Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 316
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 870
  • Бургас
На Милка не откривам списъка.
Но намерих това

# 871
# 872
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой да е участвал в групова дискусия онлайн в Толк панела? Одобрили са ме, но нямам представа как ще се проведе? И какво се прави Joy

# 873
  • sofia
Всички ли си получихте ваучерите от играта на пепси и фантастико ,че моя още го няма?
И моя го няма.

# 874
# 875
  • софия
За съжаление ме няма в Милка.

# 876
  • Sofia
И мен ме няма в Милка...

# 877
  • при късмета
В толка ми остават само 6 мижави точки за ваучера, който искам и един Господ знае, кога ще пратят анкета.
Пропускам всички активности на Милка този път, за 8 години активно участие в техни игри, нито една голяма награда. В календари участвам, ама за какво ли
Само в куинс е активно, но за сега без успех на 2 профила. Мрън пък
Проверявай и спам-а, сега открих там анкета на Толк за 240 т.
Винаги го проверявам. И друга потребителка ми писа за тази анкета, благодаря и на двете ви, но при мен няма. Вчера имах за 180 т., та днес вероятно ще ме пропуснат

# 878
Тая година милка направо ме резна отвсякъде...

# 879
И мен ме няма, но предпочитам да запиша родителите си в Куинс, отколкото да участвам по-активно в игрите на Милка.

# 880
Мен също ме няма в Милка

# 881
единствения печеливш на фа е публикуван
https://fa-promo.bg/#winners
много мизерна игра
чакаме сега сайлъс да се наканят

# 882
  • София, Дружба 2
И аз приключвам с Милка. За толкова години, никога и нищо не съм печелила от тях.

# 883
И мен ме няма в милка.

# 884
Най-накрая мога да се похваля и аз с награда - клавиатурата от Чио, което е и най-голямото нещо, което съм "печелила" досега. Имам чувството, че участвам във всички възможни игри и никога нищо не печеля. Дано следващата година имам повече късмет, че вече се отчайвам Joy

Общи условия

Активация на акаунт