Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 108
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 270
От Еко Партнерс са ми одобили всички кодове и даже успях да поръчам наградка. При вас така ли е?! Simple Smile

При мен са одобрени всичките ми кодове ,но като си напиша имейла да заявя награда ми пише "Неуспешно заявяване " ...
И на мен така ми пишеше вчера, даже няколко пъти натиснах и преди малко получих имейл, че печеля мицеларна вода.

# 271
  • Бургас
Аз нищп не печеля, ама си пазя късмета за го про Joy
и аз нищо не печеля, нещо ми бяга по тъча този мой късмет, но като се замисля може да ме чака джакпота от тотото, та затова да не печеля 🤑😎🍀

# 272
  • Варна
При опит за регистрация на златна капачка в КК излиза съобщение, че кодът е невалиден и промоцията още не е стартирала...
При вас има ли такъв проблем?

# 273
Имам одобрени от вчера 47 кода в ЕП. Днес въведох още 35 и станаха 82. Като приключих със сканирането влезнах да проверява дали са 82 те бяха 72. Сега влизам  и гледам 62 кода 🤦🤦🤦 Как да събера 75 сканирани кода ?

# 274
Имам одобрени от вчера 47 кода в ЕП. Днес въведох още 35 и станаха 82. Като приключих със сканирането влезнах да проверява дали са 82 те бяха 72. Сега влизам  и гледам 62 кода 🤦🤦🤦 Как да събера 75 сканирани кода ?

Някой те е изпреварил със сканирането и е имало дублиране на кодове, затова са ти по-малко.

# 275
  • София
https://www.facebook.com/295000554595321/posts/1080672719361430/?d=n една игра от мен; май не е споделяна, на шампоани Ревалид с покупка и хубави награди. И други ли от София чакат тостерчето от Нутела Simple Smile
Току-що получих съобщение по Вайбър да очаквам утре доставка на тостера. За София става въпрос.
Коя куриерска фирма ги разнася? 

Явно съм голяма късметлийка. Първо купих 4 Кока-коли от 2 л. без да ги избирам. Сричките бяха Коледа + Ле. След 2-3 дни реших този път да надничам под капачките, но тъй като съм доста зле с диоптрите, нищо не видях. Ядосах се и хванах 2 бутилки от рафта. Паднаха се Ко и Да. Лошото е, че нямам наблизо Кауфланд, а в магазинчетата около нас, които обикновено участват в игрите на Кока-кола, този път не са се включили. Sad
СПИЙДИ

# 276
На ММ тостера също пристига утре.

# 277
  • Пловдив
Мислех, да я пропусна Милка, но влязох умряла от глад в Лидл и като ми ги наредили тези шоколади до касата... Награбих един голям и един малък и вкъщи зачетох правилата. Почудих се, в коя от двете игри да се регистрирам, но така или иначе бях дала 6 лева, регнах се в тази за всички магазини...
Така де, 1:0 за Милка Joy

# 278
Защо не и в двете игри - не е против правилата?

# 279
  • Sofia
Защо не и в двете игри - не е против правилата?
Не сте прави - отговорили са във фейсбук,че ще дисквалифицират участници ако регистрират бележка за повече от една от игрите.

# 280
РЕГИСТРАЦИИ, ПРИ КОИТО ОПИСАНИТЕ ПО-ГОРЕ ДАННИ СЪВПАДАТ С ДАННИ, ВЪВЕДЕНИ В ДРУГА ПРОМОЦИОНАЛНА АКТИВНОСТ НА ОРГАНИЗАТОРА, НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ И НЯМА ДА УЧАСТВАТ В ТЕГЛЕНИЯТА ЗА НАГРАДИ!

Пише го в правилата и на двете игри.

# 281
Да, ето за Милка:

# 282
  • При децата ми
https://www.facebook.com/295000554595321/posts/1080672719361430/?d=n една игра от мен; май не е споделяна, на шампоани Ревалид с покупка и хубави награди. И други ли от София чакат тостерчето от Нутела Simple Smile
Току-що получих съобщение по Вайбър от Спиди, да очаквам утре доставка на тостера. За София става въпрос.

И аз получих съобщение преди два часа.

# 283
  • Пловдив
Ако се прочетат правилата, независимо на коя от двете игри, ще стане ясно. За съжаление, масово правилата не се четат, но ако е само за игрите - добре...
Наблюденията са ми, че болшинството просто гледа да "прекара" другите, независимо дали става въпрос за нещо абсолютно дребно или пък нарушение от немалко значение Rolling Eyes
...какво беше казано: "българина най-много го е страх, да не настине и да не се мине"

# 284
Да се похваля, че тази седмица ми е късметлийска. Спечелих от 2 форумни игри желани награди и преди малко се видях в списъка с печеливши на Хайнекен. Печеля коледно дръвче. Потърсих в правилата каква е колонката, но не видях марка. Всъщност пиле колонка Хайнекен. А сякаш повече ми се искаше да спечеля нея, само ако е нещо качествено. Защото и вкъщи имаме няколко от предни игри на Туборг и Орео.

Общи условия

Активация на акаунт