Звездни компромати - Декември'21

• 298 216
  • 3 076
  •   2
Отговори
# 2 850
Ще повърна след това прочетено за Манчев.

А пък да е толкова НЕсекси….. как е завъртял главите на толкова жени?!?!

# 2 851
Ива е. Елина е дъщеря и, а сина на Манчев беше гадже с нея.

# 2 852
А пък да е толкова НЕсекси….. как е завъртял главите на толкова жени?!?!
Както всички останали финансово красиви мъже!
Т.е. синът му се е разделил с дъщерята на сегашната му Thinking Като историята на Софи Маринова, която щеше да се оъжва за доведения си син

# 2 853
Задминаха Софи Маринова.

# 2 854
  • SF
Не са още. Само възрастната двойка се е запазила.

# 2 855
  • Пловдив
Обяснявам- Иван Манчев готвач води телевизионни формати за готвене като Кошмари в кухнята , Черешката на тортата..... Имаше 19 годишен брак и две деца , след което го удари кризата на средната възраст и се разведе заради по-млада която явно е била бременна и сега има 2 годишен син, но след раждането двамата се разделят. Запознава се с майката на гаджето на сина му - въпросната Елина сега му е годеница.
По-сложно взе да става от на Софи Маринова....

# 2 856
Тоз па шкемебия да му се ненадяваш, баси лЬОбовника дет се извъди 😅🤪
Да не казвам голяма дума, ма даже Къци Вапцаров е по- сеХи от Манчев🤭🤭🤭🤭🤭🤭

# 2 857
Манчо голяма манЖа е забъркал. Кой е мащерката само не знам....Готов е да изкара негова си сапунка.

# 2 858
  • Rock & Roll feeling ...
Глория
Скрит текст:
Харесвам естествени хора, с естествена красота и поведение, които не се имат за голяма работа и са приятно лежерни и ведри. Глото е всичко обратно на това. Винаги превзета, с една такава изпъната поза в напън за класа, с едни сиси до пъпа, но уж секси ... Обаче не мога да й отрека, че от 20 години е една и съща! Къде, къде по-малки от нея се окепазиха и на хора не приличат, тя успя да се коригира разумно и някак се запази. Откровено - браво!

Оле,оле.. само аз не съм казала 2 думи за Т. Духовникова ... Как ще продължи да се върти тоз' свят Joy  Joy
Визуално, за мен тя е една от малкото българки, която има европейска красота. Дори леко пресипналия глас не ме дразни. Нямам мнение за таланта й. А забежката й с Калин ми е долнопробна. Много ужилена беше като я хванаха в крачка...
Някъде бях слушала Вергов да разказва как в гримьорната, заедно с Духовникова и май Карамазов ли беше, се е лигавел гол с един чорап на половия атрибут. Атмосферата е ясна.  С колко ли колеги се е закачала при наличие на мъж и 2 прекрасни деца и дали гледа на тях като на изневери или позволени закачки ...
Нямам приемственост към такова мислене, когато човек вече има деца и някак има на кого да дължи...

# 2 859
Не са още. Само възрастната двойка се е запазила.
За сега…..
то че има много прости мъже на средна възраст има, но и тия жени дето им се връзват и те….

# 2 860
Ако е истина, що да не го напише? Поне жълтурите най-сетне ще пишат верни неща.

Харесвах Манчев, защото ми изглеждаШЕ семеен човек, присъствал на ражданията и на двете си (тогава) деца, пазещ завета за семейната стойност от баща си. Наистина ми беше симпатичен.

# 2 861
  • София
Маданска е 84 набор.
Скалата
Скрит текст:
познайте кой е това?
Скрит текст:

# 2 862
Джей Ло?!

# 2 863
Джей Ло?