Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 288
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 240
И при мен има движение, но нещо май ми излизат криви сметките. Пише 54 изпратени/54 одобрени. Това означава, че всички баркодове са ми одобрени, така ли? Искаше ми се да се преборя за още една награда, но уви.

Иначе не знам доколко са ги преглеждали, но ми направи впечатление нещо. Вчера сканирах бисквити и ми изписа, че опаковката е хартия. А тя не е. Самата опаковка е обозначена е като полипропилен, което е пластмаса...

Да, има доста грешки при вече сканираните продукти, дано да ги поизчистят в бъдеще.

За баркодовете, да, изглежда, че всички са ти одобрени. Пробвай с още 20тина ако имаш, аз се изчерпах ...

# 241
От приложението заявих само мицеларна вода от 1-во ниво.Нямам нерви и време да сканирам🤭.Достатъчно ми е приложението на ГФК панела.Днес най-накрая купих продукти на Ана и Молпед,за да се включа и там по един път.Събрах и заветното Коледа.Да-то наистина е трудно откриваемо.Взех и Мото за последно,че там ме е срам да кажа с колко бележки съм.Харесват ми активните игри в момента,но календарите ми се струват малко.

# 242
  • Варна
Аз бях качила 122 кода, с идеята да заявя Сторител за 3 и 1 месец (за 6 вече заявих и получих), но явно с част от тях някой ме беше изпреварил, та качените и одобрените кодове паднаха на 112. Заявих Сторител за 3 месеца и качих още 20-тина кода, дано ги одобрят днес и да заявя и 1-месечния абонамент.

# 243
За приложението на EP ще може да се заяви награда и след 02.12 нали? Или до днес е срока за заявяване на награда?

# 244
Някой има ли инфо за Ром петрол и Виза? Не публикуват нищо. Явно се свързват само със спечелилите.
За сторител взех един ваучер за 6 и един за 3 месеца от ЕП, чакам да ми одобрят още 15 кода, за да стана 45 за едномесечния ваучер. Имам 17 за одобряване, дано не отпаднат повече от два, та да достигна целта.
От мото продължават да не ме избират, явно ще се боря за кафемашината, която не е особено желана, защото имам същата. Не разбрах номера с регистрацията на бележки от повече номера, който беше споменат по-горе. Бях харесала кафемашината на нова бразилия, но нямах късмет с нея.
На КК взех една от кутиите, май няма да събирам за друга, все още на тази не съм намерила приложение.
Нещо взе да ми пада ентусиазма за игрите, май не ми върви, когато играя целенасочено. Досега съм печелила случайно, регистрирам нещо, пък после го забравям и изведнъж ми звънят отнякъде. А сега следя всичко изкъсо и нищо не излиза и така усещането е разочароващо. Айде, оплаках се едно хубаво. Нищо де, ще чакам отнякъде другаде, все ще се отвори късметът.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 16:24 от ole_bole

# 245
За приложението на EP ще може да се заяви награда и след 02.12 нали? Или до днес е срока за заявяване на награда?

Аз не съм сигурна и за по-сигурно ще си заявя днес за каквото ми стигнат точките.

# 246
Да, така ми бяха казали - че ще може да се вземе и след 2-ри. Обаче нали чакаме и томбола - може би заради нея трябва да се побърза Simple Smile

# 247
Според мен ще може да се заяви награда и по-късно, защото днес е последен ден за сканиране, след това 3 дни за обработка/одобрение на кодовете и е логично да се заявява след одобрение.
На мен ЕП ми бяха изпратили повторно заявена и получена награда (мицеларна вода). Писах им във ФБ и им я върнах (казаха за тяхна сметка).
Та за въпроси им пишете във ФБ - отговарят много бързо.

# 248

Поздравления за организаторите на играта на Queens.

В понеделник спечелени ваучери.

След 2 дни получени.

5 ваучера по 10 лв.

# 249
Наградите от Дав, ЕП и кутията на КК
Скрит текст:

# 250
  • При децата ми
Моля ви да ми кажете какво трябва да купя , за да ми се падне капачка със сричката " да" на кока кола. Имам около 20 капачки с Ко и Ле

Същата работа е и при нас!
Майка ми е голям фен на Кока-Кола! Надали има по-голям от нея! Няма ден в който да не купи кола, не, няма и няма заветното "да".
И да питам: Бележките от играта на Билла "Спести с Билла", пазите ли ги?

# 251
  • Под Слънцето
Огромно благодаря на момичетата, които ми предоставиха своите неизползвани ваучери за Уишио и сбъднах плануваното за нас с Ванката! Не зная дали искат да ги спомена поименно , затова ще си затрая. Те си знаят! Да ви се връща стократно добрината!
Благодаря и на екипа на Уишио,  които останаха след края на работното си време за да се занимават с моите молби и желания. И  бяха добри, и ми влязоха в положението, че ваучерите важаха до вчера.

# 252
  • Пловдив
Подарявам заветното ДА от КК. Кутиите не ми харесват,  а ми го додоха, не че пия КК... Изпращам на първия, който ми пише Simple Smile
И си стискам палци на Маги, Фереро, Персил и Киндер.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 18:52 от ilik123

# 253
Подарявам код за 20% отстъпка за избрани марки в Златна рибка!              Днес имаше код за 5 лева отстъпка на Т маркет,но не го намирам, моля за помощ!

# 254
  • пловдив
Така както играх последните седмици, никога не съм… включих се във фереро, пингуи, Маги, Милка, персил, Анна триада, молпед превръзки, Бушмилс, савекс… сега съм в очакване 🤦♀🤦♀🤦♀

Общи условия

Активация на акаунт