Звездни компромати - Декември'21

• 298 239
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 835
  • Rock & Roll feeling ...
Гласувам за първото. Тъкмо съм се запасила с уиски с мед, ще си посърбвам и ще ти гледам лайфовете от "мястото на събитието"

Скалата и дъщеричка. Хакуна матата!
Скрит текст:

# 2 836
  • софия
Къде е било това интервю на Духовникова и съпруга ѝ, че съм пропуснала?
... скоро ги гледах със съпруга ѝ при Нелка и асистентка. Хубаво семейство са, хубави момичета имат. Вижда се, че имат хармония.
Тоцито я опущих. Утре смятам да ѝ отделя време. Дано пусне снимки.

# 2 837
  • София
Теодора и съпругът й - възпитани и добре образовани хора, отрасли в интелектуални среди и самите те част от тях. И двамата са изключително добре изглеждащи и приятни на живо.
И на мен са ми много приятни.
И в "Търси се" бяха естествени, допъващи се и видимо в хармония.

# 2 838
  • In The Middle Of Nowhere
ДесиСлава
Скрит текст:

Глория
Скрит текст:

# 2 839
Добре, де, Десислава не може ли да си смени малко стила на обличане, не може ли да прецени с кое ще изглежда по-добре? Не е толкова трудно...

# 2 840
Десислава, Рени, Марчето Илиева, Андреа.....ужас.

# 2 841
  • Пловдив
Чета интервю с годеницата на Манчев- Eлина се казвала. Имала лицензи за лекарсва срещу рак и срещу Ковид. Щяла да договаря производството им в САЩ да участва на борсата насдак  .... Нещо вярно има ли в това?

# 2 842
Меси и семейство. Чудесни!!!
Скрит текст:

# 2 843
Чета интервю с годеницата на Манчев- Eлина се казвала. Имала лицензи за лекарсва срещу рак и срещу Ковид. Щяла да договаря производството им в САЩ да участва на борсата насдак  .... Нещо вярно има ли в това?
Най-добре да се сгоди за Волен. Нали и той имаше лекарство за Ковид!

# 2 844
Звучи като да е 100% вярно - най-сериозните фарма и научни умове с милиарди долари зад гърба си нямат лекарства за ковид и рак, логично е годеницата на Манчев да има.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 21:03 от TeoYo

# 2 845
На кой Манчев?
Естествено, че годеницата няма никакви лекарства! Поредната шарлатанка, на която не лиценз, а диагноза е нужна. И правилно лечение!
Още не мога да се престраша да гледам Духовникови. Не и вярвам на Бг Мишел Пфайфър. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Жаки, жива да си!!!! Посмях се от сърце! РазКошнице, къде се губиш?!
Звънче, на теб разчитах всеки ден да информираш за събитията на Малдивите, но и ти избегА нейде по празниците!

# 2 846
Манчев, Енчев, Елина? Всичко друго разбрах, ама троицата не вденах кой са.

# 2 847
Поразрових се и намерих това
П.С. Извинете ме, не съм вярвала, че някога ще ползвам този източник като форма на достоверна информация Grin

# 2 848
  • Пловдив
Обяснявам- Иван Манчев готвач води телевизионни формати за готвене като Кошмари в кухнята , Черешката на тортата..... Имаше 19 годишен брак и две деца , след което го удари кризата на средната възраст и се разведе заради по-млада която явно е била бременна и сега има 2 годишен син, но след раждането двамата се разделят. Запознава се с майката на гаджето на сина му - въпросната Елина сега му е годеница.

# 2 849
Благодаря. Само шеф Манчев беше достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт