Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 988
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 285
  • при късмета
Ще пропусна всичките активности на Милка този път. Прекалили са, ако едната игра е за определен магазин и има същата за всички е тъпо да избираш за коя да играеш. Да правят като Фантастико, за магазина да е с карти

# 286
Хайде пак да по мрънкам за новия месец, 2:0 за Милка,те пък много дигнали сумата с която се участва .Участвам в Маги ,Фереро ,Престиж,Куинс и София мел(я,ето защо не излизат сметките ,нещо съм се поуляла 😬)Игра без покупка с 30 наградки www.grivas.bg

# 287
На Милка от години сумата за игра е 6 лв. По изключение пуснаха 2-3 пъти за по 4 лв.
6 лв ми идва много на мен.

# 288
Aз нямам намерение да обикалям всички магазини, за да купувам продукти на Милка, така че няма да "прекарам" никого. Съмнявам се, че някой ще проверява бележките, каквото и да е написано.

# 289
В Милка по дифолт не печеля от тях,хич няма да се включвам.Чакам Персил,Куинс и Маги.Късметлийски месец на всички!

# 290
Регистриране на кодове капачки Кока кола само в приложението ли става. Изтеглих го , но не намерих къде е рег.

# 291
Здравейте!
И Аз печеля Коледно дръвче от Хайникен. За него участвах и тайно се надявах за почивката 😂 но нали е една награда на човееек…
Късметът ми беше избягал, нямаше с какво да се похваля, дано това е началото на успешен месец Simple Smile
Бъдете Здрави и Късмет на всички! 🍀

# 292
  • Сливен
Колелото на JYSK, отваря ли ви се?

# 293

Да, малко бавно, но се отвори в 7.30

# 294
  • София
НЕ

# 295
  • София, Дружба 2
Не се отваря и при мен.

# 296
Аз преди малко отворих колелото, но пак не печеля.

# 297
  • Тук и там
Добро утро! За регистриращите в приложението Тесерум- вече работи . Колелото на JYSK и при ме дава грешка.

# 298
Мога ли да помоля, ако някой има излишни мегабайти от Теленор да ми иьпрати. Днес ми се налага цял ден да съм извън вкъщи и ми трябва нет, а съм го издухала без да разбера. Благодаря предварително! Heart
Аз мога да предложа -10% за покупка на лаптоп.

Успях да си заявя най-малката мицерална вода и до тук май бях със сканирането.

# 299
  • Пловдив
От Теленор подарявам:

Ако някой си хареса нещо, да пише

Общи условия

Активация на акаунт