Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 311
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 840
  • Тук и там
Звънят ли от Хайнекен за дръвчетата? Ще си остана без елха аз🙃

Никой не ми е звънял. В очакване съм.

# 841
  • Сливен
Някой няма ли да се повали,с ваучер от Ferero. Simple Smile

# 842
Ако някой няма нужда от Теленор  мегабайти, моето дете има Simple Smile приемаме ги с благодарност.
върти , но ѝ се падат кодове за рентакар.... и не знам още какво. Ако някой иска от тях, да пише

# 843
Някой получил ли е вече продуктовия пакет на "Зева" за втория месец?

# 844
  • Бургас
Разнасят чашите на МОтото. С Лео експрес. Звънят 1 минута преди да са на адреса. Искат КБ сверяват номера и я взимат. И протокол се попълва. Добре опаковани.
Много сладурски чаши!

# 845
  • Под Слънцето
Добро утро!  С питанка съм- за колко време кацат чашките на  фафлите? В началото бяха по-бързи май.
Звънях в офиса на Лео- затрупани били с тооооооолкова много пратки. Ама чаши нямало.

# 846
Лео са много зле в момента. В София са командировали от цялата страна и им е много трудно да се оправят с адресите.

# 847
Някой получил ли е вече продуктовия пакет на "Зева" за втория месец?
Не, и аз чакам. Миналият месец дойде около 10-ти, мисля.

# 848
Някой има ли код за отстъпка за Ozone?

# 849
  • Бургас
Може би от месец вече ги чакам. Приблизително.
Буса беше пълен с касетки с пакети чаши. Казаха, че няколко дена ги разнасят.

# 850
Eco15 за ненамелени книги.
Някой има ли код за отстъпка за Ozone?

# 851
Игра на Кауфланд без покупка, за храна (продукти за празнични ястия на шеф Тодоров):
https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/igri/koledna-trapeza.html

# 852
ПОканиха ме вече, благодаря!
Някой иска ли да ми прати покана за gfk panela, да видя ще се разберем ли с него 🤣🤣 до колкото видях ще даде точки, та ако мога да помогна на някой..

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 16:51 от Малечка90

# 853
  • Плевен

Тази игра на OMV на сайта им ли е или е в някое приложение за телефон? Потърсих я в сайта им и не я открих, както и на тяхното приложение, което съм си изтеглила на телефона за отстъпки когато зареждам или пазарувам нещо там. Може ли да постнете тук линк към нея, ако не е много нахално от моя страна? Flushed

# 854

Тази игра на OMV на сайта им ли е или е в някое приложение за телефон? Потърсих я в сайта им и не я открих, както и на тяхното приложение, което съм си изтеглила на телефона за отстъпки когато зареждам или пазарувам нещо там. Може ли да постнете тук линк към нея, ако не е много нахално от моя страна? Flushed
Това е късмет от Теленор

Общи условия

Активация на акаунт