Парфюмни размисли и страсти - 267

• 66 570
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Бо Марина, аз се радвам повече, не всеки ден се влюбвам лудо и то в два парфюма.Gift Heart Тази тубероза наистина е прелест, прелест. Също да отбележа, че парфюмите на BDK ПРИ мен на кожа са с потресаваща трайност.Ще потърся Lady Tubereuse Moresque , обожавам Марфа.

# 106
Bright  напълно те разбирам! Точно  това чувство крепи любителите на парфюми и поддържа хобито ни:cherry_blossom:

# 107
  • sofia
Парфюмани, моля за съпоставка между Mancera Crazy for oud  и Mancera Precious Oud!?!!?? Вторият ми отвя главата, даже си взех мостричка... ноооо.. усещам един сух, прашен ууд, който ми идва малко остър. Иначе ароматът е убиец на място - досега не бях попадала на толкова мощен аромат. След третия час усещам и тирамисуто.. много е богат, много нотки се преплитат... истинска прелест! трайност над 10 часа, а при мен по принцип парфюмите изчезват доста бързо.
много ще ми е полезно някой да каже две-три думи и за Crazy for oud Grinning

# 108
Парфюмани, моля за съпоставка между Mancera Crazy for oud  и Mancera Precious Oud!?!!?? .........
Лично аз харесвам повече Precious Oud. По-сладък е ,усеща се много хубаво уиски в началото,после тирамисуто заедно с ууда,по дамски ми е за разлика от  Crazy for oud, който е по-сух,някак по-мъжки като  Aoud Exclusif Mancera.И трите аромата са много хубави и изключително силни и мощни Simple Smile
Ако не познавате Gold Prestigium Mancera,пробвайте и него. Gold Prestigium и  Precious Oud са ми сред зимните фаворити на Мансера Bowtie

# 109
Малко ви изпуснах .Благодаря за новата така добре оформена тема! Колко много красота има тук .За Коледа и Нова година и на официално събитие ,мисля да заложа на тази красота
Купих го благодарение на вашите отзиви тук, за което не съжалявам и ви благодаря. Допадахме си от първо помирисване!

# 110
Здравейте. Реших да се включа. Напоследък имам проблеми и това ми влияе доста зле. Ходих преди време и тествах парфюми, но все им намирах недъстатъци. Накрая осъзнах, че са си хубави а проблемът е вътре в мен. Сега искам да си купя нещо малко от рода на 30мл за Коледа. Ей така за мен да си доставя малко удоволствие.

Не харесвам цитрусови аромати. Харесвам хелиотроп, бели цветя и мускус. Харесвам гардения и жасмин най-вече. Харесват ми и някои с цитрус но са малко. Например Versace bright crystal. Любим летен ми е бялата омния.

Сега се замислям да си купя Musc Noir Narciso. Тествах на хартия и ми допадна, но най-много ми допадна на кожата ми. Някак различен и по-хубав е там. На моята кожа ми мирише най-вече на свеж велур с малко мускус и хелиотроп.

Най-вероятно него ще си купя, но по-натам ще търся поне още един малък парфюм за да си купя. Бихте ли ми препоръчали не много скъп парфюм или т.вода без цитрус?

# 111
Ако уточните какво означава "не много скъп", ще можем да дадем адекватни предложения.

# 112
Нещо за 30 мл да е не по-скъпо от 100лв. Благодаря.

# 113
Нещо за 30 мл да е не по-скъпо от 100лв. Благодаря.
От мен Linterdit Rouge или Libre Intense - сега има и ще има много намаления и ще успеете да се вместите в бюджета. Тези аромати не остават незабелязани и са масово харесвани Simple Smile

# 114
Руж много харесвам! Ще го обмисля. По възможност нещо леко и нежно да става за топла пролет.

# 115
Ако искате парфюм за пролетта, изчакайте - хем няма смисъл сега да затваряте пари в пролетен парфюм, хем за пролетта всички дизайнери ще изкарат нещо ново .

# 116
  • София
Здравейте! Някой би ли ми  описал GIORGIO ARMANI SÌ PASSIONE? Класика не го  харесвам. 🙄Опреличавате ли го с някой друг парфюм?
Благодаря Ви предварително за отговорите ви! 🌺

# 117
Благодаря. А Musc Noir Narciso Rodriguez си става за пролет нали той излезе март 2021 би трябвало да става.

# 118
Благодаря. А Musc Noir Narciso Rodriguez си става за пролет нали той излезе март 2021 би трябвало да става.
Според мен и за по-студено време би бил подходящ. Носих го пролетта, но на моменти ми дотежаваше.

# 119
Здравейте. Реших да се включа. Напоследък имам проблеми и това ми влияе доста зле. Ходих преди време и тествах парфюми, но все им намирах недъстатъци. Накрая осъзнах, че са си хубави а проблемът е вътре в мен. Сега искам да си купя нещо малко от рода на 30мл за Коледа. Ей така за мен да си доставя малко удоволствие.

Не харесвам цитрусови аромати. Харесвам хелиотроп, бели цветя и мускус. Харесвам гардения и жасмин най-вече. Харесват ми и някои с цитрус но са малко. Например Versace bright crystal. Любим летен ми е бялата омния.

Сега се замислям да си купя Musc Noir Narciso. Тествах на хартия и ми допадна, но най-много ми допадна на кожата ми. Някак различен и по-хубав е там. На моята кожа ми мирише най-вече на свеж велур с малко мускус и хелиотроп.

Най-вероятно него ще си купя, но по-натам ще търся поне още един малък парфюм за да си купя. Бихте ли ми препоръчали не много скъп парфюм или т.вода без цитрус?

Някои предложения от мен, които може да се харесат, също мисля, клонят към бюджетното:
Pure Poison, Dior,
Prada Candy Candy Kiss ,
Body  edt, Burberry,
Lacoste Pour Femme, Lacoste
Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт