Звездни компромати - Декември'21

• 297 992
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 715
Лео е купил къща на маминка за 7,1 милиона в Калифорния. Предишен собственик е била Гуен Стефани. Харесва ми, просторно и слънчево. Едни имоти си ги прехвърлят като пакетче бонбони. Simple Smile
Скрит текст:
, , , ,

# 2 716
  • софия
Теодора Духовникова е в моя списък с лигави и неприятни хора, поради необясними конкретни причини, защото е хубава и е добра актриса. Но скоро ги гледах със съпруга ѝ при Нелка и асистентка. Хубаво семейство са, хубави момичета имат. Вижда се, че имат хармония.

# 2 717
Духовникова е далеч от хубава, според мен. Няма хубав овал на лицето, носът, челото и костната структура над очите е кофти.

# 2 718
Семейство Бекъм и "балерината" Дейвид Б. Joy:
Скрит текст:

# 2 719
  • софия
Добре де, интересна е, нетипична, което я прави хубава по различен начин, според мен. Но начинът ѝ на говорене и държание ми е неприятен - лигав, като на дебютантка, търсеща внимание, а си е на възраст вече.

# 2 720
  • Glasgow
На мен ми е много красива Духовникова, но също необяснимо не особено приятна, и аз не знам защо. Мъжът е готин. Но и на тяхната хармония много не вярвам, нали ги бяха изловили в 'приятелска целувка' с Врачански.

# 2 721
Каква ти хармония, в Търси се казаха, че се карат нон стоп, дори пред хората. После се сдобрявали. А най-много се обичали като имали проблеми и тогава се обединявали да се справят с тях.

# 2 722
Актьорите и акстрисите си кръшкат повечето, това си е някакъв природен закон. Целувката на Теодора с Врачански може и нищо да не значи обаче, те са си и по-фриволни като поведение. Хванеш ли се с актьор/актриса, смешно е да очакваш вечна вярност. Това са хора с изменчива същност, иначе как ще си влизат в ролите. Плюс като имат фенове/фенки. Края е предизвестен Simple Smile Има и изключения, разбора се.

# 2 723
Семейство Бекъм и "балерината" Дейвид Б. Joy:
Скрит текст:
Погледнах колко е висок - 183см, значи не се повдига толкова от това, че е нисък наистина, а  от комплекс, че е по-нисък от Ромео.
Мислех, че на Вики егото е по-голямо, но са си баш по мярка и двамата.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 13:26 от проксима

# 2 724
В Инстаграм все попадам на Бачорски и семейството му и много се обърквам колко деца има и от колко жени Grinning И как ги гледат като все са по екскурзии и почивки някъде. Майката явно не кърми. Бебето им май още нямаше месец, а те бяха някъде. Кой ли го гледа? Баби и дядовци или пък бавачка? Thinking Сега видях, че са в Танзания Grinning

# 2 725
На мен ми е много красива Духовникова, но също необяснимо не особено приятна, и аз не знам защо. Мъжът е готин. Но и на тяхната хармония много не вярвам, нали ги бяха изловили в 'приятелска целувка' с Врачански.
А, като гледам как се е вкопчила във врата му най-вероятно са проектирали нещо...

# 2 726
Като казахте Търси се, не ви ли се вижда, че Меги е бременна, някак странно нагоре й е коланчето
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10227731136892469&id=1489564681

# 2 727
Много ми е красива и нежна Духовникова. Аз харесвам такива нетипични красавици, които имат индивидуалност. С мъжът й са хубава двойка и може да ви изненадам, ама много семейства, навъртели бая години заедно, са така - скандали, сдобряване, скандали ,сдобряване.

# 2 728
Звънче, те обясниха, а и приятелите им потвърдиха, че се карат често и пред хора. Където ги свари караницата, там я започват и завършват, включително пред публика.
Не ми е хармония на мен това. От друга страна, не е толкова трудно една двойка да изглежда хармонично в интервю по телевизията.

# 2 729
  • Sofia
Някъде четох, че с Врачански е имала връзка около година, която рязко е прекъсната от нейна страна след снимките, избрала да остане с мъжа си, а Врачански бил съкрушен.

И като заговорихме за драми - какво се случва с безкрайния развод на Анджелина и Брад? Вижда ли му се краят? Някъде четох, че подала искане към съда да изслуша децата във връзка със семейно насилие от страна на Брад. Няма да миряса, докато не му вземе напълно децата.

Общи условия

Активация на акаунт