Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 179
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 300
Ферерото ще теглят от 1 до 31 декември. Ще тръпнем цял месец за телефонно обаждане 😂😂😂
П.с. Случайно някой да има ваучер за емаг за размяна за озон на стойност 50лв

# 301
Бъф:

Не е лош, все още мисля, че цените им са завишени, но нали плащам само доставка.

# 302
  • Сливен
Колелото на JYSK  е оправено. Simple Smile

# 303
  • Sofia
Колелото на JYSK  е оправено. Simple Smile

Да и има вече спечелил за днес така, че няма смисъл ...малко ме разочароват с това колело..

# 304
Колелото на JYSK няма смисъл да го въртите. Аз първо отварям секция Печеливши, ако за конкретния ден има вече спечелил, не го въртя.

# 305
Ферерото ще теглят от 1 до 31 декември. Ще тръпнем цял месец за телефонно обаждане 😂😂😂
П.с. Случайно някой да има ваучер за емаг за размяна за озон на стойност 50лв

Винаги пишат дълъг срок, а се обаждат по-рано. Така, че ще се надяваме да е тези дни. Blush

# 306
Здравейте,  имаше игри на Лили и Пантен, но не я откривам. Дали някой има запазен линк?

# 307
Бъф:

Не е лош, все още мисля, че цените им са завишени, но нали плащам само доставка.
Код на имейл ли получихте, че и аз заявих тази награда, но все още нямам нищо...

# 308
Здравейте,  имаше игри на Лили и Пантен, но не я откривам. Дали някой има запазен линк?

Тази? https://www.lillydrogerie.bg/bg/post/podari-si-krasiva-kosa-s-pantene

# 309
Еко Партнърс са писали във ФБ, че всички качени до полунощ кодове ще се одобряват до 7-ми, а до 8-ми е срока за заявяване на награда. Големите награди ще обявят в 16ч. на 09.12

# 310
Моля да ми стискате палци, чакам да ми ги одобрят за голяма награда. Нямах повече кодове и едвам ги докарах до 100 снощи. Grinning

Редактирам се: Отхвърлиха ми 4 кода. Уви, кутии от коледни играчки не минават за опаковки. Joy

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 11:50 от Yo_Ana19

# 311
Бъф:

Код на имейл ли получихте, че и аз заявих тази награда, но все още нямам нищо...
Да, пишат на имейл.

# 312
  • Sofia
Някой да има код за Дъглас?

# 313

Тази? https://www.lillydrogerie.bg/bg/post/podari-si-krasiva-kosa-s-pantene

Да, благодаря! Blush

# 314
Върви ми на мен със сладкото Smile . Току-що от първата бележка

Получих кода за Сторител за 6м, чакам и мицеларната вода 500мл и тегленето на Фереро

Хубав ден и успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт