Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 291
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 885
  • Пловдив
Няма ме и мен в Милка.
Повече няма и да участвам - шоколади имам за година напред Laughing
едит: УТРЕ теглят и ЕП - успех на всички, а днес до 17:30 могат да се заявят награди.

# 886
Айде пак да мрънкам,че късмета ми се е затрил от 2 месеца поне.Във Фереро с 2 профила-нищо ,в Милка и там нищо ,в Куинс се надявах,но видях фамилията на една играеща ,значи шанс няма и там.Честито на двете съфорумки от Фереро,прекрасни награди със здраве да ги ползват.Мрънкането май не ми действа този път.

# 887
Мен също ме няма в Милка, здраве да е!
Явно ни чака нещо голямо Simple Smile
Искам ваучера от Киндер за Декатлон и от Фереро за емаг Simple Smile

# 888
От фереро звънят за ваучерите на Емаг. Надявах се на таблет, но пак е нещо, особено когато нищо не съм печелила от векове😄

# 889
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Милка изпращат смси.....та списък не гледам.Нещо за пореден път ме пропускат.То да са само те - добре , но е масово!Мрън дано ми се отключи късмета.

# 890
Разменям код на Емаг (10 лв отстъпка,валиден до 12.12) срещу код на Ozone.

# 891
Гората пак ще изпращат борчета, като този път са написали в групата, че имат ниско ниво на прихващане (т.е. най-вероятно няма да оцелеят). Аз ще се опитам да се грижа за моите (тези, които си оставих), но нямам особена надежда. Ето как изглежда - жълтеникавият цвят си е от него, не е от светкавицата:

Пиша, за да знаете, в случай, че решите да участвате в кампанията Simple Smile

П.п. това е цялото нещо, надолу е в саксия.

# 892
За книги ли ти е нужен?

# 893
  • София
Има ли уведомени, че печелят пуловер от играта на Нутела?

# 894
За книги ли ти е нужен?
Да,за детски книжки😀

# 895
  • пловдив
И мен ме няма в Милка

# 896
Разнасят чашите на МОтото. С Лео експрес. Звънят 1 минута преди да са на адреса. Искат КБ сверяват номера и я взимат. И протокол се попълва. Добре опаковани.
Много сладурски чаши!

Моите чашки също пристигнаха днес,симпатични са☀️ Чакам киндер да обявят и играя в куинс,останалите ми участия са в календарните игри😅Пожелавам успех на всички през този месец пълен с игри🎄Една игра от Ориндж извинявам се, ако вече е качена😅

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 15:11 от Ikss

# 897
Аз както винаги печелят само от форума Simple Smile, има не я техния списък и поне винаги са коректни

# 898
Обаждат се от Нутела за пуловерите

# 899
  • Пловдив
Честито на всички!И аз тръпна,но никой не ми се обажда за нищооо!А,тъкмо се зарадвах-а,то теленор със специално предложение, мрън

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 16:16 от jenda76

Общи условия

Активация на акаунт