Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 277
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Ех, много ме е яд за Фереро, имах повод и бях накупила доста кутии. Сайъс и те не качват, сигурно са се обадили вече на печелившите.
И в Милка ме няма.
Дано в Киндер имам късмет, само там чакам вече с покупка.

# 901
  • София
Нито в Куинс, Персил, Милде, Милка, сега и във Фереро ме няма, а там бях с 4*25 лв. имах поводи, а и за подаръци за Коледа накупих, голяма надежда имах, но не, мрън, мрън ...

Искам игри с награди Лего, като сметнах през годините колко съм инвестирала, ми то малък автомобил.
През новата година искам игра на Кока Кола с ваучери, но не на Тефал, а на Филипс /имат по голям избор, не само за кухнята/.
Искам и игра за телевизори, но не 10 или 5 бр., а например 100 бр.

Та това ми е скромния списък и искания за игрите през идната година.

# 902
Някой чака ли си тостера от Нутела? Моя още го няма.

# 903
  • sofia
И моя.

# 904
  • Пловдив
И моя. Но на мен съвсем от последните ми звъннаха.

# 905
Аз съм една от спечелилите на Ла Рош. Много се зарадвах, дори и в
края на годината късмета ми се усмихна.
Нека декември зарадва всеки с подаръци.

# 906
И аз тръпна в очакване на обаждане от Фереро или Киндер, може и от друга игра да се обадят, че в доста участвах.
Подкрепям съфорумката, която иска ваучери за Филипс от Кока Кола, наистина имат богат асортимент. Аз се радвам много и на игри с ваучери за Озон, защото обожавам книгите, а от там пазарувам и детски и за мен.

# 907
единствения печеливш на фа е публикуван
https://fa-promo.bg/#winners
много мизерна игра
чакаме сега сайлъс да се наканят
Честито да ѝ е на печелившата, обаче името да си е написала с малки букви Close

# 908
  • ЛОВЕЧ

Току що получих известие за тостера,утре ще дойде

# 909
Спиди от кога пращат автоматично обаждане по телефона, вместо смс? Сега получих такова и се чудя дали е Цева, или е мицеларната вода...

# 910
Днес си взех от Спиди ваучерите от Куинс от последното теглене, супер бързи са, адмирации за което. 5 х 10 лв са

# 911
Днес следобед получих чрез ЛеоЕкспрес ваучера от Пепси и Фантастико.

# 912
Две анкети от Myoptis, стигам до финалните въпроси за доход, работа и пр и изведнъж ме връща пак в началото да попълвам имейл. Не знам, защото през телефон ли ги правя, защо, загубих си половин час да попълвам.

# 913
При мен през телефона понякога като връщам страницата нагоре по-бързо, се рефрешва и ме праща на ново да попълвам. И аз някой път ги зарязва, че не ми се занимава.

# 914
Спиди от кога пращат автоматично обаждане по телефона, вместо смс? Сега получих такова и се чудя дали е Цева, или е мицеларната вода...

И на мен ми се случи днес обаждане за ваучерите от Queens вместо смс.

Много по неудобно е така.

Общи условия

Активация на акаунт