към днешна дата.

1.Роклята на принцеса Даяна на фестивала в Кан 1987г - 137 500 $
Автор е дизайнерката Катрин Уокър, черпила вдъхновение от тоалета на Грейс Кели във филма на Хичкок -*Да хванеш крадеца*-1955г.
Продадена е на аукцион през 2013г за посочената сума.
Скрит текст:

2.Роклята на Лупита Нионго на церемонията при връчване на Оскар за 2015г.- 150 000 $
Дело на Келвин Клайн и шита по поръчка. Роклята е била украсена с 6000  естествени бели перли. Създаването и е дело на 25 човека, а за ръчното пришиване на перлите са били нужни 10 седмици.
Скрит текст:

3.Синята рокля на Лиз Тейлър при връчването на Оскар - 1970г - 167 000 $
Автор Едит Хед. Продадено на аукцион в 1999г за горната сума.
Скрит текст:

4. Тоалетът на Парис Хилтън на Hollywood Beauty Awards в 2017 г— 270 000  $
Дизайнер Август Гети. Роклята е покрита с 500 000 кристали Сваровски, а за направата ѝ са нужни не по-малко от 5 човека за срок от осем месеца.
Скрит текст:

5. Сватбената рокля на Кейт Мидълтън - 400 000 $
На 29 апрел 2011 г Кейт Мидълтън се омъжва  за принц Уйлям в Уестминстърското  абатство.. Рокля от Alexander McQueen, но доразработена от Сара Бъртън. Тя е с викторианско дантелено елече и шлейф по-дълъг от два метра.
Скрит текст:

6.Сватбената рокля на Грейс Кели - 500 000$
Сватбата състояла се в 1956г е вдъхновявала десетки години след това булките по целия свят. Венчалната рокля на Грейс Кели е тоалет с дълги ръкави  и висока яка съчетани с пищна пола. Изработка на Хелън Роуз и украса от хиляди ръчно пришити бисери, както и  125-годишна брюкселска дантела. В 1956 г роклята е струвала 60 000 долара, сума еквивалентна към днешна дата на повече от 500К.
Скрит текст:

7.Черната рокля на Одри Хепбърн от филма - *Закуска в Тифани* /1961/ - 807 000 $
Това е една от най-познатите черни рокли на всички времена. В 2006г  култовият тоалет от Givenchy е продаден на аукциона Christie’s за 807К. Има съхранени две копия на тази рокля — една в архива на Живанши, а другата в музея на костюма в Мадрид.
Скрит текст:

8. Роклята на Никол Кидман на церемонията Оскар от 1997г - 2 000 000 $
Копринен тоалет от Кристиан Диор с бродерия и  разрез отстрани, обшит с кожа от норки. По мнение на специалисти това е първата рокля Haute couture представена на червения килим, за направата, на която са нужни повече от 1000ч и на стойност е приблизително 2 млн долара.
Скрит текст:

9.Роклята на Дженифър Лоуренс на церемонии Оскар 2013г. -  4млн долара
Когато тя тръгва да получава наградата си за филма  Silver Linings Playbook се спъва и пада. Възможно е за малкото и падане да е виновна роклята, но също може да е сценична нервност заради първия си Оскар.  Dior Couture с обявена посочената горе цена.
Скрит текст:

10. Бялата рокля на Мерилин Монро, което е носила във  филма *Проклетата седма година* 1955г.
Продадено за колосалната сума от 4,6млн долара в 2011та год.
Скрит текст:
Без връзка с Коледа, полъхът от червения килим е свежест, особено след  Тоци и Нейно Просеко Величество - Стрина.
Допълвам с булчинската рокля на Амал на Оскар де ла Рента за скромните 380.000 долара :
Скрит текст:
Така и не мога да излъча собствен фаворит между роклите на Кейт и Грейс Thinking Одеждите на Одри и Монро са просто класика, а роклята на Парис я взимам за себе си. От прецизната изработка на роклята на Лупита, направо ме хваща съклет Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 420
  • Пловдив
На 21г е Холи сега. Явно е започнала рано-рано.
Скоро имаше скандал около сестра й Тили и 67г водещ, който я беше нарекъл chubby (пълна).
Тя си е пълна.

Изобщо тоя гад Гордън Рамзи имаше готварско състезание за деца, правеше ги на мат и маскара, отвратително се държеше, а добре готвеха децата. И същевременно въпросната Тили спретна готварско предаване и тати веднага я подкрепи - сниман как одобрява яденето, много вкусно било, а не беше нещо особено, някакъв пълнен картоф. Значи когато щерката готви буламачи Гордън Рамзи ръкопляска, а чуждите деца може да ги смачкаме. Отвратителен просто, отвратителен.

# 2 421
Коледата на Наоми.
Скрит текст:

# 2 422
Наоми с кой се е снимала?

# 2 423
  • Glasgow
Каква новина ми излезе днес, съпругата на Макрон завеждала дело срещу автори на материал, твърдящ, че тя е родена мъж. 3 години били правили разследване. Некрасива ми е, смешна, ама чак пък мъж...

# 2 424
Майката на Анди Гарсия е починала 4 дни след като празнували 100-я й рожден ден. От поста му в инстаграм изглежда, сякаш е живяла пълноценно и обградена от близки.

# 2 425
Да, и аз видях тази тъжна за Анди новина. Но и много хубаво ѝ е благодарил за спокойния живот който им е осигурила в Щатите далеч от Куба и Кастро. Определено смятам, че е много мил човек Анди.

# 2 426
Дара Екимова по БТВ. Нито грим, нито пеене. Пффф

# 2 427
Тя Коледата на запис ли е?

# 2 428
  • София
На запис е.

# 2 429

Без връзка с Коледа, полъхът от червения килим е свежест, особено след  Тоци и Нейно Просеко Величество - Стрина.
Допълвам с булчинската рокля на Амал на Оскар де ла Рента за скромните 380.000 долара :
Скрит текст:
Така и не мога да излъча собствен фаворит между роклите на Кейт и Грейс Thinking Одеждите на Одри и Монро са просто класика, а роклята на Парис я взимам за себе си. От прецизната изработка на роклята на Лупита, направо ме хваща съклет Stuck Out Tongue Winking Eye

Не ми се редактираше, но със закъснение видях, че вместо гламур, празнично, звездно, съм написала коледно...Коледният дух ми е диктувал май..Innocent
Благодаря за анекса с роклята на Амал. На някои жени луксът им отива извънредно много и тя е от тях.
А колко ли още анонимни *скромни* рокли остават неотразени и извън обхвата ни?!

Общи условия

Активация на акаунт