Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 248
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Две анкети от Myoptis, стигам до финалните въпроси за доход, работа и пр и изведнъж ме връща пак в началото да попълвам имейл. Не знам, защото през телефон ли ги правя, защо, загубих си половин час да попълвам.
Вчера попълвах до някъде, решиха, че не отговарям на таргета. Днес ми изпращат извинително писмо, че е станала грешка и да я направя пак. Почти накрая - невалидна анкета или подобно. Ами да си гледат работата, тази от днес няма и да я захващам.

# 916
  • Пловдив

Подарявам🥰

# 917
  • Sofia
На лични предлагам -25% отстъпка за answare.bg - ненамалени продукти само за първа поръчка.

# 918
И аз имах едно участие в Милка, и аз не печеля. Имам и участие в Киндер, дано ме изтеглят за ваучер. Май - май никой не иска уикенд наградата Simple Smile

# 919
Здравейте, Предлагам ваучер за Orange, търся на Fashion days.

# 920
Аз не печеля отникъде нищо. Здраве да е Simple Smile
Ще си пусна още веднъж участие в Куинс. Свеки си купила участие за хладилник. Мерак ѝ е.
Спечели си тостер от Нутела тя. Първата ѝ голяма награда. Позариби се да играе Satisfied Още не е дошъл тостерът ѝ ми каза. Това по повод питалите дали има неполучени.
Ей така става. Като спечели човек награда и се зарибява.
Тя с боравенето в социални мрежи и игри проблем няма, та поне сама си играе и си печели на свой късмет.

Аз май ще пропусна Милка. Имам чувство, че една фирма като те "обича" и си печелиш от нея почти във всички игри. Ще вложа кинти във фирми, от които съм печелила.
Късмет на всички в празничните игри Simple Smile

# 921
  • Sofia
Здравей,

eBag се спуска над Банско, Разлог и к-с Пирин Голф.

Регистрирай се сега и спечели! Стартираме доставки на 16-ти декември.

Първите 500 записани ще спечелят 5 безплатни доставки в Банско при поръчки над 55 лв. за периода 16.12.21 - 31.03.22. Имената на печелившите ще обявим на 16-ти декември.

В eBag намираш всичко, което търсиш за твоето пазаруване. Доставяме директно до теб. До 4 часа! Дори когато си на почивка.

Oчакваме те в Банско!

# 922
Да се похваля с Ла рош от форума - и без това ги харесвам и ползвам, доволна съм Blush

# 923
Взех си мицеларната вода и ваучерите от Куинс (5 по 10 лв). Предпочитам Спиди да пращат смс-си или имейли, отколокто роботското обаждане.

# 924
Ех, много ме е яд за Фереро, имах повод и бях накупила доста кутии. Сайъс и те не качват, сигурно са се обадили вече на печелившите.
И в Милка ме няма.
Дано в Киндер имам късмет, само там чакам вече с покупка.
От Сайъс ми се обадиха, че печеля ваучер още в петък миналата седмица

# 925
  • Пловдив
От кой номер звънят от Нутела?Дали е същия като на Фереро,оня дето завършва на 111? Че имам неотговорено...
А,видях-утре ще стискам телефона,да видим пуловер ли е или телевизор😉стискай те палци,ще докладвам!

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 19:42 от jenda76

# 926
  • София, Дружба 2
От кой номер звънят от Нутела?Дали е същия като на Фереро,оня дето завършва на 111? Че имам неотговорено...
Да. Звъняха и на мен днес и питаха за размера на пуловерчето. Трябвало сега да получа мейл, за уточняване на детайлите за доставка.

# 927
  • Пловдив
Имаше ли игра на Gliss?

# 928
Може ли консултация, от някой с опит в пазаруването от сайта fashiondays.bg :
Възможно ли е при една поръчка да се комбинират: код от подаръчен ваучер на определена стойност /в случая - 100 лв. от играта на Престиж/ и код за отстъпка /10%/, и реално да се калкулира процентното намаление? Пояснявам, че кодовете са притежание на различни лица и ще се пазарува от профила на лицето, което има кода за 10% отстъпка.
Благодаря предварително!

# 929
  • Sofia
Може ли консултация, от някой с опит в пазаруването от сайта fashiondays.bg :
Възможно ли е при една поръчка да се комбинират: код от подаръчен ваучер на определена стойност /в случая - 100 лв. от играта на Престиж/ и код за отстъпка /10%/, и реално да се калкулира процентното намаление? Пояснявам, че кодовете са притежание на различни лица и ще се пазарува от профила на лицето, което има кода за 10% отстъпка.
Благодаря предварително!
Има отделна тема за сайта,може да попитате там.

Общи условия

Активация на акаунт