Звездни компромати - Декември'21

• 298 288
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 910
Не познах кой е гушнал Азис ...
Пробвайте вие, ама без да търсите в инста му таг и пр. :
Скрит текст:
Жената на гаджето му. Ха ха

То шега, шега... ама се сетих за тая песен на Азис. Палунката участва в нея. Дали пък не е по действителен случай?
https://m.youtube.com/watch?v=Hy-C4YvECMk

# 2 911
Стори на Владо Карамазов, за всички фенове на “Дяволското гърло”❤

# 2 912
Хаха, поздрав от Ева Лонгория с ИГ филтър
Скрит текст:

# 2 913
На наша Емануела се е докарала 😄

# 2 914
Гизлейн не е проговорила и е запазила анонимността на всички онези влиятелни политически и бизнес педофили, ползвали услугите й. Имайки предвид съдбата на Епщейн в затвора, мисля че това е най-умното което е направила.

# 2 915
Според мен все в някякъв момент ще се погрижат да я запомним така умна...

# 2 916
Гизлейн не е проговорила и е запазила анонимността на всички онези влиятелни политически и бизнес педофили, ползвали услугите й. Имайки предвид съдбата на Епщейн в затвора, мисля че това е най-умното което е направила.
То пък да си изкара остатъка от живота в затвора ще е страхотно преживяване. От върховете на висшето общество , родена със златна лъжичка до тясната затворническа килия доживот.  Колко ниско може да падне еди човек...

# 2 917
Според мен все в някякъв момент ще се погрижат да я запомним така умна...

Точно. Няма много варианти за такива в затвора.

# 2 918
  • На морето!
Не познах кой е гушнал Азис ...
Пробвайте вие, ама без да търсите в инста му таг и пр. :
Скрит текст:
Жената на гаджето му. Ха ха

То шега, шега... ама се сетих за тая песен на Азис. Палунката участва в нея. Дали пък не е по действителен случай?
https://m.youtube.com/watch?v=Hy-C4YvECMk
Не я знам песента на Азис, но другото изобщо не е шега според мен.

# 2 919
Ако Антония има второ дете как ли ще се казва: Уникален може би Rolling Eyes

Даваха Радост Драганова преди малко в новините, слушах малко за фон и не можах да разбера защо са в Камбоджа с дъщеря й, май за Нова Година. Полицаи са отвели дъщеря й уж заради положителен тест за ковид в ковид отделение в Камбоджа, което прилича на барака. И тя е там, въпреки че имала отрицателен тест. Доста изтормозена изглеждаше, търсили съдействие от властите, но нямало от кого  Засега остават там.

# 2 920
В тия времена да се засилиш за Камбоджа е чиста проява на глупост от голяма величина!

# 2 921
Този V от BTS случайно да сте наясно дали е гей? Rolling Eyes

Скрит текст:

# 2 922
  • Пловдив
Даваха Радост Драганова преди малко в новините, слушах малко за фон и не можах да разбера защо са в Камбоджа с дъщеря й, май за Нова Година. Полицаи са отвели дъщеря й уж заради положителен тест за ковид в ковид отделение в Камбоджа, което прилича на барака. И тя е там, въпреки че имала отрицателен тест. Доста изтормозена изглеждаше, търсили съдействие от властите, но нямало от кого  Засега остават там.
Това и аз го гледах. Обаче тя е там защото дъщеря и е с положителен тест. Да я остави сама ли? Тоест очаква камбоджанците какво? Те са я оставили с дъщеря и.

# 2 923
Да, спомена май че не са видяли резултата от теста на дъщеря й, но не слушах много внимателно. Иначе предполагам не всеки позитивен се водк в ковид отделение, особено като това, което показаха. Предполагам е очаквала да ги карантинират на адреса, на който са отседнали. Абе кофти си е да потеглиш на почивка в страна, където ако се случи нещо, мизерията е гарантирана.

# 2 924
И аз се чудя как може да тръгнеш на майната си в такова време, а после да ревеш и да искаш да те прибират и помагат.

Общи условия

Активация на акаунт