Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 155 985
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 295
Здравейте, мами! Случайно знаете ли дали в лидл издават дубликати на касови бележки? Чак сега разбирам за играта с подаръчните комплекти, ако я знаех по-рано, нямаше да си изхвърля касовата бележка. Опитах се да я издърпам от приложението, но нито се изтегля, нито се споделя. 😟

# 2 296
  • Русе
Със сигурност по някакъв начин се вади от приложението на хартия, защото моята от играта на Загорка и Лидъл така я принтирах и дадох на куриера....дано някой по- грамотен каже как, че аз ръчках, бъчках и и идея си нямам как ,но я изтеглих в самия телефон.

# 2 297
  • Под Слънцето
Картичките от Милка за колко време пристигат?  Миналата година идваха за около 10 дни до 2 седмици.. Сега се надявах да ме стоплят по празниците... ама никой.

Относно ваучерите за Озон от Маги  супите пиша в момента жалба до централата на Нестле да се отнемат  рекламните кампании от РА Парида ЕООД, които очевадно не могат да се справят с делегираните им задачи. Мисля да я кача в гугъл докс и ако някой има желание, може да ме подкрепи, а после да препратя линка с писмото. Ваучерите са минали през Нестле още преди 3 седмици. Явно личат нежеланието на управител и служители да работят. Убедена съм, че и други мислят като мен и се надявам да постигнем целта РА да бъде сменена с друга, която има капацитета да се случват нещата по-бързо и по-добре. Какво мислите?

# 2 298
  • При децата ми
Hrispa78, цъкни на часовника до звездата в ляво в профила си и ще ти излезе това. Качила съм снимка да видиш. Кликни на облачето и ще започне качване на снимката.Имаш снимана, но некачена бележка, затова ти изписва това.

Божеее, това чак сега го видях!:smile:

Благодаря ти! Стана! Току-що разбрах защо не иска да качи снимката!

Честита Коледа момичета и момчета!:four_leaf_clover:Christmas TreeNature SnowmanTada

Бъдете живи, здрави, обичани и обичащи!!
Много светлина и топлина в сърцата и домовете ви!

# 2 299
  • гр. Кюстендил
Здравейте, мами! Случайно знаете ли дали в лидл издават дубликати на касови бележки? Чак сега разбирам за играта с подаръчните комплекти, ако я знаех по-рано, нямаше да си изхвърля касовата бележка. Опитах се да я издърпам от приложението, но нито се изтегля, нито се споделя. 😟
За дубликат сигурно ще може, не съм запозната, но ако ви върши работа от приложението - като отворите КБ - горе вдясно има 3 точки и сподели и от там можете да си я запазите и на телефона. Предполагам така може и да ви я изтринтират на Изипей примерно /аз пращам на момичето по вайбър документ и тя го принтира/ но не знам как ще излезе на самия лист.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 17:19 от Gabriella Danailova

# 2 300
                                                    И аз също имах такъв проблем, но като прочетох правилата на играта се отказах:                                                        6.8. Представянето на дубликат от касов бон/фактура вместо оригинал се приема за опит
за измама и е основание за дисквалификация на съответния Участник. Всеки опит за
манипулация или промяна на оригинала на фактурата дава право на Организатора да
дисквалифицира съответния Участник.

# 2 301
Здравейте! Какво се прави, ако наградата е на стойност над 100 лв.?

# 2 302
  • София
Здравейте! Какво се прави, ако наградата е на стойност над 100 лв.?

Радваш ѝ се 😀

# 2 303
Преди време коментирахме изплащането на наградите от YouGov. При мен преводът дойде по сметката ми в рамките на обещаните 3 дни.

# 2 304
Успях да усвоя всички налични ми ваучери от игри и други, на които им наближаваше крайния срок. И вече мога да посрещна спокойно Новата година.

# 2 305
Изтеглени са късметлиите, които печелят кутия Cardinal Bites. Честито на:

midnightStar
sweet_maniche
НефертитиЯ
dilly_

Blush

# 2 306
Моля за помощ, че нямам нет и не мога да видя правилата на София мел, докога се регистрират кодове за второто теглене?

# 2 307
  • Елхово
Моля за помощ, че нямам нет и не мога да видя правилата на София мел, докога се регистрират кодове за второто теглене?
31.12.2021 г.

# 2 308
31.12.2021 г.

Благодаря, утре ще ходя на лов за WiFi да ги въведа Simple Smile

# 2 309
И аз знам,че е до 31.12,но в правилата защо пише 30.09.2022🙄🙄🤔?

Общи условия

Активация на акаунт