Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 333
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 825
След колко време се свързват с печелившите от уиски Famous Grouse??

# 826
Здравейте! Пропуснала съм обаждане от 0888040311. Ако някой случайно знае дали не е от някоя игра моля да сподели. Участвам тук таме в някоя игра и все се надявам. И в Персил участвах. Да не би този номер да е случайно от персил?

Този номер като го добавих във вайбър излиза някакъв възрастен мъж, няма да му споменавам името тук/не знам дали би било удачно/. Може би е ваш познат. Опитайте да добавите номера, за да видите дали го познавате Simple Smile
Едва ли, ще е мой познат. Всичките ми познати са ми със записани имена, не ми излизат като непизнат номер. Благодаря ви, за информацията! Явно са сгрешили номера, освен за игри непознати номера не ме търсят. Важното е да сме живи и здрави!

# 827
Добро утро! От играта на Персил ми звъннаха от Частен номер. Вероятно е от другаде твоето обаждане.
Здравейте! Пропуснала съм обаждане от 0888040311. Ако някой случайно знае дали не е от някоя игра моля да сподели. Участвам тук таме в някоя игра и все се надявам. И в Персил участвах. Да не би този номер да е случайно от персил?

# 828
Добро утро Simple Smile
Днес чакаме Милка първо теглене ако не се лъжа! Да се надяваме че Фереро ще звънят още, време е и за Киндер!
Успешен ден на всички Simple Smile

# 829
  • Варна
Подарявам!

# 830
# 831
Звънят ли от Хайнекен за дръвчетата? Ще си остана без елха аз🙃

# 832
  • Пловдив
Здравейте, имам до -15% от INTERSPORT. Ако някой го иска да пише Simple Smile

# 833
Подарен На мен днес ми се падна 500 МБ на Теленор. Желаещ?

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 09:50 от BonniBonn

# 834

Ако някой иска да пише 😊

# 835
  • пловдив
Добро утро Simple Smile
Днес чакаме Милка първо теглене ако не се лъжа! Да се надяваме че Фереро ще звънят още, време е и за Киндер!
Успешен ден на всички Simple Smile

Включително и днес се регистрират бележки, утре теглен на 13-ти публикуват ако става въпрос за Милка в магазините на Лидл

# 836
Игра на Уоман.бг. Извинявам се, ако е пускана.
https://woman.bg/masterhacks/?fbclid=IwAR1QszbDI71X842jGb-vIkwuy … rssAQv0ydSGgD0_eA

# 837
  • София
Здравейте. Имам кодове за отстъпка от Теленор за : 20% в Практис ; 15% за смарт гривна Xiaomi ; 5% за Nescafe Dolce gusto. Ако някой проявява интерес да ми пише на лично.

# 838
Вчера май не публикуваха победители от формната игра с La Roche-posay...

# 839
На Теленор всички кодове за съответен магазин, са еднакви. Индивидуални са само МБ.

Общи условия

Активация на акаунт