Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 130
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 225
Някои да се похвали за Киндер или Фереро? То реално като звънят, а не публикуват печелившите, ние как ще разберем, така ще седим и ще се надяваме.....

# 226
Проекторът май струваше около 800лв. Аз много го исках (да го спечеля, не да го купя), но нещо се развали играта при мен - като въведа данни само зарежда и нищо не се случва. Това е от няколко дни, иначе нямаше проблем.

# 227
  • Тук и там
Наистина ли, струва толкова💰? Thinking

Nebula са над 1000 лв.
Поправка- точно този модел към 600-700 лв

# 228
  • Сливен
Проекторът май струваше около 800лв. Аз много го исках (да го спечеля, не да го купя), но нещо се развали играта при мен - като въведа данни само зарежда и нищо не се случва. Това е от няколко дни, иначе нямаше проблем.
И при мен така-само зарежда и до там.
Благодаря и на двете,за отговорите .

# 229
А тези, които нямате имейл от Нова Бразилия как се свързахте с тях???

# 230
  • Тук и там

Аз писах тук    

ailieva@all-channels.com   от 4 то теглене имам чашка и все още нямам връзка  с тях.
Намерих и техен телефон   0882 517 949

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 14:39 от Ка Тя 644548

# 231
  • София

Вижте в спам-пощата
там намерих писмо от 5 седмица за чаша

# 232
Здравейте, търся координати на играта на вино Пиксел за неполучена награда.

# 233
Тая с пуфовете и 100 бутилки вино, дъски за рязане и т.н.?
Пробвай тук:
телефон 0700 31 0 30 или по електронна поща на адрес dpo@orm.bg

# 234
  • Тук и там
От Еко Партнерс са ми одобили всички кодове и даже успях да поръчам наградка. При вас така ли е?! Simple Smile

# 235
От Еко Партнерс са ми одобили всички кодове и даже успях да поръчам наградка. При вас така ли е?! Simple Smile
да, и на мен още снощи, заявих код за бъф, сега чакам

# 236
Тая с пуфовете и 100 бутилки вино, дъски за рязане и т.н.?
Пробвай тук:
телефон 0700 31 0 30 или по електронна поща на адрес dpo@orm.bg

Благодаря много, ще пробвам.

# 237
И на мен одобриха вчера доста, но са запецнали на 95 и цял ден не мърдат, а искам да подаря 6м. абонамент на комшийчето за Сторител. Голям яд е да чакам само за още 5. Grinning Усещам, че няма да ми стигнат нервите и ще заявя тримесечния абонамент за 75 кода.

# 238
И на мен одобриха вчера доста, но са запецнали на 95 и цял ден не мърдат, а искам да подаря 6м. абонамент на комшийчето за Сторител. Голям яд е да чакам само за още 5. Grinning Усещам, че няма да ми стигнат нервите и ще заявя тримесечния абонамент за 75 кода.

Остави нервите, то днес до края на деня е крайният срок Sweat Smile Аз съм на 84, ще почакам още два-три часа и ако няма развитие, поръчвам по-малката мицеларна вода.

# 239
И при мен има движение, но нещо май ми излизат криви сметките. Пише 54 изпратени/54 одобрени. Това означава, че всички баркодове са ми одобрени, така ли? Искаше ми се да се преборя за още една награда, но уви.

Иначе не знам доколко са ги преглеждали, но ми направи впечатление нещо. Вчера сканирах бисквити и ми изписа, че опаковката е хартия. А тя не е. Самата опаковка е обозначена е като полипропилен, което е пластмаса...

Общи условия

Активация на акаунт