Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 286
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Благодаря на всички за отговорите за Гривас! Бях решила, че са ме забравили, защото не ми бяха пратили мейл, но преди малко и майка ми си получи подаръка. Беше трогната!

# 2 086
  • Под Слънцето
Хм, на кого попречи поста ми с обяснението защо , според мен, няма анкети в приложението? Помели са го много нежно. А аз идвам с новини..но няма да ги споделя!

Сърдя ви се!
Добре , че от К. ме компенсираха с ваучер току що за вчерашната покупка с разлика 20 лв цена на регал и каса.

Айде, спирам да пиша тук за неопределено време . Само ще чета и чакам наготово линкове за игри.

# 2 087
Виждам като моят телефонен номер в печелившите за гифт карта от играта на Милка в последното теглене, но нямам смс? На някой друг случвало ли се е?

# 2 088
Чакам чаши от Motto от 5,12  -дано да дайдат

# 2 089
Искам да попитам, тази от вас които спечелиха наградата от Тандем-вие ли си плащате доставката? Защото на товарителницата пише, че Аз ще я платя?! БГмама-правите игра и ние си плащаме доставката, така ли?!

Чета правилата-никъде не пише, че ние плащаме доставката?!

Иначе пише "подарък", а отдолу получател 8лв за Доставка... То толкова струва в магазина. Просто нямам думи...

Здравейте!

Проверихме случая, допусната е грешка от страна на куриерската фирма. Доставката до Вас е била заплатена от Тандем. Куриерите поеха ангажимент да Ви се обадят и да поднесат извиненията си, както и да Ви възстановят взетата за доставка сума.

Молим Ви ако настъпи забавяне, да ни пишете отново, за да можем да съдействаме.

Поздрави и весели празници!
Екипът на BG-Mamma

# 2 090
На мен ми се случи в томболата на Савекс, същия като моя номер без последните три цифри, които са скрити. Много се бях развълнувала, но явно не бях аз, защото не получих СМС.
Виждам като моят телефонен номер в печелившите за гифт карта от играта на Милка в последното теглене, но нямам смс? На някой друг случвало ли се е?

# 2 091
На мен ми се случи в томболата на Савекс, същия като моя номер без последните три цифри, които са скрити. Много се бях развълнувала, но явно не бях аз, защото не получих СМС.

Благодаря! Надеждата последна умира Relaxed!

# 2 092
  • София
Да на мен ми се случи видях телефона същия, но без последните 3 цифри  в томболата на Нестле за ваучери на озон, но там имаше номер на касова бележка и не беше моята бележка някой друг има като моя номер първите 7 цифри и друг път съм виждала но като няма смс или мейл значи не съм аз.

# 2 093
  • София
Получих смс от Милка печеля таблет.
На 02.12 ходих до Лидл купих Милка за 2 бележки и ги регнах на 03.12.
 За пръв път ме теглят изобщо някъде с бележка от първата седмица.

Скрит текст:
така, че пазете си бележките важат за всички тегления.
Обадих се до 45 работни дни ще го донесат да предам касовата бележка.

# 2 094

Благодаря! Надеждата последна умира Relaxed!

Струва си да се провери, защото аз веднъж си бях объркала телефона в последните цифри.

# 2 095
  • Сливен
Искам да попитам, тази от вас които спечелиха наградата от Тандем-вие ли си плащате доставката? Защото на товарителницата пише, че Аз ще я платя?! БГмама-правите игра и ние си плащаме доставката, така ли?!

Чета правилата-никъде не пише, че ние плащаме доставката?!

Иначе пише "подарък", а отдолу получател 8лв за Доставка... То толкова струва в магазина. Просто нямам думи...

Здравейте!

Проверихме случая, допусната е грешка от страна на куриерската фирма. Доставката до Вас е била заплатена от Тандем. Куриерите поеха ангажимент да Ви се обадят и да поднесат извиненията си, както и да Ви възстановят взетата за доставка сума.

Молим Ви ако настъпи забавяне, да ни пишете отново, за да можем да съдействаме.

Поздрави и весели празници!
Екипът на BG-Mamma

Не,няма никакво забавяне,защото я отказах! Не разбирам,защо ви отне цял 1 ден да ми отговорите.Никога не съм била разочарована така.... 8.47лв. доставка-това е колкото цената на пакета,в КАУФЛАНД.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 16:28 от сикрет

# 2 096
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Влизам да предложа код с 20 безплатни игри за 8ците.Важи само за новорегстрирани потребители.Мъж ми не иска да го регистрирам и ми е излишен.
А и за статистиката да добавя , че от всичките тегления за каквото и да е било ме няма никъде.Обидена съм.Нищо няма да купувам.

# 2 097
  • София
Здравейте, искам да ви споделя нещо относно зайците. Не ми изплатиха закупени 2 оферти за Спиди през месец ноември, когато сайтът функционираше още що годе нормално и офертата беше налична. Изчаках до средата на този месец и реших да ги потърся. Писах мейл и после няколко пъти в чата, прочетоха, но не получих отговор. На страницата им във фейса и други хора се оплакват от същото. Реших да предупредя Спиди и знаете ли какво се оказа. Те нямат ни най-малка представа за съществуването на openpush и на тази оферта. Взеха ми номера и говорих с различни служители, които поискаха подробно да им обясня за тази практика. Казаха, че когато имат каквато и да е рекламна кампания, това е упоменато в техния сайт и че нямат нищо общо с openpush и не са сключвали партньорство с тях . Не знам какво да си мисля. Някакви идеи?

# 2 098
  • Карнобат
Подарявам ваучер с отстъпка за вноска към Кредит Тайм,спечелих го в игра във фейсбук,но няма да ми е нужен,ако някой иска да пише Simple Smile

# 2 099
  • при късмета
Аз още през септември мисля, зарязах зайците. Взех последно оферта за КФС, а точките ми ги взеха 2 пъти. Писах им, отговориха, че е трябвало да си я активирам и да се възползвам и от втора. Да, ама и в офертата пише, че може само по веднъж и то за месец. На въпроса ми като не може да купиш втори ваучер, според техните собствени правила, как са ми взети двойни точки, не получих отговор. И точките не ми възстановиха, но не ми пукаше особено, така или иначе бях решила да ги разкарам
Дано не се излъжат работодатели да се обвързват с тях

Общи условия

Активация на акаунт